AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Zelmer ZIR1515 Steam Iron

Termékkatalógus
Zelmer ZIR1515 Steam Iron
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2400 W teljesítmény, spriccelés és termosztát, csapvíz használata, 280 ml-es tartály, 30 g/perc gőzkibocsátás, 120 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, kábel hossza 1,9 m, lila kivitel
Kód:  ZELZE926 Termékszám:  ZIR1515

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Zelmer ZIR1515 Steam Iron

Vasaló Zelmer ZIR1515 Steam Iron ...

Ha úgy döntöttél, hogy veszel egy gőzölős vasalót, hasznos lehet a kitűnő ZELMER gőzölős vasaló. A vasalótalp elkészítéséhez kiválasztott anyag az elsőrangú kerámia. Az egyik legjobb minőségű anyagról van szó, aminek köszönhetően mindenféle szöveten könnyen siklik a vasaló. 2400 W-os teljesítményével egy szempillantás alatt felmelegszik, és készen lesz a működésre. A vasaló 30 g/perces gőzkibocsátást nyújt, amellyel kényelmesen kivasalhatod az összes átlagos ruhát. Ha állandóan gyűrődések jelennek meg az anyagon, elég elindítani a maximális gőzlövet funkciót, amelyet akár 120 g/percre is beállíthatsz. A vasaló felszereltségében egy víztartályt is találsz, amelynek térfogata 280 ml. Az elsőrangú, 1,9 m hosszú vezeték biztosítja a vasalás közbeni kényelmes használatot. A kitűnő ZELMER vasalóval a ruháid minden redőjével könnyen el tudsz bánni.

A minőségi Zelmer ZIR1515 Steam Iron vasaló lényeges ismertetőjegyei

  • A kiváló ZELMER gőzölős vasaló segít neked kisimítani a gyűrött ruhákat
  • Kerámiából készült vasalótalpa minden anyagon jól siklik
  • Az elsőrangú, 2400 W-os teljesítmény egy pillanat alatt felmelegíti a vasalót
  • Gőzkibocsátás: 30 g/perc
  • Az erősebb gőzölés igényeihez előkészítették az akár 120 g/perc erősségű gőzlövetet
  • A vasaló felszereltségében egy víztartály is található, amelynek térfogata 280 ml
  • A kábel hosszúsága 1,9 m
  • A vízkőmentesítő rendszernek köszönhetően lehetőséged van a csapvíz használatára
Vasaló Zelmer ZIR1515 Steam Iron ...
Vasaló Zelmer ZIR1515 Steam Iron ...

A nagyszerű ZELMER gőzölős vasaló ötletes megoldásai

Az elsőrangú ZELMER vasaló kiegészítő funkcióinak köszönhetően keresett. Biztosan elnyeri a tetszésed a vízkőmentesítő rendszer, amely megakadályozza, hogy lerakódjon a vízkő. Ezért a desztillált víz helyett csapvizet is használhatsz. A csepegésgátló rendszer segít neked alacsony hőfokon kivasalni a finom szöveteket, amikor az átlagos vasalók hajlamosak a víz kellemetlen elcsepegtetésére. Az öntisztítás funkciónak köszönhetően egyszerűen meg lehet tisztítani a vasalótalpat, nem marad rajta semmilyen szennyeződés. Néha kissé be kell nedvesíteni a makacs gyűrődéseket. Egy gombnyomással el lehet indítani a finom permetezést, amelynek köszönhetően nedvesek lesznek a ruhák. A vasalót természetesen biztonsági kikapcsolás funkcióval is ellátták, amely főleg akkor nagyszerű, ha hosszabb ideig nem használják a vasalót. A minőségi ZELMER vasaló kiegészítő tulajdonságai és funkciói kellemesebb munkává tudják tenni a vasalást.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Gőzölés típusa
Vízszintes Kész!
Csatlakozás
Kábellel Kész!
Funkcionális elemek vasaláshoz
Spriccelés, Termosztát Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Vízszintes Kész!
Csatlakozás
Kábellel Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
30 g/perc Kész!
Gőzlövet
120 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!
Vízmelegítés módja
Vasalón belül Kész!

Méretek és térfogat

Tartály űrtartalma
0 ml Kész!
Kábel hosszúsága
1,9 m Kész!
Tömeg
1 000 g Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zelmer ZIR1515 Steam Iron Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZELMER ZIR1515 Steam Iron. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZELMER ZIR1515 Steam Iron. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZELMER ZIR1515 Steam Iron. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZELMER ZIR1515 Steam Iron.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ