0% splátky Siguro Shop roku

URTEKRAM Vad rózsa

Termékkatalógus
URTEKRAM Vad rózsa
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: tusfürdő - 200 ml és testápoló - 245 ml - 1 572,50 Ft/100 ml
Kód:  KSDS1516 Termékszám:  5701058011912 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

URTEKRAM Vad rózsa

Örvendeztesd meg magad vagy szeretteid  az URTEKRAM Vadrózsa ajándékcsomaggal. A készlet tusfürdőt és testápolót tartalmaz. A természetes olajok és a rózsa kombinációja táplált és boldog bőrt eredményez. A tusfürdő gyengéden tisztítja, nyugtatja és hidratálja a bőrt. A testápoló a természetes olajok, a shea vaj és az Aloe vera kombinációjának köszönhetően ápolja a bőrt. Mindkét URTEKRAM termék bio minősítésű.

Az URTEKRAM Vadrózsa ajándékcsomag főbb jellemzői

  • A készlet tusfürdőt és testápolót tartalmaz
  • Az URTEKRAM dán márka termékei 100%-ban növényi eredetűek
  • A tusfürdő illatát egyenesen imádni fogod
  • A testápoló hidratált és illatos bőrt hagy maga után
  • A szett kiváló ajándék lehet

URTEKRAM BIO Soft Wild Rose tusfürdő 

Kényeztesd magad az URTEKRAM Soft Wild Rose tusfürdővel. Ahogy a neve is mutatja, a tusfürdőnek citromfű illata van, és csodálatos aromát kölcsönöz a bőrnek. Ezenkívül Aloe vera levet tartalmaz, amely regeneráló hatású. A termék használata után bőröd finom és hidratált lesz. A tusfürdő minden bőrtípusra alkalmas.

URTEKRAM Soft Wild Rose Organikus testápoló tej 

Magasak az igényeid a kozmetikumokkal szemben? A dán URTEKRAM márka kiváló minőségű és kíméletes ápolást kínál. Ez a bio testápoló az új Wild Rose termékcsaládból biztosítja, hogy bőröd hosszú ideig puha maradjon, mivel tökéletesen hidratál és táplál. Természetes olajokat, shea vajat és Aloe verát tartalmaz, amelyek megbízhatóan ápolják a bőrt. Ráadásul az antioxidáns és öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkező Hexapeptid-11-gyel kombinálva helyreállítja a bőrsejtek megfelelő működését, így a bőr rugalmasabbá válik. Az URTEKRAM Wild Rose testápolónak csodálatos illata van, és a praktikus pumpának köszönhetően könnyen és pontosan adagolható. Érdemes megemlíteni azt is, hogy az URTEKRAM kozmetikumok nem szennyezik a természetet, és termékeiket nem tesztelik állatokon. 

A készlet tartalma: 
Tusfürdő gél, 200 ml
Testápoló, 245 ml


Összetétel

Aqua, Aloe Barbadensis levélkivonat*, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Glicerin**, Poligliceril-4-kaprát, Nátrium-klorid, Glyceryl Oleate, Melissa Officinalis levélkivonat*, Mentha Piperita levélkivonat*, Citrus aurantium dulcis héjolaj, Citrus limon héjolaj*, Cymbopogon Schoenanthus olaj, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Tokoferol, Béta-szitoszterin, Szkvalén, Parfüm, Citral, Limonene, Geraniol. (* = biogazdálkodásból származó összetevő, ** = bio-alapanyagok felhasználásával készült)

Paraméterek

Űrtartalom
400 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Tusfürdő, Testápoló Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
400 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Tusfürdő, Testápoló Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: URTEKRAM Vad rózsa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si URTEKRAM Dárková sada Divoká růže. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si URTEKRAM Darčeková sada Divoká ruža.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ