Doručení zdarma Stellar Blade

Fire Emblem: Awakening - Nintendo 3DS

Termékkatalógus
Fire Emblem: Awakening - Nintendo 3DS
5 2 értékelés
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: stratégiai
Kód:  MU023c Termékszám:  45496523428 Gyártó honlapja:

Fire Emblem: Awakening - Nintendo 3DS

    A Fire Emblem: Awakening történet témája két karakter találkozása, amelyek közül az egyiket te magad állíthatod össze. Természetesen nem szó szerint, de az igazodási skála széleskörű lesz, képes lesz befolyásolni nemcsak a karakter kinézetét, hanem annak tulajdonságait és képességeit is. Egyetlen dolgot nem tudsz megváltoztatni, a karakter a testén viseli a sárkány szimbólumát.

    A történet Krommal való találkozásoddal kezdődik, aki Iris királyság jelenlegi hercege, és aki azonos szimbólumot visel magán, mint te. A két embléma közelsége olyan erőt idéz elő, amely felébreszti a két mélyen alvó sárkányt, akik feldühödve az egész kontinenst el akarják pusztítani. És ez még csak a problémák kezdete.

    Játszhatóság
    A gigantikus ellenséggel, és sok más problémával szembesülve társul Kromhoz és csapatához, hogy elhárítsa a veszélyt és ismét helyreállítsa a rendet. 

    A céljaidtól csak egy pár missziókkal teli fejezet választ el, az animált intro bemutatása után megismerkedsz a történettel, a játék térképen találod magad, amely négyzetekre oszlik. Ahány négyzet, annyi lépés, melyet egy csapásra megtehet egységével.  

    Röviden és egyszerűen, ez egy fordulós stratégiai játék, ahol az ellenséggel körönként váltakoztok, fordulónként annyi időd van, amennyire szükséged van. Ha ellenséggel találkozik, akkor nyugodtan választhatsz, milyen fegyverrel akarsz támadni, majd a játék átkapcsol egy másik módba, amelyben megfigyelheti küzdelme harcainak animációját.

    A sorozat újdonságai
    Az új Fire Emblem először tartalmaz egy alacsonyabb nehézségi szintű speciális módot kezdők számára. Ez az úgynevezett Casual mód és a legfőbb különbség a hagyományos nehézséggel szemben az, hogy az elhunyt karakterek a további küldetések során újra élve jelennek meg, ill. játszhatók. Normál üzemmódban a halott halott marad örökre. 

    A sorozatban első alkalommal játszhatsz kooperatív multiplayer támogatással, valamint támogatja a népszerű Nintendo 3DS konzol StreetPass és SpotPass funkciókat.

    A legnagyobb újdonság azonban a további letölthető tartalmak megvásárlásának lehetősége, az úgynevezett DLC angolul rövidítve. Akinek nem elegendő a küldetések száma, melyet a játék története kínál fel, letöltheti ezeket, mely a játék élményt meghosszabbítja. További kiegészítő karakterek is a rendelkezésedre állnak majd. Akit a kiegészítő tartalom nem érdekel, nem kell, hogy aggódjon. A kiegészítő tartalmak bónuszok, nem szükségesek az eredeti történet lejátszásához.

    Audiovizuális kiegészítés
    A Fire Emblem Nintendo 3DS szebb lesz, mint valaha! Háromdimenziós grafika, sztereoszkópikus 3D támogatással csak a kezdet. A kiadvány igazán vidám jelenettel képregény stílusban, sötétebb színpalettával és manga stílusban rajzolt karakterekkel érkezik, melyeket Yusuke Kozaki tervezett meg. Ő gondoskodott a No More Heroes (Wii) mindkét részének kinézetéről.

    Paraméterek

    Műfaj
    Stratégiai Kész!
    Szöveg
    EN, DE Kész!
    Szinkron
    EN Kész!
    Korhatár
    12 éves kortól Kész!
    A játék tartalmának leírása
    Káromkodás (profanitás), Erőszak Kész!

    Műfaj

    Műfaj
    Stratégiai Kész!

    Lokalizáció

    Szöveg
    EN, DE Kész!
    Szinkron
    EN Kész!

    PEGI Értékelés

    Korhatár
    12 éves kortól Kész!
    A játék tartalmának leírása
    Káromkodás (profanitás), Erőszak Kész!

    Verzió

    Platform
    3DS - doboz Kész!
    Kiadás
    Elsődleges Kész!

    Platform / Licenc

    Típus
    Játék Kész!
    Platform
    Nintendo 3DS / 2DS Kész!
    Licenc
    Doboz Kész!

    Multiplayer

    Multiplayer
    Online Kész!

    Virtuális valóság

    Virtuális valóság
    Nem támogatott Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:


    Figyelem, egyes játékoknál szükség lehet:

    • regisztrációra egyes alkalmazásokban - MS Store, Origin, Steam, Uplay stb. (ehhez részletes útmutatót az Elektronikus licenc érvényesítése c. cikkünkben találsz) 
    • szélessávú internetkapcsolatra, az első játék előtt a kapcsolat beállítására, aktualizálására vagy egyéb műveletekre
    • havidíj fizetésére pl. az online játszható, multiplayeres változathoz (Xbox Live, PlayStation Plus stb.)

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Fire Emblem: Awakening - Nintendo 3DS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fire Emblem: Awakening - Nintendo 3DS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fire Emblem: Awakening – Nintendo 3DS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fire Emblem: Awakening - Nintendo 3DS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fire Emblem: Awakening - Nintendo 3DS.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ