Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

32" Acer Prodesigner BM320

Termékkatalógus
32" Acer Prodesigner BM320
LCD monitor - Fekete, 4K UHD (3840x2160) IPS LED panel, 100M: 1, 300cd / m2, 5ms, HDMI, DVI, mini DisplayPort, USB 3.0, Flickerless, BlueLightFilter, LowDimming, ComfyView, EcoDisplay, ErgoStand, hangszórók 2x2 W, pivot , VESA
Kód:  WO097r3 Termékszám:  UM.JB6EE.009 Gyártó honlapja:

32" Acer Prodesigner BM320


Maximális képminőségre tervezve

Élvezd a hibátlan képminőséget amelyet az Acer Prodesigner
BM320 monitor garantál. A gigantikus kijelző 178-fokos 
betekintési szöggel rendelkezik, mindkét irányból.

  • 32" képernyő
  • 10 bites színmélység
  • 100% -os lefedettség: Adobe RGB és RGB
  • 100% Rec Kijelző Támogatás
  • Multifunkcionális állvány biztosítja az ideális beállítást
logo

Az Acer-t 1976-ban alapították. Olyan innovatív termékek értékesítésével és támogatásával foglalkozik, amelyek mindennapi életminőségünket képesek tovább javítani. 2016-ban az 5 legnagyobb számítógépes vállalat között tartották számon.


Acer Prodesigner BM320

Pontosság, minőség

Az egyszerű dizájn nagy előnye a rendkívül vékony keret. Így könnyedén használhatsz több monitort egyidejűleg, anélkül, hogy bármilyen nehézséget okozna a panelek közti váltás.

Acer Prodesigner BM320

4K képernyő

Az Acer Prodesigner BM320 4K panellel rendelkezik, és rendkívül tágas teret biztosít.

Acer Prodesigner BM320

Ergonómia

Egy ilyen nagyméretű kijelző esetén szükséges a képernyő mindenirányú mozgatásának biztosítás. Az ErgoStand állvány széleskörű lehetőségeket biztosít a horizontális és vertikális irányú beálltásokra.

Acer Prodesigner BM320

Kristálytiszta színek

A 100%-os Adobe RGB technológiának köszönhetően, 35%-al több színt jeleníthetsz meg a sztenderd sRGB színlefedettséghez képest. Ezen felül, a színek tisztábbak és pontosabbak lesznek, a színskála kibővítésének köszönhetően.

Acer Prodesigner BM320

Videószerkesztéshez is

A 709 & DCI-P3 egy olyan nemzetközi szabvány amely a producerek és rendezők által használt színösszetételt  jelöli. A színegyezésnek köszönhetően,  a monitor megfelel a professzionális minőségi sztenderdeknek. Tökéletes választás videószerkesztéshez, és minőségi videók készítéséhez.

Acer Prodesigner BM320

Gyári kalibrálás

A kijelző gyárilag kalibrált a legmagasabb értékekre, de még az okos elektronikai részek is beállításra kerülnek, annak érdekében, hogy a háttérvilágítás és a színek egységességét ellensúlyozzák.

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 32" Acer Prodesigner BM320
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Acer Prodesigner BM320. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 32" Acer Prodizajner BM320. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Acer Prodesigner BM320. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Acer Prodesigner BM320.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ