AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

85" Hisense 85UXKQ

Termékkatalógus
85" Hisense 85UXKQ
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - SMART, QLED, 215 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, Mini LED, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Vidaa, VESA 600×400, 82 W hangszóró, beépített soundbar, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS Virtual:X, G energiaosztály
1 599 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  HIS022x52a Termékszám:  85UXKQ Gyártó honlapja:
85" Hisense 85UXKQ 1 599 790 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Akciós szettek

1 601 570 Ft
Szett megvásárlása

85" Hisense 85UXKQ

Örülnél, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Akkor biztos jól jönne neked ezen HISENSE tévé. Kiváló vizuális élményben lehet részed, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Engedd, hogy elvarázsoljon a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 144Hz képfrissítési frekvenciája. AMD FreeSync Premium és 6 ms-es válaszidő örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Azért, hogy a remek látványon túl tökéletes hangzásban legyen részünk, 82W-os Soundbar hangszóró felel. Ezen HISENSE Smart TV a fejlett Vidaa operációs rendszert kapta, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi teljessé. VESA szabványú konzolra lesz szükségünk a TV falra való függesztéséhez, melynek méretei 600×400 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 85
Televízió 85

85" Hisense 85UXKQ TV fontosabb paraméterei

  • Ezen HISENSE TV-vel olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Nagyszerű látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciófilmeket
  • A televízió 6 ms válaszidőt nyújt
  • Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 82W-os Soundbar hangszóró felel
  • 2500 cd/m² maximális fényerő mellett a kijelző teljesen tiszta és természetes képet biztosít
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett
  • Eme HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszert támogatja
  • Mini LED háttérvilágítással van ellátva
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X gondoskodik a mozis hangélményről
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • További népszerű funkciói: hang-kalibrálás
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Deezer és Facebook Watch

Rendkívüli élményt nyújt a kivételesen éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett. Eme HISENSE TV tűéles kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. A Mini LED technológia, a jobb fényerő és kontraszt érdekében, több száz vagy akár több ezer zónára van felosztva. A helyi fényerő szabályozás-funkció vezérli a háttérvilágítást a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nem kell félnünk a minőségromlástól a kép világos részein sem.

Televízió 85

QLED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Ezen QLED technológiát használó TV nagyszerű vizuális szórakozást nyújt. A QLED kijelző egyedülálló technológiával bír, amely rendkívül széles színspektrumot jelenít meg, abszolút valósághűen. Tökéletes képet ad még erős fényben vagy oldalról nézve is.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ. A HDR10+ esetén a kép fényereje dinamikusan változik az egyes képkocáktól függően. A Dolby Vision nagyon gazdag színárnyalat-palettát kínál még maximális fényerő mellett is. A Dolby Vision továbbfejlesztett verziója a Dolby Vision IQ. A TV-re szerelt érzékelő használatával, a környezeti fény kielemzése után kapjuk meg a tökéletesen beállított képet.

Légy top játékos ezzel a nagyszerű HISENSE TV-vel

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens gamereket, miközben előnyökre teszel szert. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A fejlett AMD FreeSync Premium funkcióval felejthetetlen élmény lesz a játék. Eme HISENSE TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Korlátlan szórakozásban lehet részünk a legújabb operációs rendszerrel

Eme Vidaa smart TV számos érdekes funkciót rejt, mint például Amazon Alexa. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, tükrözhetjük ki telefonunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Nagyon megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyen és gyorsan megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzetet kellene használniuk.

Használd ki a modern HISENSE TV összes okos tulajdonságát

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz további eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Hála az smart funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Lehetővé teszi más intelligens eszközökhöz való csatlakozást olyan kapcsolódási lehetőségekkel, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast, WiFi 6 és WiSA ready. A moziszerű hangzásról olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően több csatornán keresztül garantált a 3D térhangzás. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és valósághűbb lesz. A TV hangkalibrációs funkcióval van ellátva, amely lehetővé teszi a hangbeállítások optimalizálását a szoba akusztikai adottságainak vagy a személyes igényeinknek megfelelően. A TV kiértékeli azt a környezetet, amelyben található, és úgy állítja be az audio paramétereket, hogy optimális legyen a hangteljesítmény.

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a remek HISENSE QLED TV elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha más elfoglaltság miatt nem tudod megnézni kedvenc műsorod, csak vedd fel USB-n keresztül egy merevlemezre, és nézd vissza később. Ha már nincs kedved tovább nézni a műsort a TV-ben, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

115 × 194,7 × 44,7 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

109,6 × 4,3 cm (ma×mé)

Tömeg:

56,2 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ Kész!
    Maximális fényerő
    2 500 cd/m2 Kész!
    Színmélység
    8 bit Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Válaszidő
    6 ms Kész!
    Játék jellemzői
    AMD FreeSync Premium Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast, WiFi 6, WiSA ready Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    194,7 cm Kész!
    Magasság
    115 cm Kész!
    Mélység
    44,7 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    109,6 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    4,3 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    172,5 cm Kész!
    Tömeg
    56,2 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    600×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Díjak

    Díjak
    Díj nélkül Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 85" Hisense 85UXKQ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 85" Hisense 85UXKQ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 85" Hisense 85UXKQ.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ