Akvizice ApF HU 0% splátky Siguro

ALECTO Eco DECT DBX-85 LIMITED szürke

Termékkatalógus
ALECTO Eco DECT DBX-85 LIMITED szürke
Bébiőr - klasszikus (audio), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, DECT technológia, öko mód, vox funkció és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), gyerek és szülői egység tápellátása hálózati (230 V) és akkumulátoros (2× AAA)
Kód:  BABY10267 Termékszám:  8712412576005

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ALECTO Eco DECT DBX-85 LIMITED szürke

Szerezz magadnak egy nyugodt pillanatot, és tartsd szemmel a kisbabádat akár a nappaliból is. A kitűnő Alecto bébiőr hangátvitelt biztosít, tehát az anyák hagyományos segédeszközéről beszélhetünk. A bébiőr tökéletesen tiszta hangjának továbbítása digitális jelként történik, és hatóköre 300 m is lehet. A felkínált bébiőrnek több csatornája van, és nagyobb frekvencián is dolgozik, mint az analógok, ezért főleg sűrű hálózattal rendelkező helyeken használhatod ki. De ha véletlenül mégis kikerülnél a jel hatótávolságából, a berendezés hallható jelzés segítségével figyelmeztet rá. Mindkét egységet működtethetik elemek vagy a konnektor is. 2 darab AAA fajtájú elemről van szó. Amikor az elem elkezd lemerülni, a bébiőr időben figyelmeztet rá.

Bébiőr ALECTO Eco DECT DBX-85 LIMITED szürke Képernyő
Bébiőr ALECTO Eco DECT DBX-85 LIMITED szürke Lifestyle

A kiváló ALECTO Eco DECT DBX-85 LIMITED szürke babamonitor érdekes jellegzetességei

  • Klasszikus Alecto bébiőr a kisbaba ellenőrzésére
  • A hang digitális továbbítása
  • A lefedettség hatótávolsága akár 300 m
  • Az elsőrangú Alecto bébiőr a kétirányú adatátvitelnek köszönhetően lehetővé teszi a szülőknek, hogy beszéljenek a kisbabához
  • A lemerülő elem jelző felhívja rá a figyelmed, mikor érkezik el a csere ideje
  • A kitűnő Alecto bébiőr segít elaltatni a gyermeked, méghozzá vetítés vagy hangok által
  • Figyeld meg kisbabád egészségét a hőérzékelővel
  • A megfelelő működéshez 2 darab AAA típusú elemre van szüksége

A kiváló Alecto bébiőr népszerű ötletes megoldásai

Manapság a bébiőrök rengeteg praktikus funkcióval rendelkeznek. A kiváló Alecto bébiőr felszereltségéből nem hiányzik a lehetőség a kétirányú adatátvitelre. Így ha hallod, hogy a kisbaba ébredezik, lehetőséged van megnyugtatni a hangod segítségével. Azzal is megbirkózol, ha a szobában, ahol a bébiőr van, nagy a zaj, a bébiőrön egyszerűen beállíthatod a hangerőt, amelyre szükséged van. Az ötletes altatás mód többfunkciós segédeszközzé teszi a bébiőrt. Így a minőségi Alecto bébiőr nemcsak a kisbaba megfigyelésében nélkülözhetetlen, hanem még egy dallamot is lejátszik neki, hogy könnyebben elaludjon.

Bébiőr ALECTO Eco DECT DBX-85 LIMITED szürke Lifestyle

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Elemek

Elemek típusa
AAA Kész!
Elemek száma
2 db Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!

Funkciók

Funkció
Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, DECT technológia, Öko mód, Vox funkció, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Termékek: Alecto Eco DECT DBX-85 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ALECTO Eco DECT DBX-85 LIMITED szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALECTO Eco DECT DBX-85 LIMITED šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ALECTO Eco DECT DBX-85 LIMITED sivá.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ