AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

VisionBook 10Wi főzésre kiadás + levehető billentyűzet GB / US elrendezés

Termékkatalógus
VisionBook 10Wi főzésre kiadás + levehető billentyűzet GB / US elrendezés
Tablet PC Intel Atom Z8300 x5 Cherry Trail érintse 10,1 "IPS 1280x800, RAM 2 GB DDR3L 32GB + microSD, WiFi, BT 4.0, microUSB, microHDMI, microSDHC slot, akkumulátor 7000 mAh, a Windows 10 Home Edition + MS Office Mobile, předoinstalována főzéssel
Kód:  VB0352b2 Termékszám:  UMM200V1C

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

VisionBook 10Wi főzésre kiadás + levehető billentyűzet GB / US elrendezés Megszűnt

VisionBook 10Wi főzésre kiadás + levehető billentyűzet GB / US elrendezés


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
többfunkciós elegancia

többfunkciós elegancia

Elegáns és megfizethető tablettát. Ezüst és fekete rejti elegendő erő, amely lehetővé teszi, hogy folyamatosan dolgozni és játszani. A játék és a webböngészés lesz élvezhető köszönhetően multidotykovému 10,1 "-os kijelző, finom 1280 x 800 h.


nagy teljesítményű

A tabletta jön a Microsoft Windows operációs rendszer a 10. Gyakorlat biztosít négymagos processzor Intel Atom Z8300 x5 maximális frekvenciája 1,84 GHz, ami a kiküldött Graphics Accelerator Intel HD Graphics. Rengeteg helyet tárolja az adatokat és alkalmazásokat, hogy biztosítsa a belső flash memória kapacitása 32 gigabájt Könnyen bővíthető microSD kártyával akár 128 gigabájt

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
nagy teljesítményű

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
kényelmes kommunikáció

kényelmes kommunikáció

Útjaik elfog 2 megapixeles kamera és kommunikálni barátaival szolgál elülső webkamera. Természetesen ott van a jelenléte egy WiFi modult. A nagy funkció az USB OTG funkció, amely lehetővé teszi, hogy a tabletta a kapcsolatot más eszközökkel és a díjat, mint például egy mobiltelefon USB-n keresztül egy tablettát, vagy csatlakoztassa a flash meghajtót. A csomag egy levehető billentyűzet dokkoló.


Office Mobile

Alkalmazások Office Mobile (Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile és a OneNote) alapvetően tervezték touch, családias környezetben, hogy az Office ügyfelek elvárják, és lehetőséget biztosítanak a felhasználók számára szükséges ahhoz, hogy a produktív útközben. Ezek az alkalmazások számára eszközök a képernyő mérete 10,1 hüvelyk vagy annál kevesebb.

Paraméterek

Operációs rendszer
Microsoft Windows Kész!

Software

Operációs rendszer
Microsoft Windows Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VisionBook 10Wi főzésre kiadás + levehető billentyűzet GB / US elrendezés Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VisionBook 10Wi Pro Cooking edition + odnímatelná klávesnice CZ/US layout. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VisionBook 10Wi Pre Cooking edition + odnímateľná klávesnica CZ / US layout. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vision 10Wi Zum Kochen Ausgabe + abnehmbare Tastatur GB / US-Layout. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vision 10Wi Zum Kochen Ausgabe + abnehmbare Tastatur GB / US-Layout.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ