AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

WILKINSON Quattro Titanium Core Motion ajándék szett

Termékkatalógus
WILKINSON Quattro Titanium Core Motion ajándék szett
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: borotva + borotválkozó szappan + borotvaecset
Kód:  VBAL0706 Termékszám:  4027800736508 Gyártó honlapja:
WILKINSON Quattro Titanium Core Motion ajándék szett Megszűnt

WILKINSON Quattro Titanium Core Motion ajándék szett

A férfi WILKINSON SWORD Quattro Titanium Core Motion mindent tartalmaz egy minőségű borotválkozáshoz az elejétől a végéig. A praktikus borotválkozó kefe és hidratáló borotválkozó szappan előkészíti és nedvesíti  a szakállad, míg a Quattro Titanium borotva forgatható fejjel és 5 pengével biztosítja a tökéletesen sima borotválkozást. A WILKINSON ajándékkészletével mindössze egy perc alatt precízen megborotválkozhatsz!

A WILKINSON Quattro Titanium Core Motion ajándék szett legfontosabb jellemzői

  • WILKINSON Quattro Titanium férfiaknak
  • Borotva, borotválkozó szappan és borotválkozó kefe
  • Prémium készlet a tökéletesen sima borotválkozáshoz
  • 5 pengés borotva és Core Motion technológia
  • Kíméletes szappan a szakállad előkészítéséhez borotválkozás előtt

WILKINSON Quattro titán borotva

A nagy teljesítményű WILKINSON Quattro Titanium borotva tökéletes és kényelmes borotválkozást biztosítja és maximális védelmet az irritáció ellen. A Core Motion technológia lehetővé teszi, hogy a fej 24°-os tartományban mozoghasson, amely könnyen alkalmazkodik az arc kontúrjaihoz, és így a szakállad alaposan eltávolítja. A borotván öt ultra vékony vágóél van, amelyek simítják a bőr felületét, és drasztikusan csökkentik az irritáció kockázatát.  A 4 darab Diamond Titanium vágóél biztosítja a pontos borotválkozást, míg az ötödik  penge lehetővé teszi a szakáll és a bajusz stílusának kialakítását.  A praktikus hidratáló csík és a rugalmas szalag  a borotválási folyamat megkönnyítésére szolgál. A Quattro Titanium borotva kényelmes tartását a stílusos, ergonomikus kialakítású fogantyú garantálja, amely gumírozott elemekkel rendelkezik a pontos mozgatásához.

WILKINSON SWORD (125 g) borotválkozó szappan

A hagyományos borotválkozó szappan A WILKINSON SWORD borotválkozás közben gondoskodik gazdag, krémes habról. A glicerinben dúsított összetétel és a hidratáló lehetővé teszi a borotva simábban történő csúsztatását, minimálisra csökkentve a vágás nyomait. A kókusz aromájú borotválkozó szappan tökéletesen sima bőrt eredményez.

Alkalmazása:
Nedvesítsd meg a borotválkozó kefét és forgasd meg a szappanban. Ezután kend be az  arcod és a szakállad és borotválkozz meg.

Összetétele:
Aqua, palmitinsav, sztearinsav, glicerin, kókuszok, kókuszsav, nátrium-hidroxid, parfum, PEG-7 gliceril-kakaó, nátrium-Lauril-szulfát, nátrium-klorid, etil-parabén, dietil-hexil-nátrium-szulfoszukcinát, tetra-nátrium-EDTA, cinnamol, butil-fenil-metil-propion, citronellol, Hexil Cinnamal, Limonene, Linalool.

WILKINSON SWORD borotválkozó kefe

A WILKINSON SWORD borotválkozó kefe tökéletesen kiegészíti a prémium klasszikus ajándékkészletet az arc és a nyak  mély borotválkozásához. A legfinomabb sörtékből készül, amelyek feldúsítják és nedvesítik a szakállad, így segítve a bőröd felkészítését a borotválkozáshoz. Használd a kefét a hagyományos WILKINSON SWORD borotvával kombinálva.

Alkalmazása:
A borotválkozás előtt borotválkozó kefével és borotválkozási szappannal, habbal vagy zselével készítsd fel a bőröd a borotválkozáshoz.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WILKINSON Quattro Titanium Core Motion ajándék szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WILKINSON Dárková kazeta Quattro Titanium Core Motion. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WILKINSON Darčeková kazeta Quattro Titanium Core Motion.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ