Rapture Shop roku

Ajax SpaceControl White

Termékkatalógus
Ajax SpaceControl White
4,8 5 értékelés
Távirányító - 2 gombbal a rendszer állapotának megváltoztatására, 1 gomb az éjszakai üzemmód aktiválásához, 1 pánikgomb a riasztáshoz, visszajelzés a vezérlőn lévő LED-jelzésen keresztül, kétirányú és titkosított kommunikáció az AJAX Hub (Plus) rendszerrel a biztonságos Jeweller protokollon (868,0-868,6 MHz) keresztül, akár 1300 m távolságon keresztül, második biztonsági szint az EN 50131 szabvány szerint, előre telepített akkumulátorok, amelyek élettartama legfeljebb 5 év
Változat
23 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AJAX6267 Termékszám:  AJAX6267 Gyártó honlapja:
Ajax SpaceControl White 23 490 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Ajax SpaceControl White

BEDO Ajax SpaceControl távirányító

A SpaceContol egy elegáns kulcstartó, amellyel a BEDO Ajax biztonsági rendszer funkcióit közvetlenül a zsebedből vezérelheted. Kompakt méretének köszönhetően sosem lesz útban, és mindig kéznél lesz.  A SpaceControl kulcstartóval aktiválhatod vagy deaktiválhatod a biztonsági rendszert, és szükség esetén az SOS gomb segítségével vészjelzést indíthatsz, amely elküldi a tartózkodási helyedet. Egyszerűségének köszönhetően a SpaceControl különösen kisebb gyermekek számára ideális.


A fehér színű BEDO Ajax SpaceControl biztonsági szett főbb jellemzői

  • Megkönnyíti a BEDO Ajax biztonsági rendszer beállítását
  • A funkciók kényelmes vezérlése
  • Hatótávolság akár 1300 m nyílt térben
  • Az elem élettartama akár 5 év
  • A Hub vezérlőnek telepítve kell lennie a használathoz


Az alapvető funkciók kényelmes vezérlése

Ha a BEDO Ajax biztonsági rendszeredet új funkciókkal szeretnéd bővíteni, ne feledkezz meg a SpaceControl kulcstartóról. Ez egy nagyszerű segítő, amellyel egyetlen gombnyomással aktiválhatod, kikapcsolhatod, bekapcsolhatod az éjszakai üzemmódot, vagy vészjelzést indíthatsz el. Nem kell aggódnod a véletlen megnyomás miatt, mivel a parancs végrehajtásához a gombot több mint negyed másodpercig nyomva kell tartani.


Távoli hozzáférés és konfiguráció a BEDO Ajax intelligens alkalmazáson keresztül

A BEDO Ajax intelligens alkalmazást nem csak a biztonsági csomag összes eszközének egyszerű konfigurálására fejlesztették ki, hanem az egyes eszközök összes funkciójának és opciójának kényelmes vezérlésére is. Az alkalmazás elérhető Android, iOS, Windows 7 (és magasabb) és macOS platformokra.

Propojení s mobilní aplikací

A BEDO Ajax segítségével biztonságos lesz otthonod

A BEDO Ajax készüléket a mobilalkalmazással összekapcsolva veszély észlelésekor azonnali értesítéseket kaphatsz, aktiválhatod az IP-kamerákkal történő videóellenőrzést, részletes információkat tekinthetsz meg a rendszer állapotáról, vagy rendszeres frissítéseket kaphatsz ingyenesen. A kifinomult felhasználói felületnek köszönhetően az alkalmazás a lehető legkényelmesebb és legintuitívabb.

Egyszerű telepítés

Egyszerű telepítés

A falra vagy mennyezetre rögzíthető egyedi SmartBracket tartónak köszönhetően a BEDO Ajax alkatrészek beszerelése gyors és egyszerű. A komponensek előre behelyezett elemekkel érkeznek, ami sok időt takarít meg. Az intelligens alkalmazás interaktív útmutatóval segít kiválasztani a készülék megfelelő helyét.


További változatok Ajax SpaceControl White termékhez:

Ajax SpaceControl Black

Távirányító - 2 gombbal a rendszer állapotának megváltoztatására, 1 gomb az éjszakai üzemmód aktiválásához, 1 pánikgomb a riasztáshoz, visszajelzés a vezérlőn lévő LED-jelzésen keresztül, kétirányú és titkosított kommunikáció az AJAX Hub (Plus) rendszerrel a biztonságos Jeweller protokollon (868,0-868,6 MHz) keresztül, akár 1300 m távolságon keresztül, kétszintű biztonság az EN 50131 szabvány szerint, előre telepített akkumulátorok, amelyek élettartama legfeljebb 5 év
Infó 23 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ajax SpaceControl White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ajax SpaceControl white.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ