AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

VEET Wax Strips Sensitive Skin 2 × 40 db

Termékkatalógus
VEET Wax Strips Sensitive Skin 2 × 40 db
Szőrtelenítő csík - eltávolítja a nem kívánatos szőrszálakat - 69,88 Ft/db
Kód:  DEP010s
VEET Wax Strips Sensitive Skin 2 × 40 db Megszűnt

VEET Wax Strips Sensitive Skin 2 × 40 db

<
VEET Wax Strips Sensitive Skin

Veet hideggyanta szalagok érzékeny bőrre

Ideális megoldást jelent, ha érzékeny a bőröd, ugyanakkor szeretnél megszabadulni a nem kívánt szőrszálaktól. Már 1,5 mm hosszúságtól hatékonyak, így bőröd tökéletesen sima és puha lesz. További előnye, hogy a szőr a növekedés során érezhetően vékonyabb és finomabb lesz, a bőröd hosszabb ideig sima marad, mintha borotvát használnál. 

80

db

törlőkendő

VEET Wax Strips Sensitive Skin

Hosszútávú eredmény

A hideggyanta szalagokkal történő gyantázás során a szőrszálakat gyökerestől kihúzzuk, amely jelentősen meghosszabbítja a szőrnövekedés idejét. Ezenkívül a szőrszálak vékonyabbak és puhábbak lesznek.

VEET Wax Strips Sensitive Skin

Egyszerű és gyors használat

Még a kezdőknek sem kell aggódniuk a hideggyanta szalagok miatt, mert az Easy Stripnek köszönhetően a használatuk rendkívül egyszerű és gyors. A szalagok az egész testen használhatók, beleértve a hónaljat és a bikinivonalat is. Az alkalmazásához nincs szükség vízre vagy hőforrásra, így bárhol használhatod

VEET Wax Strips Sensitive Skin

Érzékeny bőrre is megfelelő összetétel

Az Extra kímélő formula bőrbarát és természetes összetevőket tartalmaz - Aloe verával és lótuszvirág illattal.

Hogyan használd a Veet hideggyanta szalagokat?

VEET Wax Strips Sensitive Skin

Először dörzsöléssel melegítsd fel a gyanta szalagokat a kezedben. Ezután húzd szét a szalagot, és vidd fel a száraz és tiszta bőrre. Szorosan tapaszd oda. Majd húzd le a gyanta szalagot a szőr növekedésével ellentétes irányban. Végül távolítsd el a gyantamaradványokat a mellékelt Perfect Finish törlőkendővel. 

Fedezd fel a többi Veet gyanta szalagot is!

Érzékeny bőrre

VEET Wax Strips Sensitive Skin

Az érzékeny bőrre való hideggyanta szalagokat természetes összetevőkkel, például Aloe verával és lótuszvirág illattal gazdagították. A bőrödet hidratálja és nem szárítja ki. 

Argánolajjal

VEET Wax Strips Sensitive Skin

A hideggyanta csíkok alaposan távolítják el a szőrt, egyúttal az aloe vera és argánolaj tartalomnak köszönhetően hidratálják a bőrt akár 24 órán át. 

Bikini és hónalj

VEET Wax Strips Sensitive Skin

A bikini és hónalj érzékeny bőrére válaszd ezeket a szalagokat. Minden szalag E vitamint és mandulaolajat tartalmaz. Bőröd hetekig puha és szőrtelen lesz.

Az arcodon

VEET Wax Strips Sensitive Skin

Nem kívánatos szőrszálakra az ajkak felett, az arcon vagy az állon - válaszd a speciális Veet arcra készült hideggyanta szalagokat. Gyengéden távolítják el a szőrt, és E-vitamin, valamint mandulaolaj tartalmuknak köszönhetően bársonyosan sima és hidratált lesz a bőröd a használat után. 

Elektromos szőrtelenítő szett

VEET Wax Strips Sensitive Skin

A Veet Easy Wax elektromos gyantázó szettel otthonod kényelmében is biztosíthatod magadnak az alapos gyantázást. A melegítő egység, amely egyben applikátorként is szolgál gyors és egyszerű felvitelt tesz lehetővé. A gyanta folyékony állagának köszönhetően a rövidebb és vékonyabb szőrszálakat is kitépi. Éld át az akár négy hétig tartó csodálatos simaságot. 

Szőrtelenítő krémek

VEET Wax Strips Sensitive Skin

A szőrtelenítő krémek garantálják a legbiztonságosabb és teljesen fájdalommentes szőrtelenítést. Mivel a szőrszálakat nem levágod, mint a borotválkozásnál, az újra növekvő szőrszálak finomabbak és világosabbak lesznek. Ez a tápláló formula akár 24 órán át is hidratálja a bőrt. 

Gyanta szalagok

VEET Wax Strips Sensitive Skin

Olyan egyszerű a használatuk, hogy még egy teljesen kezdő is képes rá. A hideggyanta szalagok mindenhol és bármikor használhatók, ugyanakkor az eredmény rendkívül tartós lesz. Különféle változatokban kaphatók, többek között arcra vagy érzékeny bőrre is elérhetőek

Elektromos epilátor

VEET Wax Strips Sensitive Skin

Fájdalommentes megoldás a szőrzet levágására és formázására a test érzékeny területein, ill. intim testrészeken, a hónaljban vagy az arcon is. Ráadásul vonzó fehér és rózsaszín kivitelben, 4 tartozékkal. A legkelendőbb Veet termékünk - több ezer vásárló nem tévedhet.


Egy kis puhaság. 

A Veet az otthon végezhető, hatékony és biztonságos szőrtelenítés és epilálás világhírű szakértője. A Veet termékek és szőrtelenítők kiváló minőségűek, hatékonyak, bőrgyógyászatilag teszteltek és gyengédek még az érzékeny bőrhöz is, ezért nők ezrei bíznak bennük minden korosztályból. Vess véget egyszer s mindenkorra a csúnya szőrszálaknak, és légy büszke selymesen sima és precízen ápolt bőrödre.

Gyanta szalagok összetétele: Triethylene glycol rosinate, glyceryl rosinate, silica, polyethylene, parfum, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, prunus amygdalus dulcis oil, tocopheryl acetate

Bőrápoló tisztítókendő összetétele:  Paraffinum liquidum, hexyldecyl stearate, parfum, tocopheryl acetate, citrus aurantium dulcis peel oil, limonene, cedrus atlantica bark oil, pelargonium graveolens flower oil


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VEET Wax Strips Sensitive Skin 2 × 40 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VEET Wax Strips Sensitive Skin 2 × 40 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VEET Wax Strips Sensitive Skin 2× 40 ks.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ