Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Xbox One S 1TB + FIFA 18

Termékkatalógus
Xbox One S 1TB + FIFA 18
Konzol - vonzó Xbox ONE S 1TB + FIFA 18
Kód:  MXO005ar2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xbox One S 1TB + FIFA 18

Az Xbox One S hatalmas előrelépést jelent

Podpora ultra HD videa

Ultra HD

Az Xbox One S nem csupán játékkonzol, de 4K Ultra HD Blu-ray lejátszással is büszkélkedik. Ezenkívül az Amazon Video vagy a kedvenc Netflix tartalmaid is kezeli.

Mintegy 40% -kal kevesebb rozměry

Mintegy 40% -kal kisebb

Az Xbox One S teljes mérete összesen 40% -kal csökkent. A korábbival ellentétben már a tápegység is a szép kidolgozású fehér ház részét képezi.

2TB kapacita disku

1000 GB

Az új játékok eléggé sok helyet igényelnek a merevlemezen. Ráadásul sokan közülük csak digitális változatban terjednek. Ennek az alap verziónak a kapacitása azonban 1 000 GB.

Xbox One S ovladač

Újratervezett játékvezérlő

Az Xbox One S vezeték nélküli játékvezérlővel az akció-jelenetek még intenzívebben átélhetők, mint valaha. Az elegánsan kialakított formáknak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kezedbe. Bluetooth technológiával is rendelkezik, így könnyen csatlakoztatható a számítógéphez.


Játékok és multimédia még jobb színekben

Az Xbox One S-re való frissítés azonban nem csupán tervezési oldalról közelíthető meg. Nem csak a 4K teljes felbontást élvezheted Blu-ray filmek megtekintésekor, de teljeskörűen élvezheted a népszerű streaming szolgáltatásokat is. A következő lépés a HDR technológia integrálása a képminőség javulásának érdekében. A világos és a sötét közötti nagyobb kontraszt segítségével ez a technológia kiemeli játékaid vizuális mélységét.

IR blaster

Mivel az Xbox One S HDMI összeköttetéssel rendelkezik a külső eszközeiddel, mint például a televíziód, a foteled kényelméből a TV távirányító segítségével vezérelheted multimédiás szorakozás közben.

IR blaster
Xbox Live Gold

Játékok és exkluzív tartalmak ingyen

Vond be barátaidat a játékba és hozz létre lenyűgöző világokat. Versenyezz olyan izgalmas párbajokban, amelyek villámgyors gondolkodást és még gyorsabb reflexeket igényelnek. A Gold Xbox tagság rendszeresen havonta ingyenes játékokat kínál.

A legjobb játékok

Játssz díjnyertes exkluzív játékokkal, vadonatúj játéksorozatokkal és kedvenc játékaiddal. A továbbfejlesztett játékos párosítással és a fejlett rangrendszerrel több játékossal játszhatsz, mint valaha. Az Xbox One S-sel való játék soha nem volt ennyire szórakoztató. Az Xbox One S egyszerűen a legjobb játékkonzol, és ezt a játékok is bizonyítják.


Xbox One S a FIFA 18

A csomag tartalma

  • Xbox One S + 1000 gigabájt belső lemez
  • A FIFA 18 (kód letöltés)
  • Wireless Controller 3,5 mm-es csatlakozóval
  • HDMI + tápkábel
  • Xbox Live Gold tagság 14 napig

Paraméterek

Platform
Xbox One Kész!
Tárhely mérete
1 000 GB Kész!
Csomag tartalma
Konzol Kész!
Szín
Fehér Kész!

Platform

Platform
Xbox One Kész!

Kapacitás

Tárhely mérete
1 000 GB Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv. Érdeklődöm, hogy akkor ebben az összeállításban két (2) darab kontrollert kapok?

Jó napot! Érdeklődnék,hogy a Fifa 18 magyar nyelvet tartalmaz-e? Válaszukat köszönöm! Tisztelettel: Soós Péter

Kérdések és válaszok: Xbox One S 1TB + FIFA 18
Kiegészítők: Xbox One S 1TB + FIFA 18 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One S 1TB + FIFA 18. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xbox One S 1 TB + FIFA 18. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One S 1TB + FIFA 18. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One S 1TB + FIFA 18.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ