Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

ZIAJA Jeju cukros testradír 200 ml

Termékkatalógus
ZIAJA Jeju cukros testradír 200 ml
Testradír - nők számára, normál bőrtípusra, hatóanyag: bambuszvaj és japán kamélia olaj, dermo kozmetikum, 200 ml-es - 9 950 Ft/1 l
Kód:  KSTE2043 Termékszám:  5901887047254 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ZIAJA Jeju cukros testradír 200 ml

A ZIAJA Jeju peelinggel tökéletes ápolásban részesítheted a bőrödet az egész testeden. A fekete szemcsés cukorradír hámlasztó és bőrsimító hatású. Táplált, feszes és kellemes illatú bőrt hagy maga után. Ezeket a hatásokat természetes eredetű anyagok biztosítják. A japán kamélia olaja nyugtatja, regenerálja és hidratálja a bőrt, a cisztusz kivonata küzd a pattanások ellen, a brahmi segít megnyugtatni a bőrt, a shea vaj pedig tápláló és feszesítő hatású. A testradír az egész testet bejárja a menta, a gránátalma és a fekete ribizli frissítő illatával. A ZIAJA Jeju termékcsaládot elsősorban a fiatal bőr igényei számára tervezték. 

A ZIAJA Jeju fekete szemcsés cukorradír fő jellemzői

  • A ZIAJA peelinggel tökéletes ápolásban részesítheted a testedet
  • Hámlasztó, bőrsimító, tápláló és feszesítő hatással rendelkezik
  • Mentával, gránátalmával és feketeribizlivel illatosítja a bőrt
  • A cukorbőrradír természetes eredetű anyagokat használ
  • Japán kamélia olaját, cisztusz, brahmi és shea vaj kivonatait tartalmazza
  • A fekete szemcsés ZIAJA peelinget elsősorban a fiatal bőr igényei számára tervezték.

Használat: 
Vidd fel a nedves bőrre és körkörös mozdulatokkal masszírozd be. Ezután alaposan öblítsd le. Hetente 2-3 alkalommal használd.


Összetétel

Cukor testradír ZIAJA Jeju fekete szemcsékkel:
Sucrose, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cera Microcristallina (mikrokristályos viasz), Paraffin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Elaeis Guineensis (pálma) olaj, Isopropyl Myristate, Cera Alba (méhviasz), Cetearil-alkohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Camellia Japonica magolaj, Bacopa Monniera kivonat, Glicerin, Butylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Propylene Glycol, Cistus Incanus virág/levél/törzs kivonat, Hidrogénezett ricinusolaj, Szintetikus viasz, Cocos Nucifera (kókuszdió) olaj, CI 42090 (Kék 1 tó), CI 16035 (Red 40 Lake), CI 15985 (sárga 6-os tó), Lecithin, Parfüm (illatanyag).


Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZIAJA Jeju Cukrový tělový peeling s černými zrníčky 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZIAJA Jeju Cukrový telový peeling s čiernymi zrniečkami 200 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ