30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

ADIDAS Invisible&Protect Szett 400 ml

Termékkatalógus
ADIDAS Invisible&Protect Szett 400 ml
5 1 értékelés
Kozmetikai szett - tartalma: tusfürdő 250 ml és izzadásgátló 150 ml - 547,50 Ft/100 ml
Kód:  KSDS1570 Termékszám:  3616302037476 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ADIDAS Invisible&Protect Szett 400 ml

Az ADIDAS Invisible&Protect kozmetikai készletet az aktív sportolók számára készítettük. A szettben tusfürdőt és izzadásgátló gélt találsz. Az ADIDAS Invisible nélkülözhetetlen segítőtársad lesz a mindennapi tevékenységeid során. Hatékonyan küzd az izzadás ellen és megakadályozza a szagok kialakulását. Az Adidas Adipure tusfürdőt hajra, bőrre és arcra tervezték. Értékelni fogod a gazdag habot. Lemossa a bőrt, megszabadít a szennyeződésektől, és kellemes illatot hagy maga után. Kényeztesd magad a tökéletes gondoskodással az ADIDAS Invisible&Protect szettel.

Az ADIDAS Invisible&Protect Set 400 ml-es kozmetikai készlet fő jellemzői

  • Az ADIDAS Invisible&Protect 400 ml-es készlet férfiak számára alkalmas
  • Izzadásgátlóból és tusfürdőből áll
  • Az aktív sportolók különösen nagyra értékelik
  • Az izzadásgátló hatékonyan megakadályozza az izzadást és a kellemetlen szagok képződését
  • Védi a ruházatot a foltoktól
  • A tusfürdő hajra, bőrre és arcra egyaránt alkalmas
  • Gazdag habot képez

ADIDAS Invisible antiperspirant

Az ADIDAS Invisible izzadásgátló hatékonyan küzd az izzadás ellen. Minden bőrtípusra alkalmas. Használd a mindennapi tevékenységekhez. Az ADIDAS Invisible sikeresen szabályozza az izzadást és a bőr nedvességét, emellett megvéd téged és környezetedet a kellemetlen szagoktól. Antibakteriális védelemmel rendelkezik, 99,9%-os hatékonysággal a szagokat okozó baktériumok ellen. Hosszan, akár 48 órán át tartó hatását értékelni fogod. Előnye továbbá, hogy megvédi a fekete ruhákat a fehér, és a fehér ruhákat a sárga foltoktól. Az izzadásgátlót különösen a férfiak értékelik majd.

Adidas Adipure tusfürdő

Az Adidas Adipure tusfürdő praktikus és nagyon gyengéd a bőrhöz. Rendkívüli élménnyé varázsolja a mindennapi zuhanyzást. A gél nem tartalmaz szappant, amely irritálhatja a bőrt, sem színezéket vagy alumínium-sókat. Az Adidas Adipure dezodort pamuttal gazdagították, hogy kényeztesse bőrödet, ezenkívül glicerines összetevőkkel puhaságot és csodás hidratáltságot biztosít. Formulája több mint 95%-ban természetes. Használd a tusfürdőt testre, arcra és hajra. Zuhanyzás után bőröd kellemes illatú és szennyeződésektől mentes lesz. Az Adidas Adipure tusfürdő gazdag habot képez.

A csomag tartalma: 
ADIDAS Invisible izzadásgátló, 150 ml 
Adidas Adipure tusfürdő, 250 ml


Összetétel

izzadásgátló - bután - izobután - propán, Ciklopentasziloxán, Alumínium-klórhidrát, Parfüm/illat, C12-15 Alkyl Benzoate, Disteardimonium Hectorite, Dimetikon, Propilén-karbonát, Lauryl Glucoside, Poliglicerin-2, Aquacerin-hidroxisztearát, G2u-Elyetil, Aquacerin 5utearát/Ely -Cyclohexilpentanol, Limonen, Linalool, BHT, Geraniol, Citromsav, Benzil-alkohol.

Zuhanyzselé - Aqua/víz/eau, Sodium laureth sulfate, Glicerin, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Parfüm/illat, Phenoxyethanol, Nátrium benzoát, Coco-glucoside, Cetil-hidroxi-etil-cellulóz, Citric acid, Panthenol, Menthol, Polyquaternium-7, Butylene glycol, Linalool, Limonene, Sodium hydroxide, Gossypium herbaceum (gyapot) magkivonat, Hydrated silica, Nátrium-foszfát, Pantolakton, BHT, Szorbinsav

Paraméterek

Űrtartalom
400 ml Kész!
Típus
Férfi Kész!
Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Izzadásgátló, Tusfürdő Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
400 ml Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Izzadásgátló, Tusfürdő Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ADIDAS Invisible&Protect Set 400 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ADIDAS Invisible & Protect Sada 400 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ