30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

WD 2.5" My Passport Ultra Metal 1TB ezüst

Termékkatalógus
WD 2.5" My Passport Ultra Metal 1TB ezüst
4,7 42 értékelés
Külső merevlemez - USB 3.0 (visszafelé USB 2.0 kompatibilis), WDBTYH0010BSL-EESN
Kód:  FW821o Termékszám:  WDBTYH0010BSL-EESN

WD 2.5" My Passport Ultra Metal 1TB ezüst

Biztonsági másolat stílusosan

A WD SmartWare szoftvernek köszönhetően könnyen lehet  biztonsági mentést készíteni a fontos fájlokról. A program széles körű biztonságot nyújt fájljainak a felhőben. Készítsen munkaszokásainak megfelelő ütemezett automatikus biztonsági mentést, hogy adatait mindig ellenőrzés alatt tudhassa.


Tartsa adatait saját meghajtón

Teljes biztonságban szeretné tudni adatait? Használja a jelszavas védelmet. 256 bites hardveres titkosítás biztosítja  fotóinak, videóinak, zenéinek és fontos fájljainak biztonságát.


Nagy kapacitás kis helyen

A nagy,  1 TB kapacitás elég nagy ahhoz, hogy minden fényképe, videója és zenei fájlja mindig egy helyen legyen a gyors eléréshez.


Egyszerű beállítás

Egyszerűen csatlakoztassa a meghajtót USB kábelen keresztül, és máris minden készen áll: azonnal kezdheti tárolni a dokumentumokat, fotókat, videókat és zenét.


Minden ellenőrzés alatt

A WD Drive Utilities szoftver számos eszközt tartalmaz a  meghajtó kezelésére és diagnosztizálására . Könnyen törölhet adatokat, vagy formázhatja a lemezt. Léteznek függvények optimalizáláshoz, regisztrációhoz és biztonsági beállításokhoz.


Gyors adattovábbítás USB 3.0-mal

USB 3.0 garantálja a nagyon gyors fájlátvitelt, aminek sebessége akár 5 GB / s (háromszor gyorsabb, mint az USB 2.0), valamint gondoskodik a meghajtó áramforrásáról a PC portján keresztül. Külön tápellátás nem szükséges.


Termék megbízhatóságát a WD garantálja

WD tudja, hogy az adatok fontosak, és ebből következően a lemezeknek szigorú követelményeknek kell megfelelniük a tartósság, ütésállóság és hosszú távú megbízhatóság szempontjából. A megbízhatóságot hároméves korlátozott garancia is fokozza .

 
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WD 2.5" My Passport Ultra Metal 1TB ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD 2.5" My Passport Ultra Metal 1TB stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Western Digital 2.5" My Passport Ultra Metal 1000 GB strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Western Digital 2.5" My Passport Ultra Metal 1TB Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Western Digital 2.5" My Passport Ultra Metal 1TB Silber.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ