AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

AENO EK1

Termékkatalógus
AENO EK1
4,5 4 értékelés
Vízforraló - űrtartalma 1,7 l, átlátszó kivitel, 2200 W energiafogyasztás, strix csatlakozó, működésjelző lámpa, víz nélküli működés elleni védelem, anyaga üveg
22 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AENko01 Termékszám:  AEK0001S

AENO EK1

Szerezz be egy új okos vízforralót otthonra, és készítsd el kedvenc forró italaidat úgy, ahogyan azt kell. Az alkalmazáson keresztül az AENO EK1 hőmérsékletét 1°C-os léptékben állíthatod be 25 és 100°C között. A vízforraló a forralás után azonnal kikapcsol, így megelőzhető a sérülés vagy a túlmelegedés, miközben energiát is megtakarítasz. Az AENO EK1 akár 60 percig is képes fenntartani a hőmérsékletet. Minden szükséges kezelőszerv a vízforraló fogantyúján található 5 hőmérséklet-előbeállítással (40, 70, 80, 90 és 100°C). Az okos vízforraló tartós műanyagból,a belső tartály, amelyben a víz forr, üvegből készült, és a víz mennyiségét jelölés mutatja. A Strix vezérlőegységgel ellátott rejtett fűtőelem biztosítja a víz gyors felforralását. A hozzá tartozó AENO alkalmazásban beállíthatod, hogy a vízforraló pontosan milyen hőmérsékletűre melegítse fel a vizet, távolról bekapcsolhatod, vagy beállíthatsz egy működési ütemtervet. A hangvezérlést is használhatod a Siri, a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével.

Az AENO EK1 okos vízforraló legfontosabb jellemzői

  • A vízforraló teljesítménye eléri a maximális 2200 W-ot
  • Beépített fűtőtest Strix vezérlőegységgel, akár 12 000 forralás élettartammal
  • Könnyű vezérlés a vízforraló fogantyúján
  • Vezérlés alkalmazáson vagy hangalapú asszisztenseken keresztül
  • Hőmérséklet beállítása 1°C-ig (25 és 100°C) az AENO alkalmazásban
  • 360°-os talp a könnyű kezelhetőség érdekében
  • Háromszínű LED jelzi a vízforraló állapotát
  • Kivehető vízkőszűrő
  • Az automatikus kikapcsolás funkció a forralás után véd a túlmelegedéstől és energiát takarít meg
  • Hőmérséklet tartás funkció akár 60 percig
  • A vízforraló térfogata 1,7 l
  • Könnyen olvasható jelölés az üvegkancsóra van nyomtatva 
  • Az alapban van hely a kábel elrejtéséhez
  • Védelem az üresen történő működés ellen

Tervezd meg a vízforralás pontos hőmérséklettel

Az AENO EK1 vízforraló lehetővé teszi a hőmérséklet 1°C-os léptékben történő beállítását 25 és 100°C között. Az AENO EK1 melegen tartó funkcióval rendelkezik, így mindig lesz kéznél forró vagy meleg víz egy csésze tea felöntéséhez vagy bébiétel készítéséhez. Ezenkívül az alkalmazásban saját jeleneket is létrehozhatsz a víz melegítési vagy forralási idejének és gyakoriságának a beállításával. Az AENO okos vízforraló tartalmaz 5 betáplált teázási módot meghatározott vízhőmérséklettel.

Az AENO EK1 több éves használatot is kibír

Az AENO EK1 belsejében a Strix vezérlőegység gondoskodik arról, hogy a készülék kikapcsoljon, amint a víz felforrt. A vezérlőegység minőségi kialakítása több mint 12 000 forralást is kibír. A vízforraló kezelését megkönnyíti a 360°-os talp.  Az AENO EK1 könnyen felvehető bal és jobb kézzel egyaránt. Az intuitív kezelőfelület közvetlenül a fogantyún található, így könnyedén kiválaszthatók az előre beállított hőmérsékletek (40, 70, 80, 90, 80 és 90 vagy 100°C). Ezenkívül a vízforralót az okostelefonon találhatóalkalmazáson keresztül vagy a Siri, a Google Assistant és az Amazon Alexa hangalapú asszisztensek segítségével is vezérelheted. 

Vízforraló színes LED kijelzővel

A háromszínű LED kijelző teljes áttekintést nyújt a vízforraló működéséről. Egyetlen pillantással megtudhatod, hogy kedvenc teádhoz épp forr a víz, a készülék tartja a hőmérsékletet vagy épp ázik a teafilter. Természetesen az automatikus kikapcsolás funkció közvetlenül a forralás után megvédi az AENO EK1 okos vízforralót a túlmelegedéstől, és egyúttal energiát is spórol neked. A vízforraló alján van hely a hálózati kábelnek. Amikor nem használod a készüléket, a vezeték könnyen elrejthető, és nem leszútban a konyhapulton.


Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AENO EK1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AENO EK1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AENO Rýchlovarná kanvica EK1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AENO-Wasserkocher EK1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AENO-Wasserkocher EK1.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ