AD květen univerzal Shop roku

Weber Q 3000

Termékkatalógus
Weber Q 3000
Grill gáz, 6,35 kW, 2 rozsdamentes acélégő, oldaltáblák
Kód:  WBRGR009 Termékszám:  GWQ-3000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Weber Q 3000

Szereted a nagy családi ünnepeket és a kerteseket a barátaiddal? Nagyszerű segítségük lehet a Weber Q 3000 gázrács. Van elég nagy rács, erőteljes teljesítmény és könnyű vezérlés, hogy kitöltse az összes elképzeléseit. A magas fedélnek köszönhetően nagy darab húsdarabokat is kezelhet , például sertéshús vagy egész csirke. A motorháztető tartalmaz egy hőmérőt is, amely tájékoztatja a kedves éttermet a grill belsejében lévő hőmérsékletről anélkül, hogy meg kellene néznie. A modern dizájn és az ergonómiai kialakítás a Weber grillsütőt minden grillezési eseménynek sztárja.  

A Weber Q 3000 grill főbb jellemzői

  • Könnyű karbantartás, hosszú élettartam és kisebb súly a használt anyagok miatt
  • A Weber grill piezo gyújtása gyors és nem igényel akkumulátorokat
  • Két gázszabályozó a grillhőmérséklet zavartalan beállításához
  • Hőmérő beépítve egy ergonomikus kapucniba
  • Két nagy teljesítményű rozsdamentes acélégő egyenletesen elosztva a grillezőtéren
  • Porcelán zománcozott öntöttvas kétrészes grillrács
  • Ízek a túlmelegedés elleni védelemért és a csöpögő zsír öngyulladásáért
  • Kivehető csepptálca
  • Ergonómikus kialakítású Weber Q 3000 markolat
  • Stabil talapzat két kerékkel

A Weber Q 3000 grill egyszerű használata

Bármi legyen is az időjárás, a Weber Q 3000 grillező mindig gyors és biztonságos a Piezo öngyújtóval - nyomja meg a gombot, forgassa el a gombot, és néhány perc alatt elkezdheti a grillezést. Az egész grill terület alatt két égő helyezkedik el úgy, hogy még meleg is. Mindegyik égőt folyamatosan szabályozza a saját vezérlője , így szükség esetén beállíthatja a hőmérsékletet és használhatja mind a közvetlen, mind a közvetett grillezést. A zsírégetés ellenére az égőket aromaolajok védik. Csak a grillezett ételek illatára koncentrálhatsz. A grillállvány két részre van osztva, amelyek eltávolíthatók és helyettesíthetők a Weber egyéb tartozékokkal (edények, állványok) vásárolt grill tartozékokkal. A grill mindkét oldalán kis táblák vannak, amelyek kiterjesztik az élelmiszer előkészítésére szolgáló tárolóterületet. Három horog van az állványon a konyhák felakasztására.

Egyszerű grillezés

A grillezést megkönnyíti egy zsíros felszedő rendszer, amely a grillező alján lévő lyukon keresztül egy eltávolítható edénybe süllyed. Könnyű karbantartást és hosszú élettartamot biztosítanak a felhasznált anyagok - porcelán zománcozott grillező, kalap és könnyű alumíniumötvözet kazán. A Weber Q 3000 grillezése, annak mérete ellenére, kivételesen stabil. A mobil állvány, ergonomikus fogantyúk és összecsukható oldalsó asztalok lehetővé teszik, hogy grillezés után tisztítsa meg. Az alapszerkezetben elegendő hely van a pajzs mögött, hogy elrejtse a gázpalackot. 

A grillezési rendszer méretei:
63 × 45 cm

Grillméretek (szélesség × H):
140 × 57 cm

Magasság nyitott nyílással:
145 cm

Súly:
28 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Weber Q 3000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Weber Q 3000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Weber Q 3000.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ