Shop roku Slevy s AP+

Acer Iconia Egy 7 Black 16 GB

Termékkatalógus
Acer Iconia Egy 7 Black 16 GB
4,0 3 értékelés
Tablet - MediaTek MT8127 Quad Core 1,3 GHz-es IPS érintőképernyő 7 "1280 x 800 Zero Air Gap, RAM 1 GB eMMC 16 gigabájt, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, micro USB, micro SD (32GB-ig) OTG, 0,3 megapixeles webkamera + 2 MP Google Android 5.0 (B1-760HD-K057)
Kód:  NC020b4g6 Termékszám:  NT.LB1EE.004 Gyártó honlapja:

Acer Iconia Egy 7 Black 16 GB

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Vértezze fel az életed

Vértezze fel az életed

Tablet Iconia Egy 7 jön élénk szivárvány színeit, és ez annyira könnyű, amit megtehetsz, hogy bárhol. Az elegáns vékony csomagot kapsz egy nagyon szórakoztató, nem csak azért, mert tökéletesen éles és tiszta képet, hanem a megbízható és gyors működést és kiváló HD médialejátszó.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
bájos útmutató

bájos útmutató

Szembetűnő divatos színek bármilyen életstílushoz illő, és felfedi a személyiség. Ez a vékony és könnyű tabletta jön létre az utazáshoz. Gyönyörűen texturált csúszásmentes felület biztosítja a biztos fogást minden körülmények között.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
éles kijelző

éles kijelző

És minden maradt éles és tiszta. Az LCD kijelző HD felbontású és felszerelt IPS technológiának köszönhetően minden részletet, minden szögből. Ez, valamint a Zero Air Gap technológia hozza az öröm a tiszta és éles képeket, nagy kontraszt és a jobb láthatóság napfényben.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
élményéhez

élményéhez

A tabletta van ellátva, amire szükség van az úton: egy nagy teljesítményű négymagos MediaTek processzor a játékokhoz, videózás és a szörfözés az interneten. Ön is kap nagyobb rendszer teljesítményét Android 5.0 és az akkumulátor kapacitása akár 7 órányi munka vagy szórakozás.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Részletes használati jellemzői

Részletes használati jellemzői

Rendkívül hatékony bevonat ellen ujjlenyomat technológia kiküszöböli elmosódás és tisztítási eljárások a képernyőn. Innovatív alkalmazások Touch WakeApp Acer új gesztusok egyetlen érintéssel segítségével felébred a tablet alvó módból, és azonnal megkezdik a alkalmazások gyors hozzáférésre van szüksége.

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Iconia Egy 7 Black 16 GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Iconia One 7 16GB černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Iconia One 7 16GB čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Iconia One 7 16GB Black . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Iconia One 7 16GB Black .
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ