Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Wahoo KICKR Climb beltéri hegymenet-szimulátor

Termékkatalógus
Wahoo KICKR Climb beltéri hegymenet-szimulátor
Alátét - az első kerék alá helyezendő, A KICKR szimulátor vezetés közben utánozza az út emelkedését, max. dőlésszöge 20% / -10%
Kód:  SPTbdWH001 Termékszám:  WFBKTR5 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Wahoo KICKR Climb beltéri hegymenet-szimulátor Megszűnt

Wahoo KICKR Climb beltéri hegymenet-szimulátor

Éld át a beltéri edzések teljesen új dimenzióját, és kapcsolódj rá egy alpesi edzésre otthonában! A Wahoo KICKR Climb beltéri hegymenet-szimulátor teljes mértékben kompatibilis a Wahoo KICKR és a Wahoo KICKR SNAP kerékpáros edzőgépekkel. Extra edzéseid során tekerj fel a hegyre, pihenj lefelé jövet, és egyenesen érkezz be a célba! A Wahoo KICKR az első kerék alatt szimulálja vezetés közben az út meredekségét, amivel akár 20%-os emelkedést és 10%-os lejtést érhetsz el. Taposd meg a pedálokat, és tekerj fel a hegyek közé!

A Wahoo KICKR Climb alátét főbb jellemzői

  • Az első kerék alá helyezhető alátét az út meredekségének szimulálására
  • Tökéletes intenzív edzéshez, és minden izom átmozgatásához
  • Maximális dőlésszöge hegymenetben 20%, lejtmenetben 10%
  • Szoftveresen szabályozható a pillatnyi meredekség
  • Kompatibilis a New Wahoo KICKR (2017) és a New Wahoo KICKR SNAP (2017) készülékekkel
  • A Zwift vagy TrainerRoad edzőplatformokkal kompatibilis (KICKR és SNAP eszközökkel együtt)

Minden izmot megdolgoztat

A Wahoo KICKR CLIMB felveszi a szimulátor dőlésszögét, hogy leképezze a választásod szerinti közúti vagy hegyi kerékpárút terepviszonyait. A különböző terepviszonyok valósághű imitálásának köszönhetően minden izmodat megdolgoztatod, és a szimulátoros edzés nem lesz unalmas. A Wahoo KICKR CLIMB-ot, a Wahoo KICKR és Wahoo SNAP eszközökkel egyetemben azért találták ki, és arra tervezték, hogy a sportolók számára a lehető legjobb tekerési élményt biztosítsák, miközben fejlesztik technikájukat hegymenetben és lejtőn egyaránt, minden érintett izmuk részvételével. 

Kerüljön közelebb a valósághoz!

Az abszolút valósághű élményhez csatlakoztasd a Wahoo KICKR CLIMB-ot a Wahoo KICKR és Wahoo SNAP készülékekkel együtt, például egy Zwift vagy TrainerRoad platformhoz. Ezután a kiválasztott edzőprogram automatikusan szabályozza majd az edzőkészülékek dőlésszögét, te pedig otthonod kényelmében élheted át a szabadtéri edzés élményét. Ha a pillanatnyi helyzetnek és a maradék erődnek megfelelően szeretnéd változtatni a dőlésszöget, a kormányrúdra rögzíthető készülékkel megteheted. Így már az általad választott meredekség nincs más dolgod, mint tekerni!

Méretek:
65,4 × 12,95 × 43,18 cm

Tömege:
7,7 kg

Paraméterek

Tömeg
7,7 kg Kész!

Tömeg

Tömeg
7,7 kg Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wahoo KICKR Climb beltéri hegymenet-szimulátor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wahoo KICKR Climb indoor grade simulator. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wahoo KICKR Climb indoor grade simulator.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ