AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

AcerPure cool C2 2in1 Air Purifier & Circulator

Termékkatalógus
AcerPure cool C2 2in1 Air Purifier & Circulator
Légtisztító - 65 W teljesítményfelvétel, 72 m² max. ajánlott szobaméret, 25 - 56 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: kijelző, méret: 85 × 25,3 × 25,3 cm (Ma×Sz×Mé)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ACPCV637 Termékszám:  ZL.ACCTG.02A Gyártó honlapja:
AcerPure cool C2 2in1 Air Purifier & Circulator 119 490 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

AcerPure cool C2 2in1 Air Purifier & Circulator

Úgy érzed, hogy nem elég tiszta a levegő a lakásban? Akkor nagyszerű választás számodra ez a modern Acer légtisztító készülék. Megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. A korszerű technológia és a hatékony HEPA, szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhess. Ez a praktikus mobil segédeszköz 72 alapterületű helyiségekbe ajánlott.

Légtisztító AcerPure cool C2 2in1 Air Purifier & Circulator ...
Légtisztító AcerPure cool C2 2in1 Air Purifier & Circulator ...

AcerPure cool C2 2in1 Air Purifier & Circulator levegőtisztító leglényegesebb tulajdonságai

  • Ezen Acer levegőtisztító gép hatékonyan megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Szűrő típusa: HEPA és szén
  • 72 m² alapterületű helyiségekbe ideális
  • A légtisztítót a mobilalkalmazáson keresztül egyszerűen vezérelhetjük
  • A kijelző tájékoztat a legfrissebb információkról
  • Levegőminőség-érzékelővel felszerelve
  • Egy ilyen modern Acer levegőtisztító teljesítménye 65 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 25 dB(A), illetve az érték legfeljebb 56 dB(A)

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű légtisztítónak a méltán népszerű Acer gyártótól

Ezen Acer levegő tisztító számos olyan gyakorlati funkcióval rendelkezik, amelyek növelik a felhasználói kényelmet. Felszereltsége révén képes pontosan felismerni az aktuális levegőminőséget, és lehetővé teszi, hogy időben elindítsuk a tisztítási üzemmódot.

Légtisztító AcerPure cool C2 2in1 Air Purifier & Circulator ...
Légtisztító AcerPure cool C2 2in1 Air Purifier & Circulator ...

Modern felszereltség és könnyű kezelhetőség

Egy ilyen praktikus Acer levegő tisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A levegő tisztító egyszerűen irányítható egy mobilalkalmazás segítségével, amivel bekapcsolhatjuk és kiválaszthatjuk a tisztítási módot. A szükséges információk jól láthatóan jelennek meg egy kiváló minőségű kijelzőn.

A tökéletes szűrőrendszer mindent kiszűr

Egy ilyen hasznos Acer levegőtisztító levegőt szív be, amely aztán áthalad egy kifinomult szűrőrendszeren, amely hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A HEPA-szűrő nagy hatékonysága biztosítja, hogy minden szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, atkát és allergént hatékonyan felfogjon és kiszűrjön. A szénszűrő specialitása a szagok eltávolítása és a mérgező füst, például a kén-dioxid megkötése. A minimális zajszint értéke 25 dB(A), illetve a maximális érték 56 dB(A).

Méretei:

85 × 25,3 × 25,3 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén Kész!

Méret & súly

Szélesség
25,3 cm Kész!
Mélység
25,3 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AcerPure cool C2 2in1 Air Purifier & Circulator Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AcerPure cool C2 2v1 Air Purifier & Circulator. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AcerPure cool C2 2v1 Air Purifier & Circulator. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AcerPure Cool C2 2in1 Air Purifier & Circulator. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AcerPure Cool C2 2in1 Air Purifier & Circulator.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ