True4kids MagicPen - citromsárga

Termékkatalógus
True4kids MagicPen - citromsárga
4,0 2 értékelés
Készségfejlesztő játék - oktató, 3-12 év közötti gyermekek számára, szavak, matematika, logika és társadalomtudományok tanítása, különböző rajzolási lehetőségek - rajzolás, festés, színezés, 30 írott és hangos mesekönyv képekkel, cseh versek és dalok, cseh nyelvhasználati útmutatók, kifinomult szülői felügyeleti rendszer
Kód:  CH750x Termékszám:  magicpen

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

True4kids MagicPen - citromsárga

A True4Kids SmartPark egy tableten alapuló, forradalmi alkalmazás óvodás és általános iskolás gyermekek számára, amely nem csak az olvasás, írás és rajzolás elsajátításában nyújt segítséget, hanem a számolásban is. Ehhez számos tananyag, oktatóanyag, oktató játék, hangoskönyv, gyermekdal és interaktív könyv áll rendelkezésre. A matematikai, logikai és nyelvi készségfejlesztés mellett az applikáció a művészi készségeket, és a gyermekek kreativitását is fejleszti. A True4Kids MagicPen toll vibrálás formájában azonnali visszajelzést nyújt, így a tanulási folyamat egyszerre hatékony és szórakoztató. A True4Kids MagicPen tollnak nem akad versenytársa a piacon.


„Az agyi kapcsolatok 4 és 7 éves kor között fejlődnek a legjobban, így a gyerekek ebben a korban a legfogékonyabban a nyelvek és az alapvető problémamegoldás elsajátítására.”

A True4Kids SmartPark applikáció használata 3-tól 12 éves korig ajánlott. Alkalmazása segíti az átlagon felüli fejlődést még a kritikus évek elérése előtt, miközben az idősebb gyerekek számára is felhőtlen szórakozást biztosít.


Off
True4Kids SmartPark

MagicPen érintőtoll

A True4Kids MagicPen egy tabletekhez tervezett toll, amely a SmartPark alkalmazást hivatott irányítani. Sárga, rózsaszín és kék színben kapható. A toll műanyagból készült, megfelelően nagy, mégis könnyű súlyú. Méretének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe.

  • A kifinomult formatervezés és a design minősége teszi a tollat többé egy egyszerű érintőtollnál. A MagicPen egy egyedi, sokoldalú segítőtárs, amely hatékonyan támogatja a tanulási folyamatot.
  • A toll írásra és rajzolásra alkalmas, emellett pedig az alkalmazáshoz való távirányítóként is használható. Külsején egy varázslatos tárcsa, illetve funkciógombok találhatók.
  • Hanghullámok segítségével a toll egyszerűen a tablethez csatlakoztatható – nincs szükség beállításra vagy párosításra.

SmartPark alkalmazás

A True4kids MagicPen tollal együttműködő True4kids SmartPark alkalmazás óvodások és általános iskolások oktatókészülékévé varázsolja a tabletedet. A True4Kids SmartPark 3-12 éves gyerekek számára nyújt különféle, az olvasására, írásra és rajzolásra hangsúlyt helyező alkalmazásokat és könyveket, továbbá felhőtlen szórakozást biztosít, és az aktív részvételen alapuló, egyéb projektekkel színesíti meg a hétköznapokat. Az applikáció több, mint 90 kétnyelvű tankönyvet, 6 szövegkönyvet és 28 dalt, verset, illetve számos játékot rejt magában.

Off
SmartPark
  • Az alkalmazás INGYEN letölthető és korlátozott tartalommal kipróbálható. Így a gyakorlatban is megbizonyosodhatsz a minőségről.
  • A MagicPen toll megvásárlását és az applikáció aktiválását követően az összes iskolára felkészítő és általános iskolai szintű könyv, illetve interaktív mesekönyv korlátozás nélkül letölthetővé válik. Egyet fizetsz – mindent vihetsz. Mindezt egyetlen alkalmazáson belül.
  • A tananyagok a gyerekek korának és / vagy fejlettségi szintjének megfelelően különféle szintekre oszlanak.

A gyermekek kreativitásának fejlesztése és angol nyelvtanulás

A True4Kids SmartPark alkalmazás fő része a Tanuló sarok, ahol a gyerekek könnyedén megtanulhatják a szavakat, és számos területen fejleszthetik alapvető tudásukat. Az applikáció továbbá képeket és illusztrációkat tartalmazó állat-enciklopédiát, 30 írott és hangos mesét, cseh verseket és dalocskákat, illetve egyéb olyan anyagokat tartalmaz, amelyek segítséget nyújtanak a gyermekek számára a világ felfedezésében. Ugyannakkor különféle rajzolási lehetőségeket is biztosít: rajzolás, festés, színezés. Az alkalmazás minden tartalma angol és cseh nyelven egyaránt elérhető, így a gyerekek hamar megkezdheti az angol tanulást.

Olvasás (60+ könyv)

A könyvtár számos klasszikus tündérmesét, eredeti mesekönyveket és állatokról szóló könyvet tartalmaz, cseh és angol nyelven egyaránt. A cseh verzió Karel Zima színész és moderátor hangján szólal meg. Továbbá az interaktív könyvek olvasása közben a gyerekek az agyuk tornáztatása érdekében egyszerű rejtvényeket oldhatnak meg.


Oktatás (17 tankönyv)

A tananyagokat a gyerekek matematikára és logikus gondolkodásra, szociális viselkedésre, tudományra, nyelvfejlesztésre, művészetre és kultúrára való tanítás területén jártas szakemberek állították össze. A különféle szinteknek köszönhetően a szöveggyűjtemények az óvodástól az általános iskolás gyermekek számára egyaránt alkalmasak.


Írás (6 tankönyv)

Az írás való tanítás lehetővé teszi, hogy a gyerek már az iskola előtti években is megtanulják a betűk, számok és egyszerű szavak leírását. Az alkalmazás segítségével az egyedi vonalvezetést is megtapasztalhatják. A toll vibrálással jelzi a rosszul húzott vonalakat, így a gyerekek azonnal megtanulják, hogy hol hibáztak.


Hallgatás (28 felvétel)

A hallgató központ számos jól ismert cseh versikét és tradicionális, Jana Rychterová énekesnő által előadott gyermekdalt tartalmaz. A gyerekek kedvenc zenéikre pihenhetnek vagy táncolhatnak.


Rajzolás

A Rajzolásban a gyerekek saját alkotásokat hozhatnak létre, kiszínezhetik a kifestőket, vagy képeket rajzolhatnak. A lenyűgöző rajzprogram segítségével a gyerekek szabadon fejezhetik ki kreativitásukat, miközben a finommotoros készségeik is fejlődnek. A gyerekek el is menthetik műveiket, hogy később megmutathassák azokat a szülőknek. Az összes alkotás feltölthető akár felhő tárhelyre is.


Angol (13 tankönyv + 60 könyv)

Az összes angol nyelvtanulást segítő tananyag tapasztalt tanárokból és oktatási szakemberekből álló csapat által lett összeállítva. A hangfelvételek anyanyelvi angoltanárok segítségével készültek. Annak érdekében, hogy az angol nyelvtanulás egyszerű és szórakoztató legyen a gyerekek számára, a könyvek teljes mértékben interaktívak. A szöveggyűjtemények mellett a könyvek szintén elérhetők angol nyelven.


Játékok

A True4Kids SmartPark alkalmazás az oktatóanyagok mellett egyszerű, ám annál szórakoztatóbb játékokat is tartalmaz, hogy a gyerekek néha pihenhessenek is. A játékok azonban gondolkodásra késztetik a gyerekeket, így akarva-akaratlanul is fejleszthetik a képességeiket, miközben újféle tudásra tehetnek szert.


Szülői felügyelet

A kifinomult szülői felügyelet funkciónak köszönhetően a szülők könnyedén szabályozhatják, hogy a gyerekek hogyan és meddig használhassák az alkalmazást. A szülői felügyeleti központhoz való hozzáférés kétszámjegyes matematikai feladvánnyal védett, így csak a szülők férhetnek hozzá a beállításokhoz. Az alkalmazás használatának ideje mellett a gyerekek készíthetnek az egyéni tanulást segítő napi ütemtervet, illetve teljesítményüket is ellenőrizhetik.

Mindez megtalálható egyetlen alkalmazásban anélkül, hogy bármit is meg kellene vásárolnod.


Műszaki adatok

  • Toll mérete: 147 mm x 35 mm
  • Tömeg: 44 g
  • Sárga szín

Főbb jellemzők

  • Az olvasás, írás, rajzolás és az angol nyelv tanítása
  • Multimédiás könyvtár, több mint 60 oktató könyv és mesekönyv, és 30 tankönyv, dal, vers és játék
  • Mindez egy áron, egyetlen alkalmazásban, amely egyedi tollal szabályozható

A csomag tartalma

  • 1x MagicPen toll
  • 1x kód az alkalmazás aktiválásához

Kompatibilitás

  • Minden Apple iPad eszköz, iOS 6.0 vagy újabb verzióval rendelkező eszközök
  • Android 4.0 vagy újabb verziójú operációs rendszerrel rendelkező eszközök

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Játék magassága
14,7 cm Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Játék magassága

Játék magassága
14,7 cm Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: True4kids MagicPen - citromsárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si True4kids MagicPen - žluté. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si True4kids MagicPen - žlté. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte True4kids MagicPen - gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte True4kids MagicPen - gelb.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ