True4kids MagicPen iPad - Pink

Termékkatalógus
True4kids MagicPen iPad - Pink
4,0 2 értékelés
Készségfejlesztő játék - Oktatási, gyermekeknek 3-12 év, tanítási szókincs, matematika, a logika és a társadalomtudományok, a különböző rajz - nyomkövetés, vonalvezetés, színezés, 30 írott és olvasott meséket képekkel, cseh mondókák és dalok és cseh nyelvű útmutató alkalmazások, kifinomult szülői ellenőrző rendszer
Kód:  CH750x3 Termékszám:  magicpen pink

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

True4kids MagicPen iPad - Pink Megszűnt

True4kids MagicPen iPad - Pink

True4Kids SmartPark egy forradalmian új alkalmazás tabletta tervezett óvodai és elemi oktatás, amelyen keresztül a gyerekek megtanulják, hogy nem csak olvasni, írni, rajzolni és számolni. Van ugyanis számos tananyag, útmutatók, oktatási játékok, hangoskönyvek, gyermek dalok és interaktív könyvek. Alkalmazások például, amellett, hogy tanítani a matematika, a logika és a nyelv is segít a fejlődő gyermekek művészeti képességek és a kreativitás. Hála Peru True4Kids MagicPen nyújt azonnali visszajelzést formájában rezgés is egy tanulási folyamat hatékony és szórakoztató, így ez egy olyan termék, amely nem a piaci verseny.


"Évesen 4-7 év, hogy megteremtse a legtöbb agyi kapcsolatokat, a legjobb tanulási nyelv és az alapvető hibakeresési.“

True4Kids SmartPark annak tartalma lefedi gyermek életkora 3-12 év.
Elősegítsék átlag feletti, még mielőtt ezek a kritikus években miközben szórakoztató az idősebb gyerekek.


le
Dotykové pero MagicPen

Érintőceruza MagicPen

True4Kids MagicPen egy toll célja, hogy ellenőrizzék az alkalmazás SmartPartk. Kapható sárga, rózsaszín és kék design. A toll bőrbarát műanyag, akkor elég nagy, és mégis könnyű. Díky svým rozměrům dětem výborně padne do ruky.

  • Jól átgondolt elrendezése elemek és minőségi kialakításának köszönhetően a toll több, mint egy ceruza. Je to na míru vytvořený všestranný ovladač, podporující proces učení.
  • Pen írni és rajzolni, sőt, szolgálhat, mint egy távirányító alkalmazások. Ez is egy bájos arc és egy gomb funkciók kiválasztására.
  • Pero lze s tabletem jednoduše propojit pomocí zvukových vln – žádné nastavování ani párování.

alkalmazások SmartPark

True4kids SmartPark, működjön együtt a toll True4kids MagicPen, bekapcsolja a tablet készülék óvodai és általános iskolai oktatás! True4Kids SmartPark célja a legkisebbek idősebb 3-12 év kínál alkalmazásokat és könyveket, amelyek középpontjában a tanítás olvasás, írás és rajz, valamint a szórakozás és egyéb projektek alapja az aktív részvételt. Aplikace obsahuje 90+ dvojjazyčných výukových knih, 6 učebnic psaní a 28 písniček a říkanek a několik her.

le
SmartPark
  • Az alkalmazás ingyenesen letölthető, és próbálja korlátozott tartalommal. Můžete si tak sami ověřit jejich kvalitu v praxi.
  • Miután megvette tollak MagicPen és aktivált tárolhatja az összes kiváló minőségű tankönyvek óvodai és általános iskolai és interaktív könyvek történeteket letöltött korlátozás nélkül. Vše za jednu cenu v jediné aplikaci.
  • Minden képzési anyagok vannak osztva szint, így használhatja életkora alapján a gyermekek vagy a fejlettségi szintjük.

Fejlesztése a gyermekeknél a kreativitás és a tanulás angol

A fő része az alkalmazás True4Kids intelligens Park áll Study sarokba, ahol a gyerekek megtanulják, egyszerű szavakat és elsajátítsák az alapvető ismereteket számos területen.Az alkalmazás tartalmaz egy enciklopédia képekkel állatok és a látnivalók, 30 írott és olvasott mese, cseh mondókák és dalok hallgatására és egyéb anyagok, amelyek segítenek a gyerekeknek megismerni a világot. Ugyanakkor ez biztosítja a különböző lehetőségeket rajz - nyomkövetés, vázlatokat és színezés. Minden tartalom az alkalmazás is elérhető cseh és angol nyelven, így a gyermek gyermekkor lehet tanulni angolul.

Olvasás (60+ könyvek)

A könyvtár számos klasszikus mese, eredeti könyvet történetekkel és könyvek az állatokról és minden cseh és angol nyelven. Cseh változat így szól színész és műsorvezető Karel Zima. Néhány könyv interaktív és közben az olvasás a gyermekek megoldani egyszerű rejtvények, amit a vonat az agyad még.


Oktatás (17 könyv)

Egy sor tanítási anyagok által létrehozott szakemberek a gyermekek nevelése a matematika és a logika, a szociális viselkedés, a tudomány, a fejlesztés a nyelvi készségek, a művészetek és a kultúra. Hála érettségi igények megfelelő tankönyvek az óvodától az általános oktatás.


Írás (6 könyv)

Oktató írás lehetővé teszi a gyermekek megtanulják, hogyan írja le a betűket, számokat és egyszerű szavakat óvodáskorban. Aplikace je vede a ukazuje jim jednotlivé tahy. A toll rezeg húzza a gyermek, így hamar rájön, ahol ő hibázott.


Listening (28 rekord)

Hallgatva Center tartalmaz sok híres cseh hagyományos mondókák és gyermek dalok, énekelt az énekes John Rychterová. A gyerekek egy szusszanás, és zaskotačit kedvenc zenéit.


rajz

Rajz gyerekek létrehozhatják saját művek, a színes kifestőkönyv vagy tanulni képek hónolás. Csodálatos rajz szoftver lehetővé teszi, hogy a gyermekek szabadon kifejezzék kreativitásukat, miközben gyakorolják a finom motoros készségeket. A gyerekek mentse el alkotásait megosztani a szülőkkel. Minden munkát lehet feltölteni a felhő állandó megőrzésre.


Angol (13 + 60 tankönyvek könyvek)

Minden anyag tanítás angol szakmailag létre egy tapasztalt csapat a tanárok és oktatási szakemberek. Minden hangfelvételek angol anyanyelvű. A könyvek tele vannak interaktív funkciók, hogy a tanulás angol szórakozás a gyerekeknek és egyszerű. Emellett tankönyvek lehet olvasni az összes könyvtári könyvek angolul.


játékok

Ahhoz, hogy a gyerekek néha pihenni, kínál True4Kids SmartPark néhány egyszerű és szórakoztató játékok. Alatt játszani, azonban a gyerekeknek meg kell hiszem tudtukon még gyakorolni az agyuk, és átveheti az új ismereteket.


szülői felügyelet

Köszönhetően egy bonyolult rendszer szülői felügyeleti könnyen hogyan és mennyi ideig a gyerekek használhatják az alkalmazást. Hozzáférés a központja szülői felügyelet védi kétszámjegyű matematikai példa, hogy a beállítások csak szülő. Amellett, hogy a felhasználás időpontjában a gyermekek által is össze, és a napi menetrend különböző oktatási anyagok és ellenőrzi annak végrehajtását.

Minden egyetlen alkalmazás, anélkül, hogy vásárolni semmit.


műszaki adatok

  • Pen mérete: 147 mm x 35 mm
  • Súly: 44 g
  • Szín: Rózsaszín

legfontosabb jellemzői

  • Oktató olvasás, írás, rajz és angol
  • Multimédia-könyvtár, amely több mint 60 oktatási könyvek és tündérmesék, és 30 oktatási könyvek, dalok, mondókák és játékok
  • Minden egy árat egy alkalmazás kapcsolódó egyedi tervezésű vezérlő toll

csomag tartalma

  • 1x toll MagicPen
  • 1x kód címke alkalmazás aktiválásához

kompatibilitás

  • Minden Apple iPad készülékek iOS 6.0 és újabb
  • Minden Android 4.0 és újabb
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: True4kids MagicPen iPad - Pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si True4kids MagicPen - růžové. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si True4kids MagicPen pre iPad / Android - ružové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MagicPen für iPad - Pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MagicPen für iPad - Pink.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ