Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Under Armour Hovr Street bordó/narancsszín EU 39/250 mm

Termékkatalógus
Under Armour Hovr Street bordó/narancsszín EU 39/250 mm
4,0 2 értékelés
Szabadidőcipő -
Kód:  SPTua191 Termékszám:  0193444879063
Under Armour Hovr Street bordó/narancsszín EU 39/250 mm Megszűnt

Under Armour Hovr Street bordó/narancsszín EU 39/250 mm

Under Armour Hovr Street szabadidőcipő nőknek

A női Under Armour Hovr Street szabadidőcipőkben első pillantásra az előnyös színvilág és forma fog megtetszeni. A cipő kialakítását könnyebb városi terepre tervezték. A Hovr Street a szabadság és a kényelem szinonimája. 

Kikapcsolt

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Under Armour Hovr Street - nőknek, akik nem félnek

Feltűnő cipő. Az Under Armour Hovr utcai szabadidőcipőket olyan nőknek tervezték, akik szeretik a színeket és a mozgást. A bordó és a narancs kombinációja eredetiséget kölcsönöz a lábbelinek. Ez az Under Armour minőségi előírásaival kombinálva olyan társsá teszi ezt a sportcipőt, amelyre mindig számíthatsz a hosszú séták során a parkban vagy a munkába menet. A cipő textil felsőrészét a nyelven Armour Under felirat egészíti ki. A nyelv a cipő általános koncepciójának része, és nem zavarja annak harmóniáját. A cipő felületén lévő kompressziós háló stílusosan néz ki, és alkalmazkodik a láb mozgásához is. 

Tartsd kontroll alatt a mozgásodat

Az Under Armour női szabadidőcipőt UA HOVR technológiával látták el, amelynek köszönhetően megtapasztalhatod a súlytalanság (nulla gravitáció) érzését. Ezenkívül a technológia kiküszöböli a járás során felhalmozódó nyomást, a cipő elnyeli a keletkezett energiát, így enyhíti a lábra nehezedő sokkokat. A plüss talpbetét az Under Armour Hovr Street cipő kiegészítő párnázata. 

Amit a női lifestyle cipő talpa nyújt

A szabadidős HOVR sorozat tagjai puha talppal rendelkeznek, nagy tapadással. A durva mintázatú, teljes gumitalp biztosítja a tapadást a különféle felületeken. Ennek a kialakításnak köszönhetően a cipő a csúszós felületeken is megtartja lépteid. 

Under Armour Hovr Street - ne elégedj meg az átlagossal

A divatos narancssárga fűzők kontrasztként szolgálnak a cipő bordó színével. Az Under Armour Hovr Street eredeti kialakítását minőségi kivitelezéssel ötvözték. A szabadidős cipő számos előnnyel jár, ilyen a nagy tapadású masszív talp, a megerősített lábszárvédelem, vagy a lélegző hálós kialakítás. 

Az Under Armour Hovr Street főbb jellemzői

  • Női szabadidőcipő
  • Az Under Armour Hovr utcai cipőket könnyű fizikai tevékenységekhez tervezték
  • A Hovr Street cipők eredetiséget kínálnak a tervezés és a funkcionális kivitelezés terén
  • A felső anyag bordó színe a narancssárga elemekkel kombinálva nagyon fog tetszeni azoknak a nőknek, akik szeretik a színeket
  • A felsőrészen található kompressziós hálónak köszönhetően a cipő lélegző
  • A Hovr Street puha lábszárvédelme megakadályozza a horzsolások és a zúzódások keletkezését
  • A durva mintázatú gumitalp rugalmasságot és tapadást garantál a felületeken
  • UA HOVR technológia™ a nulla gravitáció érzését garantálja és enyhíti a sokkokat a lépések során
  • A Hovr Street további párnázását plüss talpbetét biztosítja
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Under Armour Hovr Street bordó/narancsszín EU 39/250 mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Under Armour Hovr Street bordová/oranžová EU 39 / 250 mm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Under Armour Hovr Street bordová/oranžová EU 39/250 mm.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ