Shop roku Guzzanti

AENO EK7

Termékkatalógus
AENO EK7
4,5 14 értékelés
Vízforraló - űrtartalma 1,7 l, antracitszürke kivitel, 2200 W energiafogyasztás, duplafal, szűrő és strix csatlakozó, automatikus kikapcsolás, vezérlés mobiltelefonnal, hőmérséklet megtartása, anyaga műanyag
21 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AENko02 Termékszám:  AEK0007S

AENO EK7

Az AENO alkalmazás segítségével könnyen használható az okos vízforraló

Szerezz be egy új, okos vízforralót otthonra, és készítsd el kedvenc forró italaidat úgy, ahogyan azt kell. Az alkalmazáson keresztül az AENO EK7 hőmérsékletét 1°C-os léptékben, 40 és 100°C között állíthatod be. A vízforraló a forralás után azonnal kikapcsol, így megelőzhető a sérülés vagy a túlmelegedés, ráadásul energiát is megtakarítasz. Az AENO EK7 akár 24 órán keresztül is képes fenntartani a hőmérsékletet. Az AENO EK7 okos vízforraló dupla fallal rendelkezik, amely a hőt bent tartja, a külső felülete pedig hűvös tapintású marad.A belső tartály korrózióálló és BPA-mentes acélból készült, ennek köszönhetően a vízforraló belseje könnyen tisztítható. A Strix vezérlőegységgel ellátott rejtett fűtőelem biztosítja a víz gyors felforralását. A hozzá tartozó AENO alkalmazásban beállíthatod, hogy a vízforraló pontosan milyen hőmérsékletétűre forralja fel a vizet, távolról bekapcsolhatod, vagy beállíthatsz egy működési ütemtervet. A hangvezérlést is használhatod a Siri, a Google Assistant vagy az Amazon Alexa segítségével.

Az AENO EK7 okos vízforraló legfontosabb jellemzői

  • A vízforraló teljesítménye eléri a maximális 2200 W-ot
  • Beépített fűtőtest Strix vezérlőegységgel, akár 12 000 forralás élettartammal
  • Könnyű vezérlés a vízforraló fogantyúján
  • Vezérlés alkalmazáson vagy hangalapú asszisztenseken keresztül
  • Hőmérséklet beállítása 1°C fokonként (40 és 100°C között) az AENO alkalmazáson keresztül
  • 360°-os talp a könnyű kezelhetőség érdekében
  • Az AENO EK7 LED kijelzővel és érintésvezérléssel rendelkezik
  • Automatikus kikapcsolás funkció a felforralás után véd a túlmelegedéstől és energiát is megtakarít
  • LED-es be-/kikapcsolás jelzés
  • Hőmérséklet-fenntartó funkció akár 24 órán keresztül
  • A vízforraló térfogata 1,7 l
  • Az AENO EK7 dupla fallal rendelkezik, amely a hőt bent tartja, a felület pedig hűvös tapintású marad
  • Az alapban van hely a kábel elrejtéséhez
  • Védelem az üresen történő elindulás ellen

Tervezd meg a vízforralást pontos hőmérséklet segítségével

Az AENO EK7 vízforraló lehetővé teszi a hőmérséklet 1°C-os léptékben történő beállítását, 40 és 100°C között. Az AENO EK7 melegen tartó funkcióval rendelkezik, így mindig lesz kéznél forró vagy meleg víz egy csésze tea felöntéséhez vagy bébiétel készítéséhez. Ezenkívül az alkalmazásban saját jeleneteket is létrehozhatsz a forralási idő és gyakoriság beállításával.

Az AENO EK7 hosszú évekig bírja a használatot

Az AENO EK7 belsejében a Strix vezérlőegység gondoskodik arról, hogy a készülék kikapcsoljon, amint a víz felforrt. A vezérlőegység minőségi kialakítása több mint 12 000 forralást is kibír. A vízforraló kezelését megkönnyíti a 360°-os talp. Az AENO EK7 egyszerűen felemelhető bal és jobb kézzel egyaránt. Ezenkívül a vízforralót az okostelefonon található alkalmazáson keresztül vagy a Siri, a Google Assistant és az Amazon Alexa hangalapú asszisztensek segítségével is vezérelheted.

Vízforraló könnyedén leolvasható LED kijelzővel

A LED kijelző az érintésvezérléssel teljes áttekintést nyújt a vízforraló működéséről. Természetesen az automatikus kikapcsolás funkció közvetlenül a forralás után megvédi az AENO EK7 okos vízforralót a túlmelegedéstől, és egyúttal energiát is spórol neked. A vízforraló alján van hely a hálózati vezetéknek. Amikor nem használod a készüléket, a vezeték könnyen elrejthető, és nem lesz útban a konyhapulton.


Paraméterek

Összehasonlít

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!

Szín

Szín
Antracitszürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AENO EK7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AENO EK7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AENO Rýchlovarná kanvica EK7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AENO Wasserkocher EK7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AENO Wasserkocher EK7.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ