30 dnů na vrácení Shop roku

NESPRESSO De'Longhi U EN110.B

Termékkatalógus
NESPRESSO De'Longhi U EN110.B
4,7 29 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 19bar, forgatható 0,8 literes víztartály, kizárólag Nespresso kávé kapszulákhoz, 3 előre programozott csésze méret, gyors felmelegedés, használt kapszula tároló (11-13), automatikus kikapcsolás 9 perc után, vízhiány kijelző, fekete
Kód:  EAN3342k3 Termékszám:  EN.110.B

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NESPRESSO De'Longhi U EN110.B


A két híres vállalat, a Nespresso és a De'Longhi kávé imádatának és több éves tapasztalatának köszönhetően, közös erővel létrehoztak valamit ami rendkívűl kivételes. Közös munkájuk gyümölcse egy egyedi, nagy teljesítményű U kávéfőző, letisztult dizájnnal és intuitív érintőfelülettel - mindez baráti áron. A legújabb technológiák alkalmazásával, és az eredeti frissen őrölt kávéval töltött különleges kapszulákkal - amelyek meggátolják, hogy a kávét fény érje és oxidálódjon - egy különleges élményben lehet részed. Csatlakozz te is hozzánk, és találjuk meg együtt a tökéletes csésze kávét!
 

A De'Longhi Nespresso U kávéfőző mindenhová illeszkedik.
Ez a kompakt és a minimalista dizájn szinte minden környezetben tökéletesen megállja a helyét. A csepegtető tálca, amely a konyha tisztaságát biztosítja, eltávolítható, így nagyobb poharak is használhatók a kávéfőzéshez. A könnyű kezelést és a 0.8 literes forgó víztartályt biztosan értékelni fogod. Alacsony a vízszint? A készülék ilyen esetekben egyértelmű jelzést ad.
 
Működése rendkívül egyszerű: a készülék mindösszesen fél perc alatt felmelegszik. Ezután helyezd be a kiválaszott kapszulát, majd válassz a következő típusok közül: lungo (110 ml), eszpresszó (40 ml) vagy ristretto (25 ml), majd zárd a csúszókapcsolót. Ezzel el is készültél - a kapszulát a készülék automatikusan nyitja, így a kávé a 18 bar nyomású szivattyú segítségével könnyedén csészédbe kerül, a készülék pedig automatikusan elhelyezi a használt kapszulát a kapszulatartóban. Miután végzett, a készülék automatikusan kikapcsol. Továbbá, ha van kedvenc csészeméreted, azt a rendszer megjegyzi, és elkészíti neked bármikor.


A készülék automatikusan kikapcsol 9 perc inaktivitás után, amellyel 40%-al több energiát takaríthatsz meg, a hasonló A energia osztályú készülékekhez képest.

NESPRESSO KÁVÉ
 

A Nespresso csak a legkiválóbb kávékat használja termékei előállításához, azaz az úgynevezett "Speciális" vagy  "Gourmet" kávékat, amelyek a globális kávétermelés 1-2%-át teszik ki. Ezek a gondosan kiválasztott szemek hibátlanok, méretük, sűrűségük és színűk ideális. Mint a bor esetében, rendelkeznek egy jellegzetes és egyedi ízvilággal. Épp ezért nevezik a Nespresso-t a kávék Grand Cru-jának.

A válogatott 19 féle Grand Cru kávék minden ízigényt kielégítenek a nap bármely szakában. Mindegyikük saját, egyedi aroma profillal rendelkezik.

Minden kombináció elkészítése során szakembereink megkeresik azt az ideális pörkölési profilt, amellyel a szemek aromája és íze teljessé válhat. A Nespresso az úgynevezett "split roasting" pörkölési folyamatot használja, amelynek során a kávészemek származási területüktől függően kerülnek pörkölésre, amely által garantálható a legmagasabb minőség.

Mikor az őrölt kávé levegővel érintkezik, mindösszesen két nap alatt elveszítheti eredeti aromájának harmadát. Ennek elkerülése érdekében, a Nespresso hermetikusan lezárt alumínium kapszulákat fejlesztett ki, amelyek teljes mértékben elzárják az örleményt a levegőtől, így lehetővé téve több mint 900 különleges aroma tartósítását.

 

NESPRESSO CLUB
 

Rendelj kávét és kiegészítőket könnyedén és gyorsan az ingyenesen hívható 800 26 33 33 - 24 órán át elérhető a hét minden napján - telefonszámon, vagy rendelj online a Nespresso honlapján keresztül.

A megrendelt termékeket a PPL 48 órán belül kiszállítja a címedre, vagy 24 órán belül átveheted termékedet a postahivatalnál. A megrendelt termékeket, a várakozási idő csökkentésének érdekében, személyesen is átveheted a különleges Nespresso Boutique-okban.

NESPRESSO SZOLGÁLTATÁS

Azonnali segítségnyújtás kávéfőződhöz:

  • hibabejelntéshez, és telefonos segítségnyújtáshoz hívd az ingyenesen hívható
     800 26 33 33-as telefonszámot
  • amenyiben szükséges, a kávéfőzőt elszállítjuk címedről
    egy előre egyeztett időpontban
  • cserekészülék bérelhető
  • kávéfőzők javítása, tisztítása és minden alkatrész ellenőrzése 7 napon belül
  • új kávéfőzők kiszállítása
  • 6 hónapos garancia

Műszaki adatok:


Típus:
Nagy nyomású kapszulás rendszerű eszpresszó kávéfőző

Felhasználás:
Exkluzívan a Nespresso kapszulákhoz kialakítva

Szivattyú nyomás:
19 bar

A víztartály térfogata:
0,8 l

Főbb jellemzők:
Tárolóhely kábeleknek
Eltávolítható csepegtető tálca
Automatikus kikapcsolás funkció
Nagyon gyors felfűtés (mindösszesen 25-30 másodperc)
Kedvelt csészeméret megjegyzése
Eltávolítható, forgó víztartály
Automatikus kapszulanyitás és eltávolítás
3 csésze méret: lungo, eszpresszó és ristretto
Csepegtető tálca
Üres és teli víztartály visszajelző

A kapszulatartó befogadó képessége:
11-13 használt kapszula

Energia osztály:
A - 40%

Fogyasztás:
1230 W

Méretek (Sz x Ma x Mé):
11,5 x 25,1 x 36,9 cm

Súly:
3.0 kg

Szín:
Fekete

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NESPRESSO De'Longhi U EN110.B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi U EN110.B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NESPRESSO De'Longhi U EN110.B.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ