Shop roku Akvizice ApF HU

Agogs Foldy orange (2017)

Termékkatalógus
Agogs Foldy orange (2017)
Összecsukható kerékpár - ideális városban, 8 sebesség Microshift R9, teherbírás: 110 kg, tömeg: 11,65 kg
Kód:  SPTAG01 Termékszám:  40520179

Agogs Foldy orange (2017)

Kerék átmérője:

20"

keret:

alumínium, 7005

villa:

cég

fékek:

állkapocs, Tektro 836AL

váltókar:

Shimano Microshift 9, 8 sebesség

kapcsolók:

-

Fogantyúk / átalakítók:

-

kazetta:

-

Gumiabroncsok:

Kenda Kwest

Bike súly:

11.65 kg

AGOGS Földy bemutatja az ötödik generáció, és jön a sok új funkciók, új funkciók és a kisebb súly. Ez a népszerű "puzzle" talált az elmúlt néhány évben, több száz elégedett ügyfél. Oneesíti márkás alkatrészek, kiváló vezetési teljesítmény, vonzó design és nagyon kedvező áron, köszönhetően amely egyre sokkal mindenki számára megfizethető. Ha keres egy kerékpár épített városi forgalomban, majd AGOGS Földy ideális választás.

Legfontosabb jellemzők

  • Összecsukható váz egy új rendszer
  • kis súly
  • 8 sebességes váltó
  • Kényelmes gél nyereg
  • Biztonság - reflektorok
  • Sárhányóval

Kis súly, kis méret

Földy összecsukható kerékpár váz készül, kiváló minőségű alumínium ötvözetből készült 7005 is súlya miatt a kerék, beleértve a kivehető műanyag lökhárítók és összecsukható pedálok, megállt egy nagyon jó ár-érték - 11.35 kg. Annak ellenére, hogy a gyártó képes volt fenntartani a kapacitás akár 110 kg, biztonságosan elegendő a legtöbb felhasználó számára. A váz összecsukható, valamint a kormányt az új rendszer, amely lehetővé teszik leépítés a kerekek összecsukva - 80 × 65 × 32 cm.Kerék is tartják össze a rendszer integrált mágnes a hátsó épület. Oneszerűen helyezze át azt egy autó csomagtartójába, vagy vigye magával a vonaton. 

AGOGS Földy - eszközök magasabb osztályú

Kolo AGOGS Földy bontakozik gyorsan és egyszerűen a négy mozgásokat. Ez a művelet csak 10 másodperc. Ezt követően, akkor kap, és megy. A kerék lehet kapni külön praktikus hordtáskával, amely megvédi a jármű károsodástól. Az ilyen védett kerékpár is szállítható a repülőgép. 

Komponenseként eszközökről van szó, így a kerékpár fel van szerelve high-end komponensek. Akkor várom, hogy minőségi felni fékek, 8 sebességes váltó, vagy kényelmes váltást típusú GripShift. Az alapfelszereltség is az első és hátsó fényvisszaverők. Amellett, hogy a kerékpár akkor vegyél egy állvány vagy csomagtartó.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Agogs Foldy orange (2017)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Agogs Foldy orange. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Agogs Foldy orange (2017). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Agogs Foldy Orange (2017). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Agogs Foldy Orange (2017).
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ