AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

50" Philips The One 50PUS8919 50PUS8919

Termékkatalógus
50" Philips The One 50PUS8919 50PUS8919
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - SMART, LED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV, Ambilight, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, Linux, VESA 200×200, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi, DTS:X, F energiaosztály
390 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WC389n6j2b4 Termékszám:  50PUS8919/12 Gyártó honlapja:
50" Philips The One 50PUS8919 50PUS8919 390 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

50" Philips The One 50PUS8919 50PUS8919

Szeretnéd, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ez a remek Philips TV. Nagyszerű vizuális élményben lehet részed, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és 10 s-es válaszidő elégíti ki minden igényes játékos igényét. Azért, hogy a remek látványon túl tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel. Eme Philips Smart TV a fejlett Linux operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi teljessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító része a csomagolásnak.

Televízió 50
Televízió 50

50" Philips The One 50PUS8919 50PUS8919 TV jelentősebb jellemzői

  • A nagyszerű Philips TV-vel otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Nagyszerű látványvilág hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek kedvelőinek
  • A televízió 10 s válaszidőt garantál
  • A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Ezen Philips Smart TV a korszerű Linux operációs rendszert kapta
  • Direct LED háttérvilágítással látták el
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X biztosítja a tökéletes hanghatásokat
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, webböngésző és ECO mode
  • Egyéb népszerű funkciói közé tartozik hang-kalibrálás
  • Válogatott filmek és sorozatok érhetők el az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV és Deezer

A képernyő csodálatos látványt nyújt

Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Eme Philips tévé köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén, rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. Pontos zóna-háttérvilágítást nyújt a Direct LED technológia, amely intelligensen alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 50
Televízió 50

LCD LED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Ezen LCD LED technológiát alkalmazó TV nagyszerű látványt nyújt. A LED technológia magas fényerőt biztosít, amely kellemes filmezést tesz lehetővé még jól megvilágított szobában is. Az LCD panel mögött kapott helyet a LED izzósor, amely tiszta képet biztosít.

A TV támogatja a HDR formátumot

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az alkalmazkodjon az aktuális jelenethez. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján. A Dolby Vision technológiának köszönhetően gazdag színpalettát kapunk még maximális fényerő mellett is.

Televízió 50
Televízió 50

Válj profi gamerré ezzel a lenyűgöző Philips televízióval

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A remek gamer mód funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. Ezen Philips televízió rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Korlátlan szórakozásban lehet részünk a legújabb operációs rendszerrel

Ez a remek Linux smart TV számos érdekes funkciót rejt, mint például Google Assistant és Amazon Alexa. Ezentúl lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Csak meg kell nyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 50
Televízió 50

Használd ki a modern Philips TV összes smart tulajdonságát

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nincs szükség további eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. Az aktuális verzió HbbTV. A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az smart funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Lehetővé teszi más intelligens eszközökhöz való csatlakozást olyan kapcsolódási lehetőségekkel, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Miracast. A moziszerű élményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást nyújt több csatornán keresztül. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, ez lehetővé teszi a hang jóval pontosabb és hitelesebb terjedését a térben. A TV hangkalibrációs funkcióval büszkélkedhet, amely lehetővé teszi, hogy optimalizáljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a felhasználó személyes preferenciáinak megfelelően. A TV elemzi környezetét, ahol található, és úgy állítja be az audio paramétereket, hogy optimális legyen a hangteljesítmény.

Televízió 50

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a fejlett Philips LCD LED TV elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Az egyik extra tulajdonsága az Ambilight funkció. Ez a TV hátuljába integrált világítási rendszer. Színes LED-ek segítségével fényhatást hoz létre a képernyő körül, amely reagál a megjelenített tartalom változásaira. A feladat a TV nézés élményének fokozása, illetve olyan látszat kialakítása, hogy még nagyobb és dinamikusabb képernyőt nézhetünk. Ha unalmas a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely egy speciális szkennelési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. A TV rendelkezik Calman Ready jelöléssel, amely professzionális képkalibrálást tesz lehetővé a Calman szoftverrel, ami széles körben használatos a profi audio-vizuális iparban.

Színmélység:

8

Méretek:

71,49 × 111,56 × 28,67 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

65,62 × 8,06 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

15,85 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Kész!
    Színmélység
    8 Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2024 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Deezer Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, ECO mode Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Ambilight, Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready Kész!

    Játék jellemzői

    Válaszidő
    10 s Kész!
    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!
    Tápellátás
    AC 220-240V Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    111,56 cm Kész!
    Magasság
    71,49 cm Kész!
    Mélység
    28,67 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    65,62 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,06 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    47,47 cm Kész!
    Tömeg
    15,85 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    65 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    164 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:

    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 50" Philips The One 50PUS8919 50PUS8919 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Philips The One 50PUS8919. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 50" Philips The One 50PUS8919.
    P-DC1-WEB15
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ