30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

55" Samsung QE55Q80C

Termékkatalógus
55" Samsung QE55Q80C
4,7 13 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - SMART, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
Variánsok
319 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WR176n6 Termékszám:  QE55Q80CATXXH Gyártó honlapja:
55" Samsung QE55Q80C 319 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

321 770 Ft
Szett megvásárlása
338 430 Ft
Szett megvásárlása

55" Samsung QE55Q80C

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek Samsung Samsung QLED televízió. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming kiváló választás lesz az igényes játkosok számára is. Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A televízió megjelenését ezüst szín varázsolja tökéletessé. A TV-t VESA szabványú konzollal lehet a falra függeszteni, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító megtalálható a csomagolásban.

Televízió 55
Televízió 55

55" Samsung QE55Q80C TV lényegesebb tulajdonságai

  • A csodálatos Samsung Samsung QLED sorozatú TV-vel otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek szerelmeseinek
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszerrel működik
  • Direct LED háttérvilágítással látták el
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos és Dolby Digital Plus gondoskodik a mozis hangélményről
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Egyéb közkedvelt funkciói közé tartozik mozgáskövető hang
  • Kedvenc filmed vagy sorozatod biztos elérhető az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video és Xbox Game Pass

A képernyő csodálatos látványt nyújt

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung televízió rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely garantálja a rendkívüli élességet. A Direct LED technológia lehetővé teszi a precíz zóna-háttérvilágítást, amely aktívan alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja. A helyi fényerő funkció gondoskodik a háttérvilágítás szabályozásáról a sötét helyeken. A local diming természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nem kell félnünk a minőségromlástól a kép világos részein sem.

Televízió 55
Televízió 55

QLED technológia a tökéletes látványért

Csak dőlj hátra a TV képernyője előtt, amely milliárdnyi különböző színt kelt életre, és élvezd a képet pontosan úgy, ahogy egy lélegzetelállító dokumentumfilm vagy thriller alkotói forgatták. Pontosan ez az a kép, amire számíthatsz a QLED technológiával rendelkező Samsung TV-ken. Olyan kvantumpontokat használ, amelyek közvetlenül a fény hatása után ideális hőmérsékletű és megnövelt fényerejű színeket bocsátanak ki. Ezenkívül ezt a rendkívül ellenálló kvantumpontokkal ellátott réteget speciális kék LED-lámpák egészítik ki. Az eredmény a legtisztább fehér fény hihetetlen fényerővel, amelyet valaha is tapasztaltál a TV képernyőjén. Csak dőlj hátra, és ez a nagyszerű 55" Samsung QE55Q80C QLED technológiás TV gondoskodik a tökéletes otthoni filmezésről.

A TV HDR komptatibilis

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenethez alkalmazkodik, köszönhetően a HDR10-nek. Hála a HDR10+ technológiának, az aktuális képkocka alapján dinamikusan változik a kép fényereje.

Televízió 55
Televízió 55

Légy top játékos ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens gamereket. A játékokban sok múlik a jó grafikán, gyors reakción és rövid válaszidőn. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. A VRR technológia biztosítja a játékok gyönyörű és sima futását, akadozás nélkül, míg a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást garantál. Ez a remek Samsung TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

Televízió 55

Használd ki a nagyszerű Samsung TV összes okos tulajdonságát

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell további eszközöket igénybe venniük, illetve átváltani más alkalmazásba. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét böngészőként. Az intelligens funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Így bármilyen perspektívából nézhetjük a videót. Ezzel a funkcióval lehetőségünk lesz felfedezni olyan részleteket, amelyek a hagyományos videókban rejtve maradnának.

A tökéletes TV mindenki számára

Olyan kapcsolódási lehetőségeket tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2 és DLNA. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű élményről, mint Dolby Atmos és Dolby Digital Plus. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül biztosít 3D térhangzást. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi, hogy a hang lényegesen pontosabban és hitelesebben terjedjen a térben. Nem számít, hol ülsz a szobában, ez a lenyűgöző Samsung TV felismeri a tartózkodási helyed, és úgy állítja be az audio kimenetet, mintha közvetlenül a képernyő előtt ülnél.

Televízió 55

Fedezd fel a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a modern Samsung QLED TV elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha kezd unalmassá válni a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely olyan speciális keresési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetőségünk van lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

76,8 × 122,76 × 25,3 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli magasság:

70,62 cm

Tömeg:

19,8 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C és Kettős

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    122,76 cm Kész!
    Magasság
    76,8 cm Kész!
    Mélység
    25,3 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    70,62 cm Kész!
    Tömeg
    19,8 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    84 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    236 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Intelligens napelemes töltéssel Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 55" Samsung QE55Q80C termékhez:

    65" Samsung QE65Q80C

    Televízió - SMART, QLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
    Kosárba
    399 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    75" Samsung QE75Q80C

    Televízió - SMART, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
    Kosárba
    699 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    85" Samsung QE85Q80C

    Televízió - SMART, QLED, 215 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 600×400, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
    Kosárba
    699 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    50" Samsung QE50Q80C

    Televízió - SMART, QLED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, 4× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
    Kosárba
    259 990 Ft
    Szállításra kész 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" Samsung QE55Q80C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung QE55Q80C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" Samsung QE55Q80C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Samsung QE55Q80C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Samsung QE55Q80C.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ