AP+ nový vizuál Shop roku

Vango Hampton relaxáló szék

Termékkatalógus
Vango Hampton relaxáló szék
Kemping fotel - pihentető pozíciót vehet fel a nyugányban, max. kapacitás 140 kg, acélszerkezet, kemény karfa, párnázott háttámla és fejtámla, súlya 8,54 kg
Kód:  VNG8015 Termékszám:  5023518800196

Vango Hampton relaxáló szék

Egy kényelmes kültéri széket keres, amelyben lazíthat? Akkor az Vango Hampton Relaxer Chair Excalibur relaxálószéke igérkezik a legjobb választásnak. Rendkívül kényelmes, és szép kialakítással bír. A nyugágy helyzetével pihentető testhelyzetet vehet fel, így kényelemben érezheti magát. A még nagyobb kényelem érdekében a Vango szék párnázott üléssel és háttámlával rendelkezik. A Vango Hampton relaxáló szék nagyon strapabíró és megbízható. Acélszerkezetének köszönhetően 140 kg-ig terhelhető. A készüléket Fold flat rendszerrel látták el, ami miatt könnyen tárolható és szállítható. A párnát oda helyezheti, ahová kedve óhajtja, teheti a feje vagy a dereka mögé is. A háttámla megdöntésével , a nagyobb lehúzható rész lábtartóként is funkcionál. A biztonságát ez a rögzíthető szerkezet garantálja, előbb szétnyitja, majd beállítja a kívánt poziciót, s végül rögzíti azt.

A termék jellemzői:

  • a nyugágy poziciója állítható
  • párnázott ülés, háttámla, lábtartó
  • strapabíró és megbízható, 140 kg-ot bír el
  • Fold flat rendszerrel a könnyen tárolhatóságért
  • átkaroló szerkezetű
  • DuoWeave borítással
  • biztonságosan rögzíthető szerkezet

Karosszék, egyedülálló DuoWave borítással

A Vango Hampton relaxáló karosszék Duowave szövetborítással készült. Ez egy új, struktúrált anyag, amely nagyobb kényelmet biztosít. Szilárd és hajlékony felületet képez, ugyanakkor puha tapintású. Ennek a tartós anyagnak köszönhetően kényelemben érezheti magát az a ház előtt és a kertben is.

Paraméterek

Hossz
168 cm Kész!
Szélesség
67 cm Kész!
Magasság
118 cm Kész!
Szín
Fekete Kész!
Anyag
Acél Kész!

Méret

Hossz
168 cm Kész!
Szélesség
67 cm Kész!
Magasság
118 cm Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fekete Kész!
Anyag
Acél Kész!
Tulajdonságok
Összecsukható, Pozicionálható, Kemping Kész!
Terhelhetőség
140 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Vango Hampton relaxáló szék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vango Hampton Relaxer Chair Excalibur. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vango Hampton Relaxer Chair Excalibur.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ