Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

1 nap Acuvue TruEye (30 lencse) dioptria: -3,25, görbület: 9,00

Termékkatalógus
1 nap Acuvue TruEye (30 lencse) dioptria: -3,25, görbület: 9,00
4,3 3 értékelés
Kontaktlencse
Kód:  CLE3462 Termékszám:  733905854613
1 nap Acuvue TruEye (30 lencse) dioptria: -3,25, görbület: 9,00 Megszűnt

1 nap Acuvue TruEye (30 lencse) dioptria: -3,25, görbület: 9,00

Johnson & Johnson kínálja a háttérben a legnagyobb egészségügyi vállalat a világon, és a 120 éves tapasztalattal rendelkezik az egészségügyi az emberek. Között széles a cég sok éve elfoglalt szilárd helyet csak kontaktlencsét. Johnson & Johnson garantálja a legmagasabb minőségi és felelősségteljes megközelítést, amely értéke több millió elégedett felhasználó világszerte.

Bemutatjuk az első nap szilikon-hidrogél lencsék a világon - 1 nap Acuvue TruEye. A forradalmian új kontaktlencsék készülnek innovatív anyag, amely kiegészíti a hidratáló és puhító összetevő Acuvue HYDRACLEAR. Ezek egyesítésével jellemzőket biztosítva van, hogy a szemet csak kap csak 2% -kal kevesebb az oxigén, mint a lencse nélkül! 

1 nap Acuvue TruEye a megoldás mindazok számára, akiknek szükségük van, hogy a kontaktlencse viselése egész nap, de szenved a tüneteket, irritált vagy száraz szem. Felejtsd el a fáradt, vörös szemek, válassza a minőséget és hagyja, hogy a szemét a legjobban. 

A legfontosabb előnyök:

  • Az első szilikon-hidrogél lencse világszerte
  • Innovatív lágyító komponens Acuvue HYDRACLEAR
  • Csak 2% -kal alacsonyabb, mint az oxigén-áteresztőképesség nélkül az objektív

Jsou tyto čočky určeny právě pro vás?

  • Keresi a nappali viselet lencsék
  • Én érzékeny szemét, és mutassa fel az én beszédet irritált, száraz szemek
  • Azt akarjuk, hogy a legjobb a szemet

Ha ilyen kontaktlencsét soha nem használt, nem vásárolni őket anélkül, korábbi szakmai alkalmazás tesztelési és konzultáció a szemész. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 1 nap Acuvue TruEye (30 lencse) dioptria: -3,25, görbület: 9,00
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 1 Day Acuvue TruEye (30 čoček) dioptrie: -3.25, zakřivení: 9.00. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 1 Day Acuvue TruEye (30 šošoviek) dioptrie: -3.25, zakrivenie: 9.00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte

Johnson & Johnson ist eines der größten Healthcare - Unternehmen der Welt und bietet 120 Jahre Erfahrung in der Gesundheitsversorgung von Menschen. Unter dem breiten Sortiment des Unternehmens nehmen die Kontaktlinsen seit vie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte

Johnson & Johnson ist eines der größten Healthcare - Unternehmen der Welt und bietet 120 Jahre Erfahrung in der Gesundheitsversorgung von Menschen. Unter dem breiten Sortiment des Unternehmens nehmen die Kontaktlinsen seit vie.

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ