Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Xbox One Stereo Headset White Elephant

Termékkatalógus
Xbox One Stereo Headset White Elephant
3,8 5 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Lenyűgöző chat- és játékhang, széles frekvenciatartomány (20 Hz - 20 kHz), rugalmas irányított mikrofon, sztereó adapter, egyszerű kapcsolódás az Xbox One Wireless Controllerhez
Kód:  MXO009c1 Termékszám:  5F4-00011 Gyártó honlapja:

Xbox One Stereo Headset White Elephant

Az eredeti, Xbox One-hoz készült fejhallgató teljes és részletes sztereó hangzást biztosít 20 Hz és 20 kHz közötti tartományban. A kényelmes kialakítás és a fülpárnák hosszú időn keresztül biztosítják a kényelmet. A fejhallgató-adapter, amely pontosan illeszkedik a meghajtókhoz, és aminek köszönhetően az összes vezérlőgomb kéznél van, tartalmazza a némítás opciót is.

A játék hangjának és a csevegésének hangereje egymástól függetlenül állítható, így összpontosítva arra, amit hallani szeretne. Az irányított mikrofon egyértelműen és világosan rögzíti a hangot, és tetszés szerint elhajlítható, így nem zavar meg, amikor nincs szükséged rá. A beállítása egyszerű, nincs szükség a konzolhoz vezető kábelrengetegre, csak a vezeték nélküli kontrollerhez csatlakozik.

 

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi sztereó hangzás nagy frekvenciatartományban
  • Egyirányú mikrofon a tiszta vétel értekében
  • Közvetlen, vezeték nélküli csatlakozás
  • Kényelmes kialakítás

További információk:

A csomag tartalma:
Sztereó fülhallgató
Sztereó headset adapter
2,5–3,5 milliméteres, jack csatlakozós hangadapter
USB kábel

 

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:
» Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
» Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xbox One Stereo Headset White Elephant Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Stereo Headset Elephant White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xbox One Stereo Headset Elephant White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One Stereo Headset Elephant White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One Stereo Headset Elephant White.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ