Woody hintaló - fehér

Termékkatalógus
Woody hintaló - fehér
Hinta - méret: 64 x 4,5 x 40 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAjd0852 Termékszám:  8591864918355

Woody hintaló - fehér

Minden gyermek előbb-utóbb ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy legyen egy vagány hintalova. Ez a Woody márkájú termék megfelel minden követelménynek, ami egy modern és mindenekelőtt biztonságos hintajátékkal szemben megfogalmazódhat, a gyerekbarát lábtámaszt és a kézre álló fogantyút is beleértve. A sallangmentes, letisztult, fehér színű kialakítás tág teret hagy a gyermek és szülei fantáziájának, kreativitásának, akik így saját ízlésüknek megfelelően dekorálhatják ki a hintalovat különböző színekkel és matricákkal.

A Woody fahintaló főbb jellemzői

  • modern design
  • biztonságos konstrukció
  • fejleszti a kreativitást
  • fából készült

a hintaló mérete:
68 x 27 x 48 cm

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Woody hintaló - fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Woody Houpací kůň – bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Woody Hojdací kôň – biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Woody Schaukelpferd - weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Woody Schaukelpferd - weiß.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ