Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Wilson X Official Sz Football

Termékkatalógus
Wilson X Official Sz Football
Rögbilabda - hivatalos NFL méret, szintetikus bőrből, rejtett távolság, sebesség, elforgatás-hatékonyság, dobás, rúgás érzékelő, letölthető Wilson alkalmazás, amely ingyenesen érhető el az iOS és Android készülékekre, így lehetőséged nyílik rögzíteni a labda mozgását edzés vagy mérkőzés során, akkumulátor kapacitása 200 000 dobás, újratölthető
Kód:  SPtwil045 Termékszám:  887768516512

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Wilson X Official Sz Football

Talán egyetlen céget sem azonosítanak olyan mértékben az amerikai focival, mint a Wilsont. A Wilson évtizedek óta gyárt labdákat az NFL részére, amely hagyomány egyértelműen garantálja a termékek kiváló minőségét. Ez a Wilson X Offical Sz Football "okos labda" új dimenziókat nyit az edzéseken. Figyelemmel kísérheted az ügyesen elrejtett érzékelővel mért paramétereket, például a sebességet, a forgatás hatékonyságát vagy a labda mozgását és ezáltal javíthatod a teljesítményedet. Könnyen csatlakoztathatod iOS és Android okos eszközökhöz a Wilson X alkalmazás segítségével, így a labda kompatibilis lesz a telefonoddal vagy tableteddel.

A Wilson X Official Sz Football főbb jellemzői

  • NFL hivatalos labda méret
  • A szintetikus bőr rendkívül ellenálló
  • Wilson X Official Sz Football minőség, amelyre bátran számíthatsz
  • Hibátlan fogás miden körülmények között
  • Rejtett szenzor a teljesítmény mérésére
  • iOS és Android alkalmazások

Intelligens labda intelligens edzéshez

A Wilson X Official Sz Football labda forradalmian új segítője az edzésednek. A labda testébe rejtett érzékelő figyeli a sebességet, a forgatás hatékonyságát, a labda mozgását a pályán, a fogást és a rúgást. Az összes információt megjeleníti közvetlenül a telefonodon vagy tableteden a Wilson X alkalmazás segítségével. Maga az alkalmazás jól elrendezett, és a mért adatok könnyen leolvashatók. Bluetooth biztosítja a labdában lévő érzékelő intelligens eszközhöz való csatlakozását. Egy töltéssel akár 200 000 dobás is mérhető.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wilson X Official Sz Football Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wilson X Official Sz Football. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wilson X Official Sz Football.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ