Shop roku AlzaBoxy Q1

ZEW FOR MEN A szakállas férfi készlet

Termékkatalógus
ZEW FOR MEN A szakállas férfi készlet
Kozmetikai ajándékcsomag
Kód:  KSDS1438 Termékszám:  5906874538685
ZEW FOR MEN A szakállas férfi készlet Megszűnt

ZEW FOR MEN A szakállas férfi készlet

Boldoggá akarsz tenni egy szakállas férfit? Aztán ott van a ZEW FOR MEN The Bearded Man's Gift Set, amely tartalmaz egy szakállkefét, test- és arcszappant, hajszappant, szakállszappant és 3 az 1-ben utazó szappant. Mindez elegáns fekete díszdobozba csomagolva. A szappan a lengyel Bieszczady-hegységből származó szenet tartalmaz, amely méregtelenítő hatású, és tisztává és egészségessé teszi a szakállat.

A ZEW FOR MEN The Bearded Man's Set főbb jellemzői

  • A csomag tartalmaz szakállkefét, test- és arcszappant, hajszappant, szakállszappant és 3in1 utazó szappant.
  • A ZEW FOR MEN kozmetikai ajándékkészlet egy elegáns fekete dobozban kerül forgalomba.
  • A ZEW FOR MEN szappanok szenet tartalmaznak
  • A Bearded Man's Set ajándékba alkalmas

Szilárd szappan egy rúdban 3in1

A Bearded Man's Set ZEW FOR MEN 3-in-1 Travel Solid Soap Bar 85 ml az arcra, testre és hajra egyaránt alkalmas. A szappan a lengyelországi Bieszczady-hegységből származó szenet tartalmaz, amely méregtelenítő hatású, és egészséges és tiszta bőrt és hajat hagy. A termék minden bőr- és hajtípusra alkalmas. Sokoldalú felhasználásának és érdekes csomagolásának köszönhetően a szappan utazáshoz is alkalmas.

Szakállszappan ZEW FOR MEN

A ZEW FOR MEN Szakállas férfi szett 85 ml-es szakállszappant is tartalmaz, amely természetes összetevőket, például a lengyelországi Bieszczady-hegységből származó szenet tartalmaz. Effektíven tisztítja a szakállat, miközben a kakaó és a shea vaj hidratálja azt. A termék erőteljes formulája és a növényi olajok minden egyes mosás után hidratálják a szakállat és az alatta lévő bőrt. A szappanbetét betaint tartalmaz, ezért érzékeny bőrűek is használhatják. A betain nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású, és védi a bőrt az irritációtól. Ragadós vagy zsíros hatás nélkül ad fényt a szakállnak. A ZEW FOR MEN szakállszappant a szakáll- és bőrápolás első lépéseként naponta kell használni. A szappant alumínium tartályban szállítjuk.

Szakállkefe ZEW FOR MEN

A The Bearded Man's Set-ben találsz egy professzionális szakállkefét, amely természetes és tartós anyagokból, például bükkfából és kezelt vaddisznósörtékből készült. A ZEW FOR MEN kefe segít strukturálni és formázni a szakállat. Az ideális eredmény érdekében használja a ZEW szakállolajjal vagy szakállbalzsammal együtt.

ZEW FOR MEN hajszappan

A Bearded Man's Set ZEW FOR MEN 85 ml hajszappan a lengyel Bieszczady-hegységből származó szenet tartalmaz, amely méregtelenítő hatású, és a hajat tisztává és egészségessé teszi. A kakaó és a shea vaj hidratálja a hajukat. A hajszappan hialuronsav és aloe vera kivonatokat tartalmaz, amelyek mindkettő segít a hajnak rugalmasságot és volument nyerni. Az aloe vera képes olyan védőfilmet létrehozni, amely megtartja a nedvességet a bőr és a haj belsejében, és megvédi azokat a káros szabad gyököktől és a kiszáradástól. A hajszappan bármilyen típusú hajra használható.

ZEW FOR MEN test- és arcszappan

A The Bearded Man's Set másik eleme a 85 ml-es test- és arcszappan, amely természetes összetevőket tartalmaz, például szenet a bőr tisztítására, míg az allantoin és a sheavaj hidratál. Alantoin regeneráló és gyógyulást elősegítő hatású, így segíthet a borotválkozás okozta kisebb horzsolásokon. A ZEW FOR MEN szappan hialuronsavat tartalmaz, amely megtartja a nedvességet a bőrben, megakadályozva annak kiszáradását. A szappan bármilyen bőrtípusra és zuhanyzáskor első lépésként használható.

A test- és arcszappan összetétele:
Aqua, Glicerin, Nátrium-sztearát, Szorbit, Nátrium-laurát, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-klorid, Dinátrium-lauril-szulfoszukcinát, Titanium Dioxide, Sztearinsav, Laurinsav, Pentanátrium-pentetát, Tetrasodium-etidronát, Hialuronsav, Carbón, Allantoin, Butysperum Parkii, Parfüm.

A szappan összetételea hajra:
Aqua, Glicerin, Nátrium-sztearát, Szorbit, Nátrium-laurát, Hialuronsav, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-klorid, Dinátrium-lauril-szulfoszukcinát, Titanium Dioxide, Sztearinsav, Laurinsav, Pentanátrium-pentetát, Tetrasodium-etidronát, ReAloe Barbadensis levéllé por, Carbón, Butysperum Parkii, Nátrium benzoát, Parfüm.

A szappan összetételea szakállakra:
Aqua, Glicerin, Szorbit, Nátrium-sztearát, Nátrium-laurát, Sodium Oleate, Nátrium-mirisztát, Nátrium-klorid, Gliceril-mono-laurát, Cocamidopropyl Betaine, Theobroma Cacao (kakaó) magvaj, Butyrospermum Parkii (Shea vaj), Mangifera Indica (mangó) magvaj, Nátrium-tioszulfát, Sodium Citrate, Titanium Dioxide, Citromsav, Trinátrium-szulfoszukcinát, Pentanátrium-pentetát, Tetrasodium-etidronát, Carbón, Parfüm.

A 3in1 szappan összetétele:
Aqua, Glicerin, Nátrium-sztearát, Szorbit, Nátrium-laurát, Sodium Oleate, Nátrium-mirisztát, Nátrium-klorid, Gliceril-mono-laurát, Cocamidopropyl Betaine, Theobroma Cacao (kakaó) magvaj, Butyrospermum Parkii (Shea vaj, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-klorid, Dinátrium-lauril-szulfoszukcinát, Titanium Dioxide, Sztearinsav, Laurinsav, Pentanátrium-pentetát, Tetrasodium-etidronát, Szén, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Nátrium benzoát, Parfüm.

Paraméterek

Típus
Férfi Kész!
Típus
Szakállápolás Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!
Típus
Szakállápolás Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZEW FOR MEN The Bearded Man’s Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZEW FOR MEN The Bearded Man’s Set.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ