Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

43" Samsung The Serif QE43LS01BG Cloud White

Termékkatalógus
43" Samsung The Serif QE43LS01BG Cloud White
Televízió - SMART, QLED, Lifestyle, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, PQI 2900 (100 Hz), HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
Szállításra kész 5 db 518 290 Ft
254 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WR176l1 Termékszám:  QE43LS01BGUXXH Gyártó honlapja:
43" Samsung The Serif QE43LS01BG Cloud White 254 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

256 770 Ft
Szett megvásárlása
263 180 Ft
Szett megvásárlása

43" Samsung The Serif QE43LS01BG Cloud White

Szívesen élveznéd mozi minőségben a filmeket otthonod kényelméből is? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ezen Samsung Samsung Lifestyle TV televízió. Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan elvarázsol majd a hatalmas sorozat és film választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming örvendezteti meg az igényes játékosokat is. Eme Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszert kapta, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fehér szín teszi teljessé. A távirányító tartalma a csomagnak.

Televízió 43
Televízió 43

43" Samsung The Serif QE43LS01BG Cloud White TV kulcsfontosságú jellemzői

  • A nagyszerű Samsung Samsung Lifestyle TV sorozatú TV valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Nagyszerű vizuális élmény hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek szerelmeseinek
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert támogatja
  • Edge LED háttérvilágítást kapott
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR és Local Dimming
  • Picture quality indexe 2900 CMR
  • Dolby Digital Plus garantálja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Bátran böngéssz a sorozatok és filmet széles tárházában olyan alkalmazásoknak köszönhetően, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video és Xbox Game Pass

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett. Ez a remek Samsung TV lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely nagy élességet garantál. Az Edge LED technológia azt jelenti, hogy a LED diódák csak a képernyő szélén lettek elhelyezve, ezáltal esztétikailag vonzóbb választás azok számára, akik a vékony és elegáns TV-ket szeretik. A sötét helyeken a helyi fényerő funkció szabályozza a háttérvilágítást. A local diming olyan természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nem következik be minőségromlás a kép világos részén.

Televízió 43
Televízió 43

QLED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Ezen QLED technológiát alkalmazó TV magával ragadó szórakozást nyújt. A QLED kijelző forradalmi technológiával bír, amely hihetetlenül valósághű képet jelenít meg, páratlanul széles színspektrummal fűszerezve. Garantálja, hogy tökéletesen tiszta képet kapjunk nem megfelelő fényviszonyok között is.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenethez alkalmazkodik, köszönhetően a HDR10-nek. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index bizonyítja, melynek értéke jelen esetben 2900 CMR.

Televízió 43
Televízió 43

Urald az összes játékot ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval felejthetetlen élmény lesz a játék. A VRR technológia lehetővé teszi a játékok gyönyörű és sima futását, akadozás nélkül, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást nyújt. Ez a nagyszerű Samsung TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Televízió 43

Használd ki a modern Samsung televízió összes smart tulajdonságát

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy további eszközöket kelljen használniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Köszönhetően az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű tulajdonság a videólejátszás 360°-os formátumban. Így lehetőségünk lesz minden irányból megtekinteni a videót. Ez megnyitja a lehetőséget a környezet és olyan részletek felfedésére, amelyek rejtve maradnak egy normál videóban.

Televízió 43

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a remek Samsung QLED TV le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha nem találsz semmi érdekeset a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és lejátszhatod saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely egy speciális szkennelési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetőségünk van leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

102,8 × 98,63 × 41,72 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

59,73 × 9,7 cm (ma×mé)

Tömeg:

17,4 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    98,63 cm Kész!
    Magasság
    102,8 cm Kész!
    Mélység
    41,72 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    59,73 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    9,7 cm Kész!
    Tömeg
    17,4 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Fehér Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    54 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    116 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Intelligens napelemes töltéssel Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban Kész!

    Szín

    Szín
    Fehér Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok Samsung The Serif termékhez:

    254 990 Ft - 518 290 Ft

    65" Samsung The Serif QE65LS01BG Cloud White

    Televízió - SMART, QLED, Lifestyle, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, PQI 3300 (100 Hz), HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
    Kosárba
    518 290 Ft
    Szállításra kész 5 db
     

    55" Samsung The Serif QE55LS01BG Cloud White

    Televízió - SMART, QLED, Lifestyle, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, PQI 3300 (100 Hz), HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
    Kosárba
    354 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    50" Samsung The Serif QE50LS01BG Cloud White

    Televízió - SMART, QLED, Lifestyle, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, PQI 2900 (100 Hz), HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
    Kosárba
    313 390 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    43" Samsung The Serif QE43LS01BG Cloud White

    Televízió - SMART, QLED, Lifestyle, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, PQI 2900 (100 Hz), HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
    Kosárba
    254 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    65" Samsung The Serif QE65LS01BH Cotton Blue

    Televízió - SMART, QLED, Lifestyle, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, PQI 3300 (100 Hz), HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
    Kosárba
    499 490 Ft
    Szállításra kész 4 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 43" Samsung The Serif QE43LS01BG Cloud White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Samsung The Serif QE43LS01BG Cloud White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 43" Samsung The Serif QE43LS01BG Cloud White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Samsung The Serif QE43LS01BG Cloud White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Samsung The Serif QE43LS01BG Cloud White.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ