Slevy s AP+ AlzaBoxy Q1

120" Hisense 120L9G-A12

Termékkatalógus
120" Hisense 120L9G-A12
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Projektor -
2 486 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  HIS022x9 Termékszám:  120L9G-A12 Gyártó honlapja:
120" Hisense 120L9G-A12 2 486 290 Ft Utolsó termék a raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

2 488 070 Ft
Szett megvásárlása

120" Hisense 120L9G-A12

Szívesen élnéd át az igazi mozi élményt otthonod kényelméből? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek HISENSE TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, köszönhetően a fejlett Lézer technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. Biztos nagy öröm lesz számodra a hatalmas sorozat és film választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 40W-os hangszóró felel. Eme HISENSE Smart TV a fejlett Vidaa operációs rendszert használja, és megjelenését egy egészen lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín teszi teljessé. A távirányító megtalálható a csomagolásban.

Televízió 120
Televízió 120

120" Hisense 120L9G-A12 TV jelentősebb tulajdonságai

  • A csodálatos HISENSE televízióval olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Nagyszerű látványvilág köszönhetően a modern Lézer technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik a dinamikus jeleneteket
  • Azért, hogy lenyűgöző hangzásban legyen részünk, 40W-os hangszóró felel
  • 350 cd/m² maximális fényerő mellett a kijelző megmutatja a valódi színeket tiszta és természetes formájukban
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 120" képátló mellett
  • Eme HISENSE Smart TV a korszerű Vidaa operációs rendszert használja
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR és Tükröződésgátló réteg
  • Picture quality indexe 120 CMR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és Dolby Audio MS12 biztosítja a mozis hangélményt
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV és Deezer

Kivételesen éles képi megjelenítés

Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 120" képátló mellett. Ez a nagyszerű HISENSE TV rendkívül éles és részletes kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. A televízió tükröződésmentes kijelzővel rendelkezik, amely minimálisra csökkenti a tükröződést, és hozzájárul a kép minőségének javításához.

Televízió 120

Lézer technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Eme Lézer technológiát használó TV magával ragadó szórakozást nyújt. A lézer technológiás TV speciális tükröződésmentes vetítési vetítővászonnal rendelkezik, amely kiváló minőségű képet biztosít. Annak köszönhetően, hogy a projektor közvetlenül a TV alatt kap helyet, és rövid hatótávolságú vetítési technológiát használunk, minimális lesz a kép torzulása.

Különféle HDR formátumokkal kompatibilis

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10 és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index segítségével mérjük, melynek értéke 120 CMR.

Légy profi játékos ezzel a lenyűgöző HISENSE televízióval

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens gamereket, miközben előnyökre teszel szert. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas gamer mód funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. Ezen HISENSE TV nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb gamerek igényeit is.

Végtelen szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Ez a remek Vidaa smart TV számos érdekes funkciót tartogat, mint Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens lehet a tanácsadónk az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Gyorsan és egyszerűen felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy manuálisan kellene beírniuk a címet a billentyűzeten. Mostantól lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Kedvenc streaming szolgáltatásunk egy gombnyomásra elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a nagyszerű HISENSE TV összes smart tulajdonságát

A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Az smart funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat nyújt más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Miracast, Chromecast és WiFi ready. Olyan technológia biztosítja a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és Dolby Audio MS12. A Dolby Atmos technológiának hála garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek hála a hang térbeli terjedése lényegesen pontosabb és hitelesebb lesz.

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás tartalmakhoz

Ez a modern HISENSE Lézer TV elvarázsol multimédiás funkcióival. Ha éppen nincs időd megnézni kedvenc műsorod, csak rögzítsd USB-n keresztül egy merevlemezre, és nézd meg később. Ha kezd unalmas lenni a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, és játszd le saját tartalmaid. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális keresési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Színmélység:

10 bit

Méretek:

15,5 × 61 × 34,6 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

15,5 × 34,6 cm (ma×mé)

Tömeg:

11,2 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C és Kettős

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, kompozit, S-Video, CI+ 1,4 és audio analóg bemenet

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 120" Hisense 120L9G-A12 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hisense 120L9G-A12. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 120" Hisense 120L9G-A12. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 120" Hisense 120L9G-A12. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 120" Hisense 120L9G-A12.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ