0% splátky mobily, notebooky Effaclar

AEG HK 754400 FB

Termékkatalógus
AEG HK 754400 FB
Főzőlap - beépíthető, indukciós, PowerBoost, érintővezérlés, 7 fokozatú hőmérséklet-kijelzés, 68 cm széles, fekete
Kód:  FBV1206e Termékszám:  HK754400FB Gyártó honlapja:

AEG HK 754400 FB

Ne szorítsd magad korlátok közé! Az AEG beépíthető indukciós főzőlapján az edényeket bárhol elhelyezheted. A HK 754400 FB tökéletesen rugalmas, mivel az edényeket bárhol elhelyezheted rajta, csupán arra kell ügyelned, hogy takarja a középen látható keresztet. A főzőfelület többi része alkalmazkodik az edényhez annak méretétől és elhelyezkedésétől függetlenül.

A főzőlap 71 cm széles, beépítéséhez egy 68 cm-s nyílás szükséges. A főzőlapot a jobb alsó felén található VUI kijelző segítségével irányíthatod. Az AEG természetesen a biztonságra is gondolt, ez a modell automatikus kikapcsolást és gyerekzárat is kapott.

Az Öko időzítővel okosan és hatékonyan használhatod ki a főzőlap modern funkcióit. Amikor előre beállítod a főzés időtartamát, akkor pontosan kiszámolja, hogy mikor kell leállítania a főzőlapot ahhoz, hogy a főzést a maradványhővel fejezhesd be. És az eredmény? Ugyanolyan finom étel és alacsonyabb villanyszámla. Az OptiHeat funkció a főzőzónák hűlését figyeli, segítségével hatékonyan használhatod a maradványhőt. Az OptiHeat funkció tájékoztat arról, hogy a főzőzóna elég meleg-e a főzéshez, az étel melegen tartásához, vagy egyszerűen csak meleg.

Az Automax segítségével a főzőlapot hihetetlenül gyorsan melegítheted fel a kívánt hőmersékletre úgy, hogy előbb kiválasztod a legmagasabb hőmérsékletet, majd az adott főzőzónán beállítod a kívánt hőfokot.

A főzőlap természetesen időzítőt és hangjelzést is kapott, automatikusan melegszik és egyéb funkciói is vannak. Az AEG apró ajándéka az, hogy a főzőlapot összekapcsolhatod az elszívóval, és azok egymással kommunikálva képesek felkapcsolni a világítást, beindítani az elszívást, és igényeidnek megfelelően más egyebet is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AEG HK 754400 FB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG HK754400FB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AEG HK 754400 FB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AEG HK 754400 FB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AEG HK 754400 FB.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ