AlzaBoxy Q1 Shop roku

AENO AP4

Termékkatalógus
AENO AP4
2,7 3 értékelés
+ ajándék ebben az értékben 13 890 Ft Légtisztító szűrőbetét AENO
Légtisztító - 150 m³/h légtisztító teljesítmény, 24 W teljesítményfelvétel, 35 m² max. ajánlott szobaméret, 22 - 40 dB(A) zajszint, UV lámpa, HEPA, karbon szűrő, funkciók: állítható világítás, éjszakai üzemmód, levegő ionizálás, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, felszereltség: érintőpanel, méret: 38,5 × 20,5 × 20,5 cm (Ma×Sz×Mé)
41 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AENCV850 Termékszám:  AAP0004

AENO AP4

Gyönyörűen tiszta otthon? Az AENO AP4 légtisztítóval mindez lehetséges! A légtisztító 25 m2 alapterületű helyiségekhez alkalmas, kapacitása pedig 150 m3/óra. Az AENO AP4 fő szűrőeleme a HEPA részecskeszűrő, amely habozás nélkül eltávolítja az allergéneket és szennyeződéseket, a szénszűrő pedig a nem kívánatos szagok elnyelésére szolgál. Végül a légtisztító a kívülről szellőztetett levegőt ionizálással kezeli,így javítva a levegő frissességét és minőségét, hogy kényelmesen és szabadon lélegezhessünk.


Az AENO AP4 légtisztító legfontosabb jellemzői

  • A légtisztító 25 m2 alapterületű helyiségekhez alkalmas
  • Kapacitása 150 m3/óra
  • Felhasználóbarát érintőképernyős kijelző
  • AENO AP4 légtisztító levegőminőség-érzékelővel és éjszakai üzemmóddal
  • Ventilátor üzemmódok - automatikus, magas, közepes, alacsony és éjszakai üzemmód
  • Pirosan villog, ha ideje kicserélni a HEPA-szűrőt
  • A szűrés automatikusan elindul, ha a levegő állapota romlik
  • Légtisztítási idő 2-3 óra
  • 3 az 1-ben HEPA szűrők a tisztább levegőért
  • AENO AP4 légtisztító UV lámpával
  • Ionizációs folyamat

AENO AP4 légtisztító felhasználóbarát érintőképernyővel

Az AENO AP4 légtisztító az egyszerű kezelhetőség érdekében áttekinthető érintőképernyővel büszkélkedik, amely intuitív és állítható világítással rendelkezik. 

Szűrőcsere esetén a készülék pirosan villog

Ha a szűrőket ideje cserélni, az AENO AP4 villogó piros fénnyel figyelmeztet. Ha a beltéri vagy a kültéri levegő minősége romlik, a szűrés automatikusan elindul, hogy csodálatosan tiszta levegőt biztosítson. 

AENO AP4 légtisztító levegőminőség-érzékelővel és éjszakai üzemmóddal

Az AENO AP4 légtisztító legfőbb előnyei közé tartozik a levegőminőség-érzékelő. A légtisztító éjszakai üzemmódban is bekapcsolható, amely csendesen működik, így sem gyermekeid sem Téged nem zavar alvás közben. 

Ventilátor üzemmódok beállítása

A légtisztító 25 m2 alapterületű helyiségekhez alkalmas. Különböző ventilátor üzemmódokat is beállíthatsz - automatikus, magas, közepes, alacsony és éjszakai üzemmód. 

3 az 1-ben HEPA szűrők a tisztább levegőért

Az AENO AP4 légtisztító HEPA-alapú rendszereket tartalmaz, amelyeket elsősorban kórházakban, élelmiszer-feldolgozó vagy gyógyszeripari üzemekben használnak. Az előszűrő felfogja a nagyobb részecskéket, például a háziállatok szőrét vagy a port. A HEPA-szűrő a miniatűr részecskék-, például a penész, a pollen vagy a baktériumok 99,95%-át felfogja. És végül, de nem utolsósorban szénszűrővel is rendelkezik, amelyeltávolítja az illékony szerves vegyületeket a levegőből, beleértve a füstöt és a szmogot is.

AENO AP4 UV légtisztító lámpával

Az AENO AP4 légtisztító rövidhullámú ultraibolya fényt tartalmaz, amely hatékonyan elnyomja a baktériumokat, vírusokat és spórákat. A fény teret ad a HEPA-szűrők számára, amelyek így megfelelően végezhetik a munkájukat. Az UV-C lámpa teljesen biztonságos, és a HEPA-szűrő közelében került elhelyezésre. 

AENO AP4 légtisztító ionizációval

Az ionizátor negatív töltésű ionokat bocsát ki a levegőbe, amelyek magukhoz vonzzák a káros pozitív ionokat, és semlegesítik azokat. Mindez csökkenti a levegőben lévő mikrobák mennyiségét és semlegesíti a szagokat. 


Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
24 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
150 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
35 m2 Kész!
Maximális zajszint
40 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
22 dB(A) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AENO AP4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AENO AP4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AENO AP4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AENO AP4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AENO AP4.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ