AD květen univerzal 0% splátky Siguro

Yonex Muscle Power 7

Termékkatalógus
Yonex Muscle Power 7
5 1 értékelés
Tollasütő - tömege: 95 gramm, alumínium/grafit
Kód:  SPT386 Termékszám:  4549317113219 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Yonex Muscle Power 7

Ön is rendszeres tollasozik, és rajongója ennek a manapság egyre népszerűbb játéknak? Ha igen, akkor a lehető legjobb felszerelésre van szüksége.
A Muscle Power 7 tollasütő a világhírű Yonex cég egyik kiváló terméke, amelyet bátran ajánlunk a rendszeresen teniszezőknek. A teniszütő nyele és a feje is grafit és alumínium kombinációjából áll, mindezzel erőt és könnyedséget biztosítva a játéknak. Erről az ütőről mindenképpen elmondható, hogy a legmodernebb technológiával készült.

Tökéletes technológia

Az ütő egyik nagyszerű jellemzője az izometrikus fej.
Ennek köszönhető az, hogy 32%-kal nagyobb a találati arány és felület (sweet spot), mint a normál ütők esetében. A továbbfejlesztett sweet spottal pedig még jobban lehet a labdát elütni még akkor is, ha nem optimálisan éri el az ütőt.

Az ütőfej tengelyének csatlakozásánál beépített T-csatlakozó található. Ez a modul egy könnyű és egységes keretszerkezetet biztosít. Az eredmény az erősebb és pontosabb ütés.

Yonex Muscle Power 7 futurisztikus hatású, lekerekített sarkai segítenek kihasználni a keret teljes erőpontenciáját. Ahelyett, hogy a húrokat a hagyományos áthidaló lyukrendszer éles pontjain helyezték volna el, a Muscle Power zsinórjait az ütő fejének a keretében helyezték el, amely nem okoz húrterhelést, sem fáradást az érintkezési súrlódás révén. Ez a felépítés a keret és a húr teljes egységét hozza létre. 

Teljes megbízhatóság
A Muscle Power 7 nagyszerű társ minden olyan rendszeres játékos számára, akik megbízhatóságot és tökéletességet várnak a tollasütőjüktől.

Műszaki adatok:

Az ütő tömege:
2U = 95 g

Grip méret:
G4

Az ütő színe:
Piros / fekete

Színes csomagolás:
fekete

Ütőfej anyaga:
alumínium

Ütőkeret anyaga:
grafit

Paraméterek

Egyensúlyi pont
309 mm Kész!
Játék stílusa
Univerzális Kész!
Játékos szintje
Rekreáció Kész!
Hossz
665 mm Kész!

Egyensúly

Egyensúlyi pont
309 mm Kész!

Játék stílusa

Játék stílusa
Univerzális Kész!
Játékos szintje
Rekreáció Kész!

Méret

Hossz
665 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
95 g Kész!

Rugalmasság

Rugalmasság
Közepesen rugalmas Kész!

Anyag

Fej anyaga
Alumínium Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Yonex Muscle Power 7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yonex Muscle Power 7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Yonex Muscle Power 7.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ