30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Umbro SX VALOR II HG fehér / fekete

Termékkatalógus
Umbro SX VALOR II HG fehér / fekete
Futballcipő -
Kód:  SPTumb380nad Termékszám:  SPTumb380nad

Umbro SX VALOR II HG fehér / fekete

Az Umbro SX VALOR II és a HG minden futballista álma valóra válik. Minőségi anyagok, fejlett technológiák és precíz kivitelezés - mindezt modern kivitelben, amelynek köszönhetően szó szerint ragyogni fog a pályán. A nagyszerű megjelenést a világhírű Umbro márka műanyag logója hangsúlyozza. A cipő alkalmas kemény, természetes felületekhez és minden futballista teljesítménytípushoz. Az Umbro márka SX VALOR II A HG prései a szükséges kényelmet és kényelmet nyújtják Önnek. Biztosan élvezni fogja a futballmeccset teljes mértékben.

Az Umbro SX VALOR II A HG fehér / fekete futballcsizma legfontosabb jellemzői

  • Futballcsizma SX VALOR II A HG a népszerű Umbro márkától
  • Modern és dinamikus futballcsizma
  • Futballcsizma kemény, természetes felületekhez
  • Többet a szélesebb lábhoz tervezték
  • Könnyű kivitel és rugós talp
  • Az átfedett fűzés nagyobb területet hoz létre a golyóval való érintkezéshez
  • A Frame technológia növeli a láb stabilitását a cipőben
  • Wishbone technológia - megerősíti a talp csontvázat és növeli annak rugalmasságát

Szabadalmaztatott 3D felület és Wishbone technológia

A speciális szabadalmaztatott 3D felületnek köszönhetően az Umbro SX VALOR II A HG futballcsizma állandó keménységet fog fenntartani, ennek köszönhetően a labda irányítása csak a képességeid kérdése lesz - soha nem ugrálnak le rólad a futball miatt . A préselt szintetikus anyagból készült sarokkeret még nehezebb felületen is fenntartja a láb stabilitását. A rugózott talp ekkor megvédi a lábat a külső ütések ellen. A csapok végei edzett poliuretánból készülnek. Az Umbro SX VALOR II A HG futballcsizma a Wishbone technológiát is tartalmazza, amely ellenőrzött támaszt nyújt az egész lábán. Van egy A Frame technológia is, amely növeli a láb stabilitását a cipőben. A magasabb sarok az erősített sarokkal együtt védi az Achilles-ínt és a sarkot az ütések ellen.

Paraméterek

Cipő típusa
Focicipő Kész!

Típus

Cipő típusa
Focicipő Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Umbro SX VALOR II HG fehér / fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Umbro SX VALOR II A HG bílá/černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Umbro SX VALOR II A HG White/Black.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ