Shop roku AP+ plus nový vizuál

Acra súlyzó 11 kg, krómozott

Termékkatalógus
Acra súlyzó 11 kg, krómozott
4,3 18 értékelés
Súlyzó - egykezes és állítható súlyú, tömege 11 kg, rúd átmérője 25 mm, anyaga fém, króm felület, vinyl felület, ezüst kivitel
Variánsok
Kód:  SPTif0820 Termékszám:  8595042737646

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Acra súlyzó 11 kg, krómozott

Ezen felsőtest izomzat erősítésére és annak megfelelő formálására szolgáló súlyzó az éppen szükséges és edzésprogramnak megfelelő súly beállításának lehetőségével szolgál. Az eszközt használhatják tapasztalt sportolók és kezdők egyaránt, ám mindkét esetben a megfelelő sporteszköz kiválasztása némi körültekintést igényel. Az általunk kínált eszközök közül bizonyára mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Ezen modell a közepes súlyú kialakításának köszönhetően ideális választás fizikailag rátermett, valamint edzett sportolók számára, de egyaránt azon kezdő atléták is használatba vehetik, akik nem riadnak vissza egy kis kihívástól.

Legfontosabb jellemzők

  • A test és izomzat tökéletes formálására
  • Sporteszköz az egész család számára
  • Rendkívül ellenálló anyag, tartós felületkezeléssel
  • Variálható súlytárcsák
  • Stabil rögzítés a robusztus anyacsavarnak köszönhetően
  • A legkülönbözőbb gyakorlatok és edzések végzéséhez

Luxus króm kivitel

Ezen egykezes súlyzó krómozott kivitellel rendelkezik. Az ráadásul állítható, ugyanis annak 25 mm-es átmérőjű rúdján akár 6 darab súlytárcsa is elhelyezhető. A súlyzók különböző tömeggel bírnak, azaz eltérő méretű súlytárcsákkal vannak ellátva. Azok megbízható rögzítését a külső oldalon található anyacsavar biztosítja. A súly állításnak köszönhetően ezen súlyzó az adott edzés jellegéhez, illetve a sportoló adottságaihoz igazítható.

Egy súlyzó, számtalan gyakorlat

A súlyzó számos felhasználási lehetőséggel kecsegtet. Az használható például guggoláshoz, fekvenyomáshoz, de akár lórúgáshoz is. A test erősödésén és formálódásán kívül edzéssel az alap anyagcserefolyamatok is fokozódnak és az izmok vérkeringése is javul, ugyanis az a kardio és erősítő gyakorlatok optimális kombinációjával szolgál.

A tökéletes alak mindenkinek örömet okoz

A megmunkált izomzatban nincs semmi rossz. A szóban forgó súlyzó azok számára készült, akik nem riadnak vissza egy kis kihívástól és elszántak rendszeresen edzni.

 

Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!
Típus
Súlyzó Kész!
Tulajdonságok
Egykezes, Állítható súlyú Kész!
Egy darab tömege
11 kg Kész!
Anyaga
Fém Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Típus

Típus
Súlyzó Kész!
Tulajdonságok
Egykezes, Állítható súlyú Kész!

Tömeg

Egy darab tömege
11 kg Kész!

Anyag

Anyaga
Fém Kész!
Felület
Króm Kész!

Méretek

Rúd átmérője
25 mm Kész!
Tengely átmérője
25 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acra súlyzó 11 kg, krómozott Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acra Nakládací činka chromová 11 kg. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acra Nakladacia činka chrómová 11 kg.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ