Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

A reklamáció száma

A reklamáció száma egy egyedi azonosító szám, ami egyedileg lett a termékhez hozzárendelve, és segíti a reklamáció státuszának a nyomonkövetését. A reklamációs szám használata lecsökkenti a pontatlanságból származó hibalehetőségeket vagy félreértéseket, és felgyorsítja a kommunikációt. Mielőtt a reklamációs számot megadjuk, néhány egyszerű ellenőrzést végzünk el, hogy megerősíthessük, hogy a termék nálunk lett vásárolva és vonatkozik a termékre a garancia.

A reklamáció számának megszerzése egyszerű. Jelentkezzen be az Én Alza fiókom menübe, töltse ki a szükséges információkat, és kövesse az utasításokat. Végezetül a Reklamációs Osztályunkra küldje vissza a terméket és a számlát, és tüntesse fel a reklamációs számot.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a reklamációs szám nem helyettesíti a számlát. 

Termékek visszaküldése

A reklamációs számot tisztán és kivehetően fel kell tüntetni a visszaküldendő termék dobozán. Ha több reklamációt küld el egy dobozban, kérjük, hogy csatoljon egy listát a termékekről, és egyenként jelölje meg a termékeket a vonatkozó reklamációs számokkal. Ha nem kapott reklamációs számot, a terméket a vásárlást igazoló dokumentummal, a hibákat részletező leírással és érvényes elérhetőségekkel együtt kell visszaküldeni. 

A reklamációk feldolgozása során

Több emailt fog kapni a reklamációjának státuszáról, amelyekben informálni fogjuk Önt a reklamált termék Reklamációs Osztályunkra történő beérkezéséről, a reklamáció rendezésének részleteiről. Leellenőrizheti a reklamáció státuszát az Én Alza fiókom menüpontban.

Reklamációs Osztály

A reklamáció és a termékvisszaküldés megtételéhez a következő elérhetőségek közül választhat.
 

Postai cím:
 

Alza.hu - Reklamáció
Budapest 
Róbert Károly krt. 54-58.
1134

 

E-mail:

Telefon:

06-1-701-1111


28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ