Doručení zdarma Slevy s AP+

Vuzix M3000

Termékkatalógus
Vuzix M3000
VR szemüveg - DLP WVGA kijelző, Intel Atom, 2GB RAM, 13Mpx fényképezőgép/ 1080p videó, akár 64 GB-os belső memória, USB, iOS/Android kompatibilis, 160mAh akkumulátor
Kód:  VUZI1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Vuzix M3000

Végül, van egy eszköz, amely összeköti a valós és a digitális világban, és biztosítja a kompromisszumok nélküli hozzáférés az információhoz, az adatgyűjtés és még sok más. Hogy javítsa a munka folyamatokat és új lehetőségeket nyitnak az iparban, az orvostudomány, a marketing, a logisztika, a távoli támogatás és más területeken a cége? Aztán ott vannak ezek az okos szemüveg, az Intel Atom chip, hogy pontosan mit keres.

Legfontosabb jellemzők

  • Viselhető számítógép integrálva intelligens szemüveg
  • Hangvezérlés, touchpad gesztusokkal vagy a csatlakoztatott telefon
  • Monokuláris kijelző, használja a bal vagy a jobb szem
  • Operációs rendszer Android 6.0
  • Micro USB, WiFi, Bluetooth 4.1
  • Külső akkumulátor további kapacitás, például a hosszú utazások
  • Integrált HD kamera és GPS

Az új generációs intelligens szemüveg

Ezek az okos szemüveg valóban ergonomikus kialakítású és robusztus számítógépnek a fejlett optikai. Van egy kijelző, egy szem, teljes funkcionalitású processzor, beépített memória, a kamera és a vezeték nélküli technológiák. Úgy tervezték, a szakemberek és a technológia iránt. Gyárilag telepített alkalmazások lehetővé teszik, hogy nyomon az időzítés az események, hogy vigyázzon a napló, vagy CONNECT a telefon. Beépített HD kamera rögzíti videókat, képeket és video streaming. M3000 kompatibilis ezer meglévő alkalmazások android, és akkor is létrehozhatja saját igényei pontosan.
 

Rugalmasság, kapcsolat, rugalmasság

Vuzix M3000 biztosítja az összes tulajdonságait és képességeit a modern okostelefonok, de köszönhetően a szerkezet formájában intelligens szemüveg hagyja a keze szabadon. Csatlakoztatja Bluetooth 4.1 könnyű párosítani eszközökön futó Android vagy iOS. Természetesen dipozici WiFi csatlakozni az internethez. Határozottan kihasználják funkciók beépített GPS navigációs rendszer felügyeletére helyzetben a fej, hangvezérlés és touchpad gesztus kontroll. Szemüveg ellen véd, a víz és a por, így bátran viselni bármilyen környezetben. Rugalmasság emeli ki az a tény, hogy amellett, hogy a beépített akkumulátor számára elérhető külső akkumulátor, amely további kapacitást.

Műszaki adatok:

Kijelző: DLP WVGA színes kijelző
Látómező (átlós): 20 ° C (megfelel 5 'telefon képernyőjén megfigyelt távolságból 35 cm)
CPU: Intel Atom CPU
2 GB RAM
64 GB-os belső flash memória
Android OS 6

Akkumulátor: 160 mAh beépített 860 mAh külső akkumulátor, 2-12 üzemóra (attól függően, használt elem)
Kamera: 13 MP, 1080p videó, képstabilizátor, LED-es világítás

Kapcsolódás: Micro USB 2.0, Wi-Fi b / g / n / ac - Dual-B 2,4 / 5 GHz, BT 4.1 / 2.1 + EDR

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Vuzix M3000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VUZIX M3000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VUZIX M3000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VUZIX M3000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VUZIX M3000.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ