AP+ nový vizuál Shop roku

Airbi SPRING WiFi

Termékkatalógus
Airbi SPRING WiFi
5 2 értékelés
Légtisztító - 320 m³/h légtisztító teljesítmény, 30 W teljesítményfelvétel, 50 m² max. ajánlott szobaméret, 28 - 55 dB(A) zajszint, HEPA, karbon, formaldehid szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, távirányító, UV lámpa, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 66,5 × 37 × 19,5 cm (Ma×Sz×Mé)
111 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AIRCV755 Termékszám:  BI3110W
Airbi SPRING WiFi 111 590 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Airbi SPRING WiFi

Allergiával vagy egyéb felső légúti megbetegedéssel küzdesz? Ebben az esetben ideális választás otthonodba egy ilyen modern Airbi SPRING légtisztító. Hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. A korszerű technológia és az effektív formaldehides, HEPA, szén szűrő garantálja, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhet. Teljesítményének köszönhetően 50 alapterületű helyiségekbe ideális. Szokatlan és vonzó kialakításán kívül olyan modern funkciókkal rendelkezik, mint automatikus üzemmód, időzítő, levegő ionizálás, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Airbi SPRING WiFi Lifestyle
Légtisztító Airbi SPRING WiFi Jellemzők/technológia

Airbi SPRING WiFi levegő tisztító alapvető paraméterei

  • Egy ilyen praktikus Airbi légtisztító berendezés hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Filter típusa: HEPA, szén és formaldehid
  • 50 m² alapterületű helyiségekbe megfelelő
  • 320 m³/h teljesítményű
  • Az ionizációs funkció hatékonyabbá teszi a tisztítási folyamatot
  • A teljesítmény szabályozható
  • A kívánt időpontban a beépített időzítő kikapcsolja a légtisztítót
  • UV sterilizáló lámpával is felszerelték
  • A szűrő bármikor kimosható
  • A légtisztító vezérlése mobilalkalmazáson keresztül is elvégezhető
  • Olyan technológiákhoz optimalizálva, mint Wi-Fi
  • A könnyen olvasható kijelzőn megjelenik a szükséges információ
  • Érintésvezérelt panellel
  • Levegőminőség-érzékelővel ellátva
  • Egy ilyen Airbi levegőtisztító teljesítménye 30 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 28 dB(A), és ez az érték legfeljebb 55 dB(A)

Próbáld ki ezt a nagy teljesítményű légtisztítót a méltán népszerű Airbi gyártótól

Ezen Airbi légtisztító készülék olyan gyakorlati funkciókat biztosít, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatát. A légtisztító készülék automatikus üzemmódja biztosítja, hogy teljesítménye optimálisan alkalmazkodjon a levegő minőségéhez. Nem kell aggódnunk semmi miatt, mert minden automatikusan történik, a beavatkozásunk nélkül. A teljesítmény beállítása magától értetődik, így kiválaszthatod az aktuális szükségleteidnek megfelelő tisztítási szintet. A légtisztító praktikus időzítővel van felszerelve, amely lehetővé teszi az aktivitási intervallumok egyéni preferenciáinknak megfelelő beállítását. Képes pontosan felismerni az aktuális levegőminőséget, majd jelezni, ha itt az ideje a tisztítási mód aktiválásának.

Légtisztító Airbi SPRING WiFi Oldalnézet
Légtisztító Airbi SPRING WiFi Képernyő

Könnyű használat és fejlett technológia

Egy ilyen praktikus Airbi légtisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, így ritkábban kell port törölni. A légtisztító egyszerűen vezérelhető egy mobil alkalmazás segítségével, amivel bekapcsolhatjuk, és kiválaszthatjuk az éppen szükséges módot. Együttműködik olyan technológiákkal, mint Wi-Fi. Az aktuálisan szükséges információkat a jól olvasható kijelzőn olvashatjuk. Az érintős kezelőpanel segítségével egyszerűen és kényelmesen ellenőrizhetünk mindent. A távirányítóval kényelmesen beállíthatjuk a levegő tisztítót anélkül, hogy fel kellene kelnünk a kanapéról. A gyermekzár funkcióval nem kell aggódnunk, hogy véletlenül módosítjuk a beállításokat vagy kikapcsoljuk a készüléket. A szűrő tisztításához egyszerűen mossuk le vízzel, hogy megszabaduljunk minden szennyeződéstől. A légtisztítóba beépített UV-sterilizáló lámpának köszönhetően sikeresen elpusztítja az összes gyakori vírust, baktériumot és szerves szennyeződést.

Ezen Airbi levegőtisztító gép modern funkciókkal vesz le a lábadról

Egy ilyen praktikus Airbi levegő tisztító nagyszerű segédeszköz, amellyel friss és tiszta környezetet teremthetünk a lakásban. A levegő ionizációs funkció negatív töltésű ionokat hoz létre, amelyek ellensúlyozzák az allergéneket és növelik a levegő tisztaságát. Növeli a szűrési hatékonyságot, mivel hozzájárul a porszemcsék összecsomósodásának felgyorsításához. Az ionizátor célja tehát az egész folyamat hatékonyabbá tétele, és az olyan részecskék eltávolítása, amelyek egyébként szabadon lebegnének a levegőben. Az éjszakai üzemmódnak köszönhetően akár alvás közben is használhatod, mert működése halkabb, és a fényjelzések sem zavarnak.

Légtisztító Airbi SPRING WiFi Jellemzők/technológia
Légtisztító Airbi SPRING WiFi Távirányító

Tökéletes szűrőrendszer

Ezen Airbi légtisztító beszívja a levegőt, és a nagy teljesítményű szűrőrendszerén keresztül hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át is. Az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penészgomba, allergén és poratka felfogását a HEPA-szűrő nagy hatékonysággal biztosítja. A szénszűrő eltávolítja a szagokat és a mérgező füstöt, nevezetesen az ecetet, a kén-dioxidot. A speciális formaldehidszűrő, ahogy a neve is mutatja, tartósan eltávolítja és biztonságos vegyületekké alakítja ezt a káros anyagot. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Egy ilyen hasznos Airbi légtisztító 320 m³/h kapacitással rendelkezik. A legalacsonyabb zajszint értéke 28 dB(A), illetve a maximális érték 55 dB(A).

Méretei:

66,5 × 37 × 19,5 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
30 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
320 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
50 m2 Kész!
Maximális zajszint
55 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
28 dB(A) Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Formaldehid Kész!

Méret & súly

Szélesség
37 cm Kész!
Mélység
19,5 cm Kész!
Magasság
66,5 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Airbi SPRING WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Airbi SPRING WiFi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Airbi SPRING Wi-Fi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Airbi SPRING WiFi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Airbi SPRING WiFi.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ