Woody Oktató Kocka

Termékkatalógus
Woody Oktató Kocka
5 3 értékelés
Készségfejlesztő játék - fiúknak és lányoknak, ajánlott 3 éves kortól
Kód:  HRA737t Termékszám:  8591864908370

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Woody Oktató Kocka

A fa oktató kocka fejlesztő tevékenységek széles választékát kínálja a gyermekeknek. A kocka tetején labirintus található, oldalain órák, bedobós formák, számoló és motorikus labirintus található. Nagyszerű játék a finommotorikus képességek fejlesztésére.

A WOODY cég fajátékok elkötelezett gyártója. A WOODY termékek gyártásakor nagy figyelmet fordítanak a termékek minőségére és biztonságára, valamint a gyerekek különböző fejlődési szakaszaira a növekedés, a motorikus, pedagógiai és lélektani fejlődés területén is. A WOODY termékcsalád nagy része a Cseh Köztársaságban készül. Minden játék a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak megfelelően került tesztelésre, és részt vesz a "Biztonságos játék" programban. Ez a program biztosítja a legmagasabb lehetséges biztonsági garanciát az értékesített termékek folyamatos és rendszeres termékellenőrzése által.

Ajánlott:
3 éves kortól

Méretek:
21 x 36 x 21

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jó napot!Mi van a kocka másik két oldalán,ami nem látszik a képen?Válaszát előre is köszönöm!

Kérdések és válaszok: Woody Oktató Kocka
Kiegészítők: Woody Oktató Kocka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Woody Didaktická kostka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Woody Didaktická kocka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Woody Didaktischer Würfel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Woody Didaktischer Würfel.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ