Shop roku Shop roku

70mai Dash Cam Omni 128G RED+WHITE

Termékkatalógus
70mai Dash Cam Omni 128G RED+WHITE
Autós kamera - CMOS 1/2,8" szenzorral, 140°-os képszög, 1,2"-es kijelző, ADAS, akkumulátorral működő, GPS, hurok felvétel, hangvezérlés, ütközés érzékelő, parkoló mód, éjjellátás és g-szenzor, videó maximális felbontása Full HD (1920×1080), maximum 60 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, 131072 MB belső memória, USB-C, USB-C gondoskodik az energiaellátásáról, 300 mAh akkumulátor-kapacitás
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MAIa17b Termékszám:  X200 128G RED+WHITE Gyártó honlapja:
70mai Dash Cam Omni 128G RED+WHITE 81 390 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

70mai Dash Cam Omni 128G RED+WHITE

Autós kamera 70mai Dash Cam Omni

Szereld fel járműved olyan kamerával, amely nem hagy ki egyetlen közlekedési eseményt sem. A 70mai Dash Cam Omni autós kamera széles látószöggel rögzít minden eseményt az úton és azon kívül is. 360°-ban forgatható, és Full HD minőségben rögzít felvételt még gyenge fényviszonyok között is. Ezenkívül a GPS-navigáció is elkísér Téged az utazás során. A 70mai Dash Cam Omni kamerát hangasszisztens segítségével vezérelheted, arendszer pedig a parkoló járművedet AI mozgásérzékeléssel figyeli - így a gyanús személyek is rögzítésre kerülnek.

Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 128G RED+WHITE

Magas felbontás és 360° dizajn

A 70mai Dash Cam Omni autós kamera könnyedén, 340°-ban elfordítható, és mindig tökéletesen tiszta felvételeket készít, minimális képtorzulással, 60 képkocka/másodperc sebességgel, holtterek nélkül. Ráadásul 140°-os látószöggel büszkélkedhet, ami három forgalmi sávra elegendő. Így a 70mai Dash Cam Omni kamerával nemcsak az előtted haladó autóról lesz felvételed, hanem arról is, hogy mi történik a járdaszegély mögött vagy azellenkező irányban.

Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 128G RED+WHITE
Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 128G RED+WHITE

Autós kamera 70mai Dash Cam Omni G-Senzorral


Abban a pillanatban, hogy elhagyod a járműved, a 70mai Dash Cam Omni megfigyelővé válik. Ha a kamera érzékeli, hogy a parkoló autód megrázkódik, automatikusan megkezdi a felvételt. Ha például szerencsétlenség történik, akkor a baleset időpontját is rögzíti. A felvételről hangjelzéssel tájékoztat, amint elindítod az autódat. A parkolási üzemmód használatához egy 70 mai hardverkészletet kell vásárolnod.

Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 128G RED+WHITE

AI mozgásérzékelő


A 70mai Dash Cam Omni a rezgés figyelés mellett arra is készen áll, hogy észlelje az autód körüli gyanús mozgásokat, így olyan károkról is lesz bizonyítékod, amelyeket egy hagyományos G-érzékelő nem észlel. Ehhez a funkcióhoz is meg kell azonban vásárolnod a 70mai hardverkészletet.

Tökéletesített éjjellátó üzemmód

Még sötétben vagy éjszaka sem maradsz le a minőségi felvételekről. Az extra nagy, F1,5 méretű és az új PureCel®Plus-S HDR-technológiával ellátott rekesznyílás több fényt ereszt a rendszerbe, és világosabbá teszi a sötét jeleneteket. A 70mai Dash Cam Omni felvételei mindig gyönyörűen tiszták lesznek.

Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 128G RED+WHITE
Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 128G RED+WHITE

Továbbfejlesztett segédrendszer


A 70mai Dash Cam Omni fejlett ADAS rendszerekkel rendelkezik, amelyek segítenek elkerülni a különböző veszélyes helyzeteket. Figyelmeztetést kapsz például, ha nem tartod a biztonságos távolságot az előtted haladó járműtől, vagy ha elhagyod a sávodat. A vezetőtámogató rendszer figyeli a helyzetedet, sebességed és az időt is. Ezeket az információkat jó tudni például egy biztosítási kárigény elbírálásakor.

Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 128G RED+WHITE

Helymeghatározás és útvonalkövetés


Hagyd, hogy a GPS-navigáció vezessen útjaid során. Az autós kamera a GPS műholdak jeleit fogadja. Így valós időben nyomon követheted vezetési adataidat. A koordinátákon kívül az autó sebességéről is kapsz információt. Minden egyes utazás után egy térkép is készül az útról.

Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 128G RED+WHITE

Vezérlés telefonos alkalmazás segítségével


Töltsd le a 70mai mobilalkalmazást, és használd ki a 70mai Dash Cam Omni beépített Wi-Fi-t a valós idejű felvételek megtekintéséhez vagy saját képek készítéséhez.

Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 128G RED+WHITE

Hangvezérlés angol nyelven


Ha a hangalapú asszisztensek rajongója vagy, imádni fogod a 70mai Dash Cam Omni készüléket. Egyszerű hangparancsok használatával a kamera elvégzi a megfelelő műveleteket, például fényképeket készít.

Maix - a megbízható útitárs

A 70mai Dash Cam Omni nem csak egy kamera, hanem Maix, a medve is lakik benne, aki hangulatjelekkel válaszol neked. Fényképeket készít, hallgat a hangutasításokra, és képes felköszönteni a születésnapodon is. Az emotikonokon kívül egy LED-es fénysávval is kifejezi magát: kék, ha hallgatja vagy kezeli a kérésedet, narancssárga, ha hibáról értesít, és piros, ha sürgős dolgokról van szó.

Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 128G RED+WHITE
Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 128G RED+WHITE

A 70mai Dash Cam Omni autós kamera legfontosabb jellemzői

  • Full HD minőségű felvételek
  • 360°-ban elforgatható
  • 140°-os felvétel szög
  • G-Senzor és Al mozgásérzékelő (70 mai hardverkészlet vásárlása szükséges)
  • Továbbfejlesztett éjjellátó üzemmód
  • GPS navigáció és fejlett asszisztens rendszerek
  • Telefonos alkalmazás
  • Hangvezérlés angol nyelven
  • Operációs rendszer EN/DE/IT/FR/RU/JP/KR/SP/PT/PL/TC/TH/RO/HU/UA/VN/IN nyelveken

Körhinta hozzáadása

Termékcsoport azonosító ID beillesztése

Egy meglévő körhinta törléséhez csak kattintson a Termék hozzáadása érték nélkül gombra!

Körhinta hozzáadása

Paraméterek

Szín
Fehér, Piros Kész!
Adat interfészek
USB-C Kész!
Objektívek száma
1 Kész!
Belső memória
131 072 MB (128 GB) Kész!
Tömeg
0,52 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér, Piros Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB-C Kész!

Csomag tartalma

Objektívek száma
1 Kész!

Memória és tárhely

Belső memória
131 072 MB (128 GB) Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
0,52 kg Kész!
Szélesség
5,15 cm Kész!
Magasság
9,32 cm Kész!
Mélység
5,15 cm Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
USB-C Kész!
Akkumulátor-kapacitás
300 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 70mai Dash Cam Omni 128G RED+WHITE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 70mai Dash Cam Omni 128G RED+WHITE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 70mai Dash Cam Omni 128G RED+WHITE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 70mai Dash Cam Omni 128G RED+WHITE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 70mai Dash Cam Omni 128G RED+WHITE.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ