AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Alpina Rootage white-carbon, méret: 57-62 cm

Termékkatalógus
Alpina Rootage white-carbon, méret: 57-62 cm
5 1 értékelés
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB sisak, mérete L 57 - 62 cm fejkerülethez, konstrukció anyaga EPS, párnázás a felszerelés része, állítható napellenző, antibakteriális Coolmax párnázás, tömege 350 g, fehér kivitel
49 590 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTalp0108 Termékszám:  4003692279224 Gyártó honlapja:
Alpina Rootage white-carbon, méret: 57-62 cm 49 590 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Alpina Rootage white-carbon, méret: 57-62 cm

Az 57-62 cm-es méretű Alpina Rootage white-carbon kerékpáros sisak tökéletes választás az enduro és a freeride minden rajongójának. Ez az egyik legbiztonságosabb sisak, amit az Alpina valaha gyártott. És mi a titka ennek a modellnek? A burkolat nagynyomású karbon anyagból készült, amely optimális védelmet biztosít. A sisak külső héja olyan karbon panelekből épül fel, amelyek nemcsak nagyon tartósak, hanem kis tömeget is biztosítanak - a Rootage sisak mindössze 350 grammot nyom. 

Az 57 - 62 cm-es Alpina Rootage white-carbon sisak legfontosabb jellemzői

  • Az egyik legbiztonságosabb Alpina sisak
  • 15 szellőzőnyílás
  • Nagyméretű sild védi a szemet
  • Karbon elemek
  • Antibakteriális COOLMAX bélés
  • Enduro-hoz és freeride-hoz használható

Biztonságos és praktikus sisak

A kis tömeget az Inmold technológia biztosítja, amely a sisak külső héját közvetlenül a Hi-EPS belső héjjal köti össze. Természetesen az elülső részén rovarháló is található, a tökéletes szellőzésről pedig 15 nagy szellőzőnyílás gondoskodik. Te is nagyra fogod értékelni a sisak belsejében található COOLMAX antibakteriális bélést. Természetesen az elülső részen még egy nagyméretű "sild" is helyett kapott, amely megvédi a szemedet a naptól vagy a sártól. Az Alpina Rootage sisak belseje Hi-EPS anyagból készült - ami nem más, mint nagymértékben expandált polisztirol. Számos mikroszkopikus méretű, kis légkamrát tartalmaz, amely hatékonyan tompítja az ütéseket. Ennek az anyagnak a nagy előnye, hogy hatékonyan védi a fejet, miközben kis tömeget és vékony szerkezetet tart fenn. 

Az Alpina Rootage egy pillanat alatt beállítható

Az Ergo Flex rendszer egy kifinomult tekerőgombos rendszer, amely lehetővé teszi a sisak gyors, egyszerű és tökéletes beállítását, bárki is hordja. Ez biztosítja a szoros és biztonságos illeszkedést. Az áll alatt található rögzítőpánt a piros, többfokozatú gomb segítségével pontosan beállítható. Egy kézzel használható, így a rögzítés kerékpározás közben is módosítható. A sisak csak akkor biztosít megfelelő védelmet, ha a fejen marad ütközés esetén is - nem esik le vagy mozdul el. Végül, de nem utolsó sorban két, a fül alatt rögzített Y-Clip pánt biztosítja a milliméter pontos beállítást, mindezt egy pillanat alatt.


Paraméterek

Összehasonlít

Rendeltetés

Rendeltetés
Férfi, Női Kész!

Méret

Méret
L Kész!

Fej kerülete

Minimális fejkörfogat
57 cm Kész!
Maximális fejkörfogat
62 cm Kész!

Tulajdonságok

Felszerelés
Párnázás Kész!
Szellőző lyukak száma
15 Kész!
Szín
Fehér Kész!
Napellenző
Állítható Kész!

Tömeg

Tömeg
350 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Alpina Rootage white-carbon termékhez:

49 590 Ft - 49 590 Ft

Alpina Rootage white-carbon, méret: 57-62 cm

Kerékpáros sisak - uniszex, MTB sisak, mérete L 57 - 62 cm fejkerülethez, konstrukció anyaga EPS, párnázás a felszerelés része, állítható napellenző, antibakteriális Coolmax párnázás, tömege 350 g, fehér kivitel
Infó
49 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Alpina Rootage white-carbon, méret: 57-62 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alpina Rootage white-carbon vel. 57-62 cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alpina Rootage white-carbon veľkosť 57 až 62 cm.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ