Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Alexander építőjáték - 158 Police Patrol

Termékkatalógus
Alexander építőjáték - 158 Police Patrol
Építőjáték - 302 darabot tartalmaz, 8 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAjd0171 Termékszám:  5906018016918 Gyártó honlapja:
Alexander építőjáték - 158 Police Patrol Megszűnt

Alexander építőjáték - 158 Police Patrol

A kreatív játékok kora még mindig hatalmas népszerűségnek örvend. Ennek köszönhetően egyre jobb minőségű játékok közül válogathat gyermeke számára, miközben fejlesztheti velük a kicsi logikáját és készségeit. Ezen készletek közé tartozik az Alexander 158 Police Patrol építőjáték, mely tökéletes ajándék minden kezdő és haladó tervező számára. A mellékelt utasítások alapján haladva, vagy akár saját ötletek alapján is felépíthető a játék, így a gyerekek nemcsak belepillanthatnak egy szorosan kapcsolódó szakma világába, hanem még a kreativitásukat is fokozhatják.

Az Alexander építőjáték legfőbb jellemzői

  • 2016-os játék
  • Készségfejlesztő és a logikus gondolkodást elősegítő készlet
  • 302 darabot tartalmaz, 8 éves kortól ajánlott
  • Szilárd szerkezetű, amely rendkívül tartóssá teszi
  • Egyéb készletekkel is kombinálható
  • Kedvező ár

Stabil és valósághű készlet

A készlet tartalmazza azokat a szerszámokat és kiegészítőket, amelyek szükségesek a 158 Police Patrol modell felépítéséhez. A fő fém szerkezet mellett különböző nyomtatott műanyag darabokat is rejt a szett, amelyek még realisztikusabbá teszik a játékot. A kész gép elég erős ahhoz, hogy különböző gyermekjátékokat is elbírjon. Elvégre ki ne szeretne egy olyan otthoni modellt, amely nem csak porosodik a polcon?

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Alexander építőjáték - 158 Police Patrol
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alexander Malý konstruktér - Policie 158 Police Patrol. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alexander Malý konštruktér - Polícia 158 Police Patrol. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alexander Kleiner Ingenieur - Polizei 158 Police Patrol. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alexander Kleiner Ingenieur - Polizei 158 Police Patrol.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ