AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Homematic IP kezdő készlet - fűtésvezérlés plusz

Termékkatalógus
Homematic IP kezdő készlet - fűtésvezérlés plusz
Fűtésszabályozó készlet - fűtésvezérlés plusz induló készlet (HmIP-SK1) a Homematic IP intelligens otthon kiépítéséhez, a készlet három alapelemet tartalmaz a helyiség hőmérsékletének és a fűtési folyamatnak az egyéni igényeknek megfelelő távvezérléséhez, ami azonnali megtakarítást és akár 30%-os energiaköltség-csökkentést eredményez, a készlet tartalmaz egy központi egységet (HmIP-HAP), egy termosztatikus fejet (HmIP-eTRV-2), egy optikai ablak- és ajtóérzékelőt - optikai (HmIP-SWDO) és egy ingyenes mobilalkalmazást, amely elérhető Android és iOS rendszerekre
60 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Home22_48 Termékszám:  HmIP-SK1 Gyártó honlapja:
Homematic IP kezdő készlet - fűtésvezérlés plusz 60 390 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Homematic IP kezdő készlet - fűtésvezérlés plusz

Homematic IP Starter Kit - Heating Control Plus - HmIP-SK1

A fűtés plusz HmIP-SK1 kezdőkészlet a Homematic IP okosotthon kezdeti integrálására szolgál. A készlet három alapelemet tartalmaz a helyiség hőmérsékletének és a fűtési folyamatnak az egyéni igényeknek megfelelő távvezérléséhez, ami azonnali megtakarítást és akár 30%-os energiaköltség-csökkentést eredményez. A készlet tartalmazza a HmIP-HAP központi egységet, a HmIP-eTRV-2 termosztatikus fejet, a HmIP-SWDO optikai ablak- és ajtóérzékelőt, valamint egy ingyenes mobilalkalmazást, amely elérhető Android és iOS rendszerekre.

HmIP-SK1 kezdőkészlet szabályozza a hőmérsékletet és 30%-kal csökkenti az energiaköltségeket

A készlet három alapvető eszközt tartalmaz, amelyek megbízható megoldást kínálnak fűtésszabályozásra és energiatakarékosságra különböző típusú épületek esetében.
HmIP-HAP központi egység, HmIP-eTRV-2 termosztatikus fej, HmIP-SWDO optikai ablak- és ajtóérzékelő moduláris bővítési lehetőséggel és a Homematic IP biztonsági és okosotthon rendszer további összetevőinek, például termosztátokkal, tűzérzékelőkkel, kiegészítő vásárlásával, PIR mozgásérzékelők, szirénák, billentyűzetek, árvízérzékelők, távirányítók, kapcsolt aljzatok stb.

  • Fűtésvezérlés és okosotthon indulócsomag egyben.
  • Hangvezérlés a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével.
  • Konfiguráld otthonodban a fűtési folyamatot, és akár 30%-os azonnali energiaköltség-megtakarítást érhetsz el.
  • Vezérlés a Homematic IP mobilalkalmazáson keresztül
  • Az ablak vagy ajtó kinyitásakor korlátozza a hőáramlást a radiátortestbe.
  • Moduláris megoldás, szabadon bővíthető az okosotthon rendszer más elemeivel.

A központi egység az okosotthon szíve

A Homematic IP eszközök vezeték nélküli csatlakoztatása a HmIP-HAP központi egységhez lehetővé teszi a komplex okosotthon rendszer kényelmes beállítását és vezérlését egy intuitív, okostelefonokra tervezett alkalmazással (Android és iOS rendszerre). A mobilalkalmazás lehetővé teszi az azonnali reagálást az okosotthon rendszer üzeneteire és riasztásaira, és összekapcsolja az összes Homematic IP eszközt egy ingyenes, korlátlan felhőn keresztül, amely lehetővé teszi a rendszer beállítását és vezérlését a világ bármely pontjáról, a fontos információk átvitelét és az eszközök szoftverének és firmware-ének frissítését, valamint aHomematic IP alkalmazásból a konfigurációs és működési parancsok továbbítását az egyes okosotthon eszközökhöz.

Vezéreld és szabályozd a hőmérsékletet az Optimal Homematic IP termosztatikus fejekkel

Ha az intelligens fűtésvezérlés és az azonnali energiamegtakarítás mellett döntöttél, akkor jól döntöttél. A Homematic IP sorozathoz tartozó Optoimal HmIP-eTRV-2 vezeték nélküli termosztatikus fej nagy LED-es háttérvilágítású kijelzőjével ideális megoldás! Az Optimal termosztatikus fejet a radiátortest melegvíz-ellátásának szabályozására és ellenőrzésére tervezték. A hőmérséklet-változás megváltoztatható manuálisan, vezérelhető a Homematic IP fali termosztátok egyikével, vagy távolról vezérelhető és automatizálható egy mobilalkalmazás segítségével a Homematic IP Smart Home HmIP-HAP központi egységgel kombinálva.

A nyitva lévő ablakok és ajtók optikai érintkezése megállítja a felesleges energiapazarlást

Friss levegő energiapazarlás nélkül, ez a HmIP-SWDO vezeték nélküli optikai érzékelő és a HmIP-eTRV Homematic IP radiátoros termosztatikus szabályozók kombinációja. Ha szellőztetés céljából kinyitsz egy ablakot vagy ajtót, a helyiség hőmérséklete automatikusan csökken. A hőmérsékletcsökkentés mértékét a felhasználó akár a Homematic IP mobilalkalmazásban is meghatározhatja. Az ablak vagy ajtó becsukása után a fűtés újra bekapcsol, amíg a helyiség hőmérséklete vissza nem áll az előre beállított szintre. Ilyen hatékony módon a helyiség hőmérsékletét és a fűtési vagy légkondicionálási folyamatot egyéni igényei szerint szabályozhatod, ami azonnali megtakarítást és akár 30%-os energiaköltség-csökkenést eredményez.

Zavartalan alvás

A legtöbb hagyományos motoros fejjel ellentétben a Homematic IP termosztatikus fejeket hálószobákba és gyerekszobákba is be lehet szerelni anélkül, hogy megzavarnák a nyugodt alvást. Csendes működésének és a tompított tok kialakítású technológiájának köszönhetően gondtalanul elaludhatsz, és élvezheted a zavartalan alvást.

Széleskörű alkalmazási lehetőségek

A Homematic IP rendszer akkumulátor-összetevői ideálisak az otthonok, irodák, lakások, nyaralók stb. teljes körű védelmére. A telepítés során, valamint a profilok és forgatókönyvek létrehozásakor a mobilalkalmazásban képes figyelembe venni az épület biztonsági követelményei, az automatizálás, a fűtés és számos más kritérium tekintetében felmerülő összes igényedet, a prioritásoktól függően. Később egyszerűen bővítheted, kezelheted és automatizálhatod okosotthon rendszeredet.

A Homematic IP smart rendszer kapacitása

A HmIP-HAP központi egységhez akár 15 felhasználó, 80 rendszerelem, eseményellenőrző videokamerák csatlakoztathatók, automatizálási vezérlési folyamatok konfigurálhatók és számtalan forgatókönyv készíthető. Egy további HmIP-HAP központi egység csatlakoztatásával a rendszer további 40 rendszerelemmel bővíthető (telepítésenként legfeljebb 120 elemmel és 2 központi egységgel).

A Homematic IP-t egy alkalmazás vezérli

A Homematic IP-ben minden kéznél van. Ingyenes, intuitív és világos. Az okostelefonos alkalmazással még a látszólag bonyolultnak tűnő konfigurációkat is néhány perc alatt kezelheted. A központi egységhez csatlakoztatva a központi egység a berendezés intelligens központjává válik, amely lehetővé teszi az egész okosotthon irányítását és konfigurálását, akár otthon, akár a munkahelyen, akár útközben tartózkodsz. Az ingyenes mobilalkalmazás nem igényel regisztrációt, és Android és iOS okoseszközökre készült. Azért van, hogy folyamatosan alkalmazkodjon a modern trendekhez, optimalizáljon és fejlődjön a kívánságaid és igényeid szerint.

Hangvezérlés

A kézi vezérlés és a mobilalkalmazáson keresztüli távvezérlés mellett a Homematic IP okosotthon-rendszer hangvezérlési támogatást és kommunikációt is kínál a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Home Connect Plus technológiával. Az eszközök közötti biztonságos, stabil és megbízható kommunikáció érdekében a rendszer saját, egyedi, titkosított biztonságú rádiótechnológiával rendelkezik, így ez az első olyan okosotthon rendszer, amelynek protokollját, informatikai és adatbiztonságát a független VDE intézet rendszeresen teszteli és tanúsítja.

Egyszerű telepítés néhány perc alatt

A vezeték nélküli kommunikáció és a termosztatikus fej és az otikus érzékelő akkumulátoros működése lehetővé teszi a vezeték nélküli, egyszerű telepítést. Távolítsd el a meglévő fejet, és cseréld ki a Homematic IP fejre. Rögzítsd az optikai érzékelőt a kiválasztott helyre 3M ragasztószalaggal. A központi egységet 230 V-os hálózathoz csatlakoztatod, Ethernet-kábellel csatlakoztatod egy szabványos routerhez. Telepítsd a Homematic IP alkalmazást, és a QR-kód beolvasásával párosítsd az eszközöket. És ennyi, egyszerűen néhány lépésben kész.

A Homematic IP - HmIP-SK1 kezdő készlet - fűtésvezérlés plusz fő jellemzői

  • A készlet három alapelemet tartalmaz a helyiség hőmérsékletének és a fűtési folyamatnak az egyéni igényeknek megfelelő távvezérléséhez.
  • Automatizált fűtésszabályozás azonnali megtakarítással és akár 30%-os energiaköltség-csökkentéssel
  • Az optimális termosztatikus fej fenntartja a hőkomfortot
  • Az ablakok és ajtók optikai érintéses nyitása megakadályozza a felesleges energiapazarlást.
  • Kiegészíthető más Homematic IP termékekkel a biztonság, automatizálás és fűtésvezérlés érdekében.
  • Intelligens Homematic IP alkalmazás az egyszerű konfiguráláshoz és a rendszer áttekintéséhez okostelefonod kényelméből
  • Magas biztonság az átfogó AES titkosításnak és a németországi szerver elhelyezésének köszönhetően
  • Védett Homematic IP kommunikációs protokoll (jelátvitel 400 m-ig)
  • iOs és Android operációs rendszerek támogatása ingyenes szoftverfrissítésekkel
  • Hangvezérlés támogatása (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Home Connect Plus támogatás
  • A működés során nem gyűjt személyes adatokat
  • Csomag tartalma:1× HmIP-HAP központi egység, 1× HmIP-eTRV-2 termosztatikus fej, 1× optikai ablak- és ajtóérzékelő HmIP-SWDO, kiegészítők, szerelési anyag, Használati utasítás

Paraméterek

Összehasonlít
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!
Csatlakoztatás
Ethernet, Rádióhullámok Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
Ethernet, Rádióhullámok Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homematic IP kezdő készlet - fűtésvezérlés plusz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homematic IP Startovací sada - řízení vytápění plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homematic IP Štartovacia súprava – riadenie vykurovania plus.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ