0% splátky Siguro Slevy s AP+

UPCIRCLE The Pamper Kit (7 db-os készlet)

Termékkatalógus
UPCIRCLE The Pamper Kit (7 db-os készlet)
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Organic Face Serum (1,5 ml) – organikus arcszérum, Cleansing Face Balm (3 ml) – arctisztító balzsam, Face Moisturiser (3 ml) - nappali krém, Clarifying Face Mask (3 ml) – arcpakolás, Eye Cream (1 ml) – szemkrém, Face Toner (3 ml) – arctonik, Body Cream (5 ml) – testkrém - 11 230,77 Ft/100 ml
Kód:  KSDS1500 Termékszám:  5060571720306

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

UPCIRCLE The Pamper Kit (7 db-os készlet)

Szeretnél kipróbálni valami újat, de nem akarsz mindenből egy nagy kiszerelést megvenni? Ez esetben a UPCIRCLE The Pamper Kittet neked találták ki. A készlet hét mintát tartalmaz az UPCIRCLE legkelendőbb termékeiből: Organic Face Serum (bio arcszérum), Cleansing Face Balm (arctisztító balzsam), Face Moisturiser (nappali krém), Clarifying Face Mask (arcpakolás), Eye Cream (szemkörnyékápoló krém), Face Toner (arctonik) és Body Cream (testápoló krém). A készletet akár az újonnan bevezetett relaxációs rituáléd során is használhatod, ahol egy kis időt tölthetsz egyedül. Ha szeretnéd megosztani az örömödet, akkor egy csajos estén kipróbálhatjátok a termékeket. Ha ismered az UPCIRCLE termékeket, ezt a készletet magaddal viheti például nyaralásra, hogy kisebb helyet foglaljanak a kozmetikumok a bőröndödben. A termékek 100%-ban vegán készítmények és egyiket sem tesztelték állatokon. A szett ajándéknak is alkalmas. 

Az UPCIRCLE The Pamper Kit kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A készlet hét mintát tartalmaz az UPCIRCLE legkelendőbb termékeiből.
  • Így kipróbálhatod az egyes termékeket, majd a klasszikus csomagolásban meg is rendelheted őket. 
  • Csajos, bőrápolásos estén megoszthatjátok barátnőiddel a termékeket.
  • A mintákból álló szettet nyaraláskor is használhatod. 
  • A termékek 100% vegán készítmények, amelyeket nem teszteltek állatokon.
  • A szett remek választás ajándéknak is. 

UPCIRCLE Organic Face Serum

Miért dobjunk ki valamit, ami még mindig hatékonyan használható? Az arcszérum a londoni kávézókból összegyűjtött kávézaccot tartalmazza. Az UPCIRCLE Organic Face Serum with Coffee Oil egy olyan arcszérum, amely minden bőrtípusra alkalmas. Ez a hidratáló, olajos szérum egyaránt alkalmas reggeli és esti bőrápolásra. Kávéból, C-vitaminból, csipkebogyóolajból, jojobából és homoktövisből származó antioxidánsokat tartalmaz. A szérumot azért is fogod szeretni, mert képes világosítani a bőrön lévő sötét foltokat. A használata után bőröd hidratált és csodálatosan ragyogó lesz. Az UPCIRCLE Organic Face Serum with Coffee Oil segít fenntartani a feszes bőrt. Ha nem akarsz csak az arcodnál maradni, a hajad is imádni fogja a szérumot, amely a készítmény jojoba tartalmának köszönhetően puha és egészséges lesz a használat után. Ezzel a termékkel nemcsak magadnak, hanem a természetnek is jót teszel. A termék 100%-ban vegán, nem tesztelték állatokon, és az előállításához olyasmit is újrahasznosítottak, amit általában kidobnak - ebben az esetben a kávézaccot. 

UPCIRCLE Cleansing Face Balm

Ez a tisztító bőrápoló balzsam alkalmas a smink és a szennyeződések eltávolítására. Ne aggódj, ez a kis csoda még a szempillaspirált is képes eltávolítani. Sárgabarackport tartalmaz, amelyet sárgabarackmagok összezúzásával állítottak elő. Nyugtatja a bőrt, amely a készítmény használata után tiszta és hidratált lesz. A Cleansing Face Balm arctisztító balzsam minden bőrtípusra alkalmas.

UPCIRCLE Face Moisturiser

Segítséget keresel a mindennapi bőrápoláshoz? Ajánljuk figyelmedbe az UPCIRCLE Face Moisturiser with Argan Powder arckrémet. Ez a nappali krém minden bőrtípusra alkalmas. Ahogy a neve is mutatja, az UPCIRCLE UPCIRCLE Face Moisturiser with Argan Powder az argán fa gyümölcsének a magját tartalmazza. Az argán mag héjának összetörésével készült. Az argánolaj gazdag E-vitaminban, amely jótékony hatással van a bőrre. Az összetevők között nyugtató kakaóvaj, vérnarancs és aloe vera is szerepel. Az UPCIRCLE Face Moisturiser with Argan Powder használata után bőröd ragyogó, hidratált és tökéletesen táplált lesz. Ezzel a termékkel nemcsak magadnak, hanem a természetnek is jót teszel. A termék 100%-ban vegán, nem tesztelték állatokon, és az előállításához újrahasznosítottak valamit, amit általában kidobnak - ebben az esetben argán fa gyümölcsmagjának a héját.

UPCIRCLE Clarifying Face Mask

Kényeztesd bőrödet kivételes ápolással az UPCIRCLE Clarifying Face Mask arcpakolás segítségével. Ez a lemosható pakolás nyugtató és regeneráló hatással rendelkezik. Használata után a látható pórusok és mitesszerek minimalizálódnakA pakolás minden bőrtípusra alkalmas. A készítmény leöblítése után puha, ragyogó és sima bőrben gyönyörködhetsz. Ahogy a neve is mutatja, a Clarifying Face Mask with Olive Powder olívaport tartalmaz, amelyet az olívabogyó magjainak összezúzásával nyertek. Az összetételét fehér agyaggal (kaolinnal), baobabolajjal és kókuszporral is kiegészítették. Ezzel a termékkel nemcsak magadnak, hanem a természetnek is jót teszel. A termék 100%-ban vegán, nem tesztelték állatokon, és az előállításához olyasmit is újrahasznosítottak, amit általában kidobnak - ebben az esetben az olívabogyó magját.

UPCIRCLE Eye Cream

Szenvedsz a szemed körüli fáradt bőrtől? Akkor próbáld ki az UPCIRCLE Eye Cream with Maple and Coffee szemkörnyékápolót, amely csökkenti a szem körüli sötét karikákat és a puffadást. Ahogy a neve is sugallja, az UPCIRCLE Eye Cream with Maple and Coffee juharfakéreg-kivonatból és kávéolajból készült. A juharfakéreg nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású, a kávéolaj ragyogóvá teszi a bőrt. Az összetételben hialuronsavat is találsz, amely pozitív hatással van a ráncokra. A szemkörnyékápolót minden bőrtípusra ajánljuk. Hidratálja a szemkörnyék bőrét, amely felfrissül és ragyogó lesz. Az UPCIRCLE Eye Cream with Maple and Coffee üveg tégelyben kerül forgalomba. Ezzel a termékkel nemcsak magadnak, hanem a természetnek is jót teszel. A termék 100%-ban vegán, nem tesztelték állatokon, és az előállításához olyasmit használtak fel, amit általában kidobnak, ebben az esetben újrahasznosított kávébabot és juharfakérget.

UPCIRCLE Face Toner

Megfelelő tonikot keresel a bőrápoláshoz, de tartasz attól, hogy az egyes termékek mennyi vegyszert tartalmaznak? Akkor épp most bukkantál rá a jövőbeli kedvencedre. Az UPCIRCLE Face Toner with Mandarin and Chamomile arctonik kamillát és mandarinlevet tartalmaz. A formulát hialuronsavval is gazdagították, amely hatékonyan tölti fel a finom ráncokat. Az UPCIRCLE Face Toner with Mandarin and Chamomile arctonik glicerintartalma segít a bőr hidratáltságának megőrzésében. A tonik alkalmas a bőr élénkítésére és nyugtatására. Ahogy a neve is mutatja, az UPCIRCLE Natural Face Toner with Mandarin and Chamomile olyan gyümölcsleveket tartalmaz, amelyeket a gyümölcslé-előállítás során a zöld mandarinból nyertek ki. Ugyanakkor a termék kamillakivonatot is tartalmaz, amelyet a teaiparban használnak. Ezzel a termékkel nemcsak magadnak, hanem a természetnek is jót teszel. A termék 100%-ban vegán, nem tesztelték állatokon, és az előállításához olyasmit használtak fel, amit általában kidobnak - ebben az esetben a zöld mandarinlevet és kamillakivonatot.

UPCIRCLE Body Cream

Az UPCIRCLE hidratáló, testápoló krém minden bőrtípusra alkalmas. Tápláló shea vajat, lenmag- és olívaolajat tartalmaz. Ez a krém megnyugtatja a száraz vagy irritált bőrt. Használata után bőröd sima, puha és rugalmas lesz.


Összetétel

Organic Face Serum:
100%-ban természetes összetevők: Helianthus Annuus Seed Oil*, Carthamus Tinctorius magolaj*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) magolaj*, Coffea Arabica (kávé) magolaj, Hippophae Rhammoides (homoktövis) magolaj*, Rosa Canina (csipkebogyó) gyümölcsolaj*, Rubus Idaeus (málna) magolaj*, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamott) gyümölcsolaj*, Pelargonium Graveolens (Geranium) virágolaj*, Citrus Limonum (citrom) héjolaj*, Cymbopogon Martinii (Palmarosa) olaj*, Vetiveria Zizanoides (Vetiver) gyökérolaj*, Rosa Damascena (rózsa) virágolaj*, Calendula Officinalis (körömvirág) virágkivonat*, ^Limonén, ^Geraniol, ^Linalool, ^Citronellol, ^Citral, ^Farnesol. *természetes összetevők. 98%-ban természetes. ^ Természetes illóolaj-összetevőket tartalmaz.

Tisztító arcbalzsam:
100%-ban természetes összetevők: Helianthus Annuus Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sesamum Indicum (szezámmagolaj), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil Euphorbia Cerifera (Candelilla) viasz, Camellia Oleifera magolaj, Ribes Nigrum (fekete ribizli) magolaj, Rosmarinus Officinalis (rozmaring) levélolaj, Prunus Armeniaca (sárgabarack) magpor, Avena Sativa (zab) magolaj, Tanacetum Annuum (kék barkócavirág) virágolaj, Hippophae Rhamnoides (homoktövis) gyümölcsolaj, Juniperus Communis (boróka) gyümölcsolaj, Tokoferol, Eucalyptus Citriodora (Eukaliptusz) levélolaj, Leptospermum Scoparium olaj, Salvia Sclarea olaj, ^Limonén, ^Linalool. *Organikusan termesztett összetevő. ^A felsorolt illóolajok természetes összetevője.

Az arcápoló (nappali krém):
99%-ban természetes összetevők: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) vaj*, Theobroma Cacao (kakaó) vaj*, Gliceril-sztearát, Cetearil-alkohol, Glicerin, Argania Spinosa (Argan) magkivonat, Citrus aurantium dulcis (vérnarancs) héjolaj, Linum Usitatissimum (lenmag) olaj, Olea Europaea (olíva) gyümölcsolaj*, Aloe Barbadensis levélkivonat*, Kókuszalkohol, Citrus Limonum héjolaj, Tokoferol, Boswellia Carterii (Frankincense) olaj, Salvia Sclarea olaj, Citrus aurantium amara levélolaj, Nátrium-sztearoil-glutamát, Szacharóz-sztearát, Benzil-alkohol, Coco Glucoside, Xantán gumi, Salicylic Acid, Szorbinsav, ^Limonén, ^Linalool, ^Citral. * Organikusan termesztett összetevők. ^ Természetes illóolaj-összetevőket tartalmaz.

Tisztító arcmaszk:
99%-ban természetes összetevők: Aqua, Kaolin, Helianthus Annuus Seed Oil*, Cocos Nucifera (kókuszdió) tejpor, Olea Europaea (olíva) levélpor*, Butyrospermum Parkii (Shea) vaj*, Theobroma Cacao (kakaó) vaj*, Gliceril-sztearát, Cetearil-alkohol, Glicerin, Adansonia Digitata (Baobab) magolaj, Citrus Limonum (citrom) héjolaj, Linum Usitatissimum (lenmag) olaj, Olea Europaea Fruit Oil, Nátrium-sztearoil-glutamát, Szacharóz-sztearát, Benzil-alkohol, Aloe Barbadensis levélkivonat*, Tokoferol, Cistus Ladaniferus levélolaj, Rosmarinus Officinalis levélolaj, Zingiber Cassumunar (Plai) gyökérolaj, Cedrus Atlantica (Cédrusfa) kéregolaj, Curcuma Longa (kurkuma) gyökérolaj, Lactic Acid, Dehydroacetic Acid, Coco Glucoside, Kókuszalkohol, Xantán gumi, ^Limonén, ^Citral, ^Linalool, ^Geraniol. ^ Szervesen termesztett nyersanyagok. ^ Természetes illóolaj-összetevőket tartalmaz.

Szemkrém:
99%-ban természetes összetevők: Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, C14-22 alkoholok, C12-20 alkilglükozid, Glicerin, Cucumis Sativus (uborka) gyümölcskivonat*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Vitis Vinifera (szőlőmag) magolaj, Acer Rubrum (juhar) kivonat, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Calendula Officinalis kivonat*, Anthemis Nobilis (Kamilla) virágolaj, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil Rosmarinus Officinalis levélkivonat*, Tokoferol, Citromsav, Salicylic Acid, Szorbinsav, Kálium-szorbát, Benzil-alkohol, Limonén**. * Organikusan termesztett összetevők. ** Illóolajok természetes összetevőit tartalmazza.

Az arctoner:
99%-ban természetes összetevők: Aqua, Citrus Aurantium Amara (Neroli) virágvíz, Citrus Nobilis (zöld mandarin) gyümölcskivonat, Glicerin, Chamomilla Recutita (kamilla) kivonat, Sodium Hyaluronate, Citrus Nobilis (mandarin narancs) héjolaj, Kapril-kapril-glükozid, Salicylic Acid, Poligliceril-3-kokozát, Poligliceril-10 laurát, Citromsav, Nátrium benzoát, Szorbinsav, Kálium-szorbát, Benzil-alkohol, Limonén, Linalool*. * Természetes illóolaj-összetevőket tartalmaz.

Testápszer:
99%-ban természetes összetevők: Aqua, Helianthus Annuus (napraforgó) magolaj*, Butyrospermum Parkii (Shea) vaj*, Theobroma Cacao (kakaó) vaj*, Gliceril-sztearát, Cetearil-alkohol, Glicerin, Phoenix Dactylifera (Date) magkivonat, Benzil-alkohol, Citrus Limonum (citrom) héjolaj, Rosmarinus Officinalis (rozmaring) levélolaj, Linum Usitatissimum (lenmag) olaj*, Olea Europaea (olíva) gyümölcsolaj*, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Nátrium-sztearoil-glutamát, Szacharóz-sztearát, Coco Glucoside, Xantán gumi, Kókuszalkohol, Tokoferol, Limonén**, Linalool**, Citral**, Citronellol**, Geraniol**. *Organikusan termesztett összetevők. **A felsorolt illóolajok természetes összetevői.

Paraméterek

Űrtartalom
19,5 ml Kész!
Típus
Uniszex Kész!
Csomagban lévő darabok száma
7 db Kész!
Csomag tartalma
Szemkrém, Arc maszk, Arcszérum, Arctonik, Testápoló krém, Testápoló krém Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
19,5 ml Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
7 db Kész!
Csomag tartalma
Szemkrém, Arc maszk, Arcszérum, Arctonik, Testápoló krém, Testápoló krém Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: UPCIRCLE The Pamper Kit (7 db-os készlet) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UPCIRCLE The Pamper Kit (sada 7 ks). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UPCIRCLE The Pamper Kit (súprava 7 ks).
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ