Shop roku Akvizice ApF HU

VAX Air Cordless Switch H85-AC21-B-E

Termékkatalógus
VAX Air Cordless Switch H85-AC21-B-E
Álló porszívó - 2 az 1-ben, 0,35 literes portartály, mosható szűrő, körkörös technológia, WindTunnel2 technológia, BOOST üzemmód, töltési idő: 3 óra. üzemidő: 30 perc, 23 cm-es nagy teljesítményű forgókefe, réstisztító, porkefe, LED világítás
Kód:  VATV001 Termékszám:  H85-AC21-B-E
VAX Air Cordless Switch H85-AC21-B-E Megszűnt

VAX Air Cordless Switch H85-AC21-B-E

A VAX Air Cordless Switch sokoldalúsága lenyűgöző.  Ezzel a könnyű vezeték nélküli porszívóval pillanatok alatt kézi porszívózásra válthat. Ha van pár morzsa az autóban, vagy egy gyors takarítást szeretne a szobában, akkor ez az akkumulátoros porszívó készen áll a feladatra. Mint a Cordless Air sorozat valamennyi porszívója, ez a készülék is ugyanazt a csuklós technológiát használja, amely lehetővé teszi, hogy a tárgyakat pusztán egy csuklómozdulattal kikerülje. A szőnyeg tökéletes tisztaságát a forgókefével érheti el, amelyet padlók porszívózása idejére ki tud kapcsolni.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagyon könnyű, továbbá a levehető kézi porszívóval könnyen megközelítheti a nehezen elérhető helyeket
  • A LithiumLife akkumulátor akár 30 perces üzemidőt is biztosít maximális teljesítményen (töltési idő: 3 óra)
  • A WindTunnel2 technológia révén a letapadt szennyeződések is eltávolíthatók
  • A körkörös technológia mindvégig egyenletes szívóerőt biztosít 
  • LED-es világítás a könnyebb irányításhoz és a nehezen elérhető helyeken történő porszívózáshoz

WindTunnel2 technológia

A Vax Air Cordless Switch a két szívócsatornás WindTunnel2 technológiát alkalmazza, amely kiváló teljesítményt nyújt padló és szőnyeg takarítása során egyaránt. Ezáltal hatékonyan távolítja el a port és a letapadt szennyeződést is.  A 3,5 kg-os készülék kezelése egyszerű.

Rendhagyó tartozékok

A beépített LED fény segítségével könnyebben veszi észre a szennyeződést, mintha egy hagyományos porszívóval dolgozna. A szívófej a bútorok alá és a nehezen hozzáférhető helyekre is könnyen befér. A BOOST gomb megnyomásával növelheti a teljesítményt,  így a legmakacsabb koszt és az állatszőrt is eltávolíthatja valamint kitakaríthatja lakása leginkább igénybe vett részeit.

Normál tartozékok ( ezek a készülékben találhatók):
Réstisztító
Mini Turbo kefe
Akkumulátor
Dokkoló töltő

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VAX Air Cordless Switch H85-AC21-B-E
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VAX Air Cordless Switch H85-AC21-B-E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VAX Air Cordless Switch H85-AC21-B-E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VAX Air Cordless Switch H85-AC21-B-E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VAX Air Cordless Switch H85-AC21-B-E.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ